"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

FELICITARI Irinusha!!!!! Sanatate multa si tie si fetitei tale!! Refacere rapida si pupici pentru Amelie!!

P.S. Eu am zis data de 25 iunie si de fapt a fost 26. Sunt curioasa daca cineva a reusit sa ghiceasca !!!

Va pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Wow, ce mi-e dat sa citesc.
A nascut Irinusha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari Irinusha si Boby !!!!
Bine ai venit pe lume copil drag si frumos, cu un nume si mai frumos (oare de unde stiu eu numele asta ?)
Dragii mei , sa va bucurati de copilasii vostri !!!
Irinusha, refacere rapida si mult laptic !!!

Eu am fost in delegatie o saptamana prin tara la pct de lucru ale firmei. Azi am sosit. Sunt fff obosita. Sunt si suparata. Am adus-o pe Amalia de urgenta acasa,de dimineata . Are febra mare. Am dus-o la medic si are puroi pe amigdale. Nu pot sa cred .Am crezut ca am scapat de asa ceva...
In fine...

Anacami
, ma bucur din suflet ca totul decurge normal. Pup burtica !

Week-end placut !!
Poate reusesc sa mai intru de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Mihnea!!!

La multi ani Andrei!!!

Sa cresteti mari si sanatosi ... si cu succes la tras fetite de codite! :) Pupici!

Laurina, Cristina, sa va traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, din inima mii de multumiri!!! Am citit printre lacrimi felicitarile voastre! Sunteti ca intotdeauna minunate!!!

Sa incep asa: Bertha, este castigatoarea a unei imbratisari virtuale :) si o de la Amélie.
Iar un ptr. Irinel, Laurina, Cami, Nico - ptr. ca au ghicit ca gogoasa e fetita :)

Si aveti dreptate, sunt fericita! Nici nu stiu cum sa descriu sentimentul, parca as fi ajuns acasa, sunt calma, fericita, implinita ... parca pe Amélie o asteptam sa ma simt "la locul meu"! :) Cred ca mamicile de doi sau mai multi pui - na, cele cu "socoteala facuta" - recunosc sentimentul. Cand am vazut-o pe Amélie si mi-au spus ca-i sanatoasa s-a asternut acel calm si aceea liniste peste mine ... nu mai mi-a trebuit nimic. Va doresc si voua acest sentiment ... sper sa tina toata viata.
Cand o sa am timp promit si povestea nasterii ... mult nu-i de povestit ;) - Cami, sa te astepti la o nastere "furtunoasa", dar scurta - ptr. ca a mers totul asa de repede ca nici n-am avut timp sa ne dumirim. De data asta am fost mai viteaza, daca la Cris faza de explusie a durat ca. 30 min., Amélie a venit cu viteza luminii in 6 min. ... intradevar mai subtirica decat Cris cu 70 g, dar mai lungana cu 1 cm.
Amélie e superba ... si spre fericirea mea, cred cu ochii albastri si par negru :) ... o cumintica fara comparatie, o mancacioasa (Sarut-mana ptr. urari, cred ca de la voi se trage ;)) ... si pana acum de nota 10. Plange pe un ton ragusit, de zici ca-i fumatoare inraita ... si asa retinut, ca o domnisoara cocheta. Ce sa mai, ne-a rupt inimile!
Cris e incantat, spune doar: Bb meu e buna! ;) Daca in seara cand am nascut a tipat ca "Nu, bb-i baiat!", dupa cadoul de la Amélie a lasat-o moale ... nu mai cere baiat, nu s-a mirat ca-i lipseste putica si a acceptat termenul de "surioara". Ba chiar sta doar pe capul ei, o mangaie (cam dur) si tot o pipaie ca ai mei sunt speriati ... eu il las, doar e sor-sa, trebuie sa se invete cu el. :)
Iar eu sunt calma ... si asta si ptr. ca Amélie e o bb-lina buna-buna ... papa, doarme, face kk ... nu-mi mai fac griji ca nu o sa ma descurc. Inca suntem la ai mei, vine si Boby de la In., maine dimineata plecam acasa sa ne linistim ... mai revenim sapt. viitoare ptr. acte, inca nu stim ce si cum.
Gata, ca se uita Oma stramb si da Amélie semne ca se trezeste ... e facuta sarmaluta si doarme aici pe canapea. Promit si poze, dar Boby-i cu tehnica. Va pupam si va dorim la toate tot binele din lume!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mihnea sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii si realizari.

Catalina

Rebeca

Si pentru ca azi se incheie aniversarile "PITICILOR NAZDRAVANI"
Un calduros LA MULTI ANI! pentru toti vonicii si toate printesele

Irinusha Bine ai revenit acasa. Refacere rapida, mult laptic si bblusa sa ramana cuminte si mancacioasa. si lui Cris, cred ca e topit dupa surioara.

Cris Sanatate Amaliei

Io o sa lucrez in we deci no sa pot ajunge la Bia. Vreu sa trec maine prin Ikea sa vad daca gasesc un patut la cucurigu pentru Bia, daca nu o sa comandam unul. Am si o lista de cumparaturi dictata de ea pe care va trbui sa io trimit.

si va doresc un we frumos.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Irinushule, bine ca sunteti acasa.
Vreau si eu pupic ca si eu am zis ca e fetita!

P.S. Am pus si eu poze recente la semnatura, daca vreti sa vedeti!

LA MULTI ANI la toti copilasii aniversati!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

La Multi Ani, MIHNEA!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600578864610/" target="_blank">DISTRACTIE DE SFIRSIT DE IUNIE 2007

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600425563734/" target="_blank">COCOA BEACH JUNE 2007

MAI-IUNIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

irinush!!! bine-ai venit in rindurile mamicilor "de doi"! asa-i ca-i fain sa insutesti, sa inmiiesti dragostea de la unu la doi? sa va dea Dumnezeu sanatate cita-ncape, mici si mari deopotriva! zici ca-i haplea aia mica? ii dulcica? da-ne citeva poze, boby.... cris, un pupic de drag ca esti fratior! la surioara amelie - tare des ma gindesc la voi. pupici dragi!!!!

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600578864610/" target="_blank">DISTRACTIE DE SFIRSIT DE IUNIE 2007

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600425563734/" target="_blank">COCOA BEACH JUNE 2007

MAI-IUNIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

eric ii un frumos mic si scump. sa-ti traiasca, carmen!

am mai pus si io poze de azi, de distractie .

MAI-IUNIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am scris un mesaj lung, lung acum vreo 2 zile si cand sa il trimit, mi-a cazut net-ul (m-a mancat undeva sa schimb reteaua ....)

o iau de la capat dar cu mai putine amanaunte ca e tare tarziu.

Irinusha, sa-ti traiasca minunea si sa fiti fericiti si sanatosi toti 4. e minunat sa ai pereche. si eu mi-am dorit dar nu am reusit (de fapt din cate am inteles pot sa dau vina pe tatal lor).
Si i-ati ales un nume tare frumos. inteleg ce zici cu linistea si multumirea pe care ai simtit-o cand ai venit acasa. eu am simtit ca "s-a inchis cercul". exact asta a fost senzatia mea in aceea perioada. ca noi trei (eu cu Cipi si cu Andu) formam un cerc dar care s-a completat si s-a inchis cand a aparut Cata. Din pacate, unul din noi a iesit din cerc la un moment dat... Dar asta e alta poveste.

La multi ani tuturor sarbatoritilor ca eu iar nu am mai apucat sa scriu de multa vreme.
Andu e in vacanta si monopolizeaza calculatorul.
Noi plecam marti la Sibiel si cand ne intoarcem stam cateva zile cat sa spal rufe si plecam la mare.

am pus niste poze deale lor mai recente..
va pup pe toate si va dorec o vara placuta.

http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput