"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 14
bertha spune:
Felicitari, Irinusha si Bobby! Bine ai venit, Amelie! Pupici lui Cris cel scump! Vrem pozeeeeee!
Strumfi, bine ai revenit!
Ce s-a intamplat cu Stefanut?
Fetele mele dragi, noi suntem bine, numai ca sunt f ocupata, va urmaresc din umbra, dar n-am timp de scris. Dupa 1 iulie o sa vina si Darius la Buc o sapt, abia astept, iuhuuuuu! Merg in fiecare we la Craiova, e destul de obositor. Azi mi-a spus la tel "mai sunt numai 2 zile pana vii tu, mami".
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
Avia
Andrei Alexandru 
La multi ani boneca30
Irinusha sa iti traiasca printesa Amelie
Strumfi bun revenit pupam scumpi tai
.Ce sa intamplat cu piticu?
Anacami cum a fost la echo asteptam vestile
Bertha ce bine ca va veni Darius la voi
Tnicoleta ti am admirat mandra 
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna! am fost la eco, totul "de aspect normal", suntem in grafice ca lungimi si greutate, este tot fetita
.
Nicoleta,bravo, continua s-o inveti sa faca mancarica, o sa aiba multi pretendenti (ca frumusica este deja..) 
Berta,distractie placuta! mai vine cineva cu el sau luati concediu?
Irinusha,asteptam poze cand revii acasa si iti revii (binenteles).Ce ma bucur ca ai scapat, stiu ca nu mai aveai rabdare!!Sa ne povestesti impresiile, cum te-ai re-obisnuit cu bb mic si comparatia cu cel mare...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Nally spune:
Irinusha felicitari!
Refacere usoara si rapida!

Bun venit pe lume Amelie!
Ce frumooos un baietel si o fetita!!!

Pup si Crisulet - fratior de Amelie!
Felicitari tati! Sunteti in formatie completa acum! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
Iulia P. spune:
FELICITARI, Irinusha si Boby! Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii. Bine ai venit printre noi, Amelie!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI AVIA!!!
LA MULTI ANI ANDREI ALEXANDRU!!! Mammy sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos!!!
LA MULTI ANI BONECA!
Irinusha abia asteptam sa ne povestesti primele impresii
Cami, ma bucur ca Stefania este bine, tu cum esti, cum te mai simti, cum ai suportat canicula asta groaznica ? Mai aveti un pic si plecati la mare, ce bineee, cred ca abia astepti.
Strumfi, bine ai revenit, imi pare rau de Stefanut, ce s-a intamplat? Putem sa te ajutam cu ceva? pari foarte suparata, dealtfel imi amintesc ca in ultimile tale mesaje ne spuneai ca ai ceva probleme. 
Nico, am vazut pozele, foarte frumoase, mi-au placut si peisajele, pacat ca a fost totul rapid, dar va fi bine cand o sa mergeti numai voi ca o sa stiti unde. Bia este o scumpa, imi place mult cum ii sta tunsa si este o harnicuta, te ajuta tot timpul. Si eu il i-au pe Mihnea in bucatarie, sa vezi ce ciorba facem impreuna:). El in castronelul lui, eu in cratita mea, problema incepe cand trebuie sa arunc ‘ciorbita lui’, chiar de nu o fac de fata cu el tot tipa, solutia a fost sa ii spun ca am pus-o peste ciorba mare, pentru ca mie mi-a iesit putina si a trebuit sa o completez![]()
Bertha, ce bineeee, cu cine vine? Cum este la serviciu? V-ati gandit la o varianta pentru la toamana?
Eu sunt in pregatiri, am facut ceva cumparaturi, mai am azi cateva, am completat si cadoul cu cateva nimicuri, una peste alta sunt multumita. Abia astept maine sa vedem ce o sa zica I-am tot explicat ca este ziua lui si o sa sarbatorim, toata lumea o sa ii spuna La multi ani, nu sunt convinsa ca a inteles, dar nu-i bai…Petrecerea ne-am hotarat sa o facem duminica dimineata intr-un parc, sunt cateva mese (vechituri cei drept) unde sa bem un suculet, sa mancam prajituri, iar copii sa se zbenguie la leagane, este si o padure sa alerge, sper doar sa gasesc mesele libere, ca nu am de la cine sa inchiriez.
pupici
strumfi2004 spune:
Multumim de (re)primirea calduroasa!
Off, Stefanut a avut hipospadias - este o deviere a tractului urinar. Si desi la el a fost una din formele usoare - in sensul ca deschiderea uretrei era doar la 3 mm de centru, am avut ghinionul sa faca dupa operatie niste fistule la exterior - pe preput, de unde i s-a taiat pt reconstructia uretrei noi. Asa ca vom avea lata operatie, alta anestezie de care ma ingrozesc in toamna. In martie l-am operat (avea 1 an si 1 luna), a avut 9 zile sonda, si pana in mai mergeam saptamanal la control, la inceput si de 2 ori pe saptamana, a fost atat de greu, si cu Mariuca, se speriase mititica de lipsa noastra, a amandurora, desi a stat cu tatal ei - si-a luat concediu - apoi nu mai voia sa ramana la bunici, asa ca o luam cu noi de fiecare data (noi stam in Arges).
Iar el saracutul a fost mult timp atat de speriat, nu voia la nimeni in brate, era atat de speriat cand il schimbam/spalam, daca vedea pe cineva imbracat in alb, se punea pe plans, ajunsese sa recunoasca spitalul (Grigore Alxandrescu) de cum intram pe poarta.
Sunt ingrozita de alta operatie, in spitalul asta sunt niste conditii jalnice, mai ales la chirurgie unde am fost noi, am avut toate medicamentele de acasa, singura consolare este ca medicul este unul dintre cei mai buni din SE Europei pe astfel de diagnostic, mai ales la copilasi, dar uite ca s-a intamplat chestia asta pt care eu nu eram pregatita, nu cititsem nimic despre posibilitatea acestor fistule - si m-am documentat 1 an de zile!
Sunt tare incurcata- intentionam sa incep serviciul in toamna (eu sunt in invatamantul superior), acolo nu prea am parte de intelegere din partea sefului catedrei, nu stiu ce o sa fac.
Imi cer scuze ca m-am lungit atat cu povestea noastra..
Va dorim numai bine!
Gratiela, Mariuca
si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
bertha spune:
Salutare!
Strumfi, of, chiar ca ati avut probleme. Nici nu stiam ca exista asa ceva.
Sanatate multa!
Laurina, pe Darius o sa-l aducem cu trenul, o sa stea o sapt cu sotul, care va avea concediu. La toamna speram sa mergem la gradinita. Ma ingrozeste pretul locuintelor.
La serv e bine, volum f mare de munca, oamenii sunt amabili in gen, ma descurc binisor, zic eu.![]()
Pupici tuturor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Bine ca ati rezolvat si cu petrecerea, va tin pumnii sa asiti mesele libere. Luati cu voi o patura si o masuta pliabila pentru orice eventualitate. Ce cadouri iai mai luat?
Bia intr-adevar ma ajuta mult si numai prin casa, Iari am vorbit cu ea la telefon si mi-a spus ca a adunat iarba si a dat la gaste si iepurasi, le-a dat si apa. Se ingrijeste de toate animalele de la tara. Pana sa o ducem ma intreba mereu cine are grija de ele.
Strumfi Sanatate lui Stefanut si tin pumnii sa reuseasca cea de a doua operatie si sa nu mai fie nevoie de alte interventii. Si poti veni sa te plangi la noi pentru ca de asta suntem aici.
si fruntea sus.
Cami
pe burtica
Barta Cred ca abia astepti sa iti vina feciorul. Va doresc o saptamana placut impreuna.
La multi ani! Avia
La multi ani! Andrei Alexandru
[b]La multi ani! boneca30[/b
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Mihnea !!! Laurina, sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!!! Distractie placuta,asteptam pozeeee!
Catalina Teodora
Rebeca Patricia . La Multi Ani Claudia!!! Waw, super, mama si fiica nascute in aceeasi zi a anului!!!!
celor ce poarta numele Petru si Pavel.Maria, sa-ti traiasca baiatul
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania