Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
gugushtiuc spune:
AOLEU!!!
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nu sunt toate gratuite ,eu am platit fff multe,am dat cam 5,5 mil pe ele
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
ancadragoman spune:
Nu le am la mine dar diseara intru si va spun exact.
Vedeti ca preturile depind de la laborator la laborator
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
ce fel de caz, Gugule? Ca al meu? Nenorocitul! Nu ma mira nimic la el, idiotul! Nenoroceste oameni si profeseaza in continuare, ca si cum nu s-a intamplat!
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
A fost dat la stiri acum cateva saptamani cazul unui bebelus din iasi nascut cu o malformatie grava la inima. Chestia e ca acea malformatie se putea vedea foarte usor la ecograf si remediata, din cate am inteles, dar "stimabilul" probabil a fost prea sictirit sa-si mai bata capul lui de savant cu asemenea chestii insignifiante. In fine bebica a fost dus cu helicopterul la Timisoara si operat de urgenta insa tot nu a avut zile saracutzul pt ca s-a stins din cauza unei infectii pulmonare luate din spitalul lu' peste.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
sorina16 spune:
buna fetelor!DN:26.02.1986/ DUM:15/04/2007 /DPN: 17.01.2008.Astea sunt datele.Abia astept sa ma duc la doctor sa vad daca bebe e bine ca la cate vesti proaste am vazut,m-am cam ingrijorat.
sanatate si va pup pe toate!
7s2z
nemary spune:
Bubuleana si Irda, imi plange sufletul pt.voi dar ma bucur ca sunteti optimiste. o sa fie totul bine, .
Angelique, nu mai fi trista ca ma intristezi si pe mine. nici eu nu am niciun simptom pana acum(e adevarat ca sunt mai mica decat tine), in schimb am niste dureri de burtica mari si cateodata ca niste cutite in vagin. am obs.ca le mai mai ales atunci cand satu mult pe scaun, dar ce sa fac, sa lucrez in picioare nu pot.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Carmilia spune:
Referitor la analize,eu am facut la Romar cateva,iar tanti de acolo mi-a zis ca avem dreptul doar la 15 analize(cate pozitii are trimiterea),ca nu se pot da mai multe trimiteri intr-o perioada prea mica(nu stiu cat).Asta ar insemna sa selectezi impreuna cu MF pe cele mai scumpe si decontate de CAS in acelasi timp(15 adica),iar pe restul sa le faci cu bani.Nu stiu daca batea campii,dar asta mi-a zis.E aberant,dar asa-i pe la noi,nu?
Carmilia9+
nemary spune:
Maviutza, bine ai venit. [bebe] sa stea in burtica 9 luni si sa-l nasti sanatos!
Gugu, si eu am visat de 2 ori ca am nascut si ma chinuiam sa alaptez si pe atunci nu stiam ca sunt . eu zic sa stai linistita si sa nu te mai gandesti la ele.
sunt putin trista ca nu am putut merge ieri la prima eco(nu a venit doc) si mi-a zis sa merg vineri, ca oricum ieri era prea devreme si nu ar fi vazut nimik.
treceti-ma si pe mine, va rog, pe lista de ian.
DN 30.04.1974, UM 24.04.2007
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Nemary la ce dr esti tu? Cum sa nu se vada nimic? Noi doua avem acelasi DPN si eu am vazut bebele vinerea trecuta la eco intravaginala.
A venit Bebica!!!
6+
mav spune:
quote:
Originally posted by nemary
Maviutza, bine ai venit. [bebe] sa stea in burtica 9 luni si sa-l nasti sanatos!
Mari, la mine te referi sau la Miutza? Multumesc oricum, m-ai facut sa zambesc! Si bine ai venit chiar tu! Sarcina frumoasa!
quote:
Originally posted by Miutza
buna gravidutzelor! ma inscriu si eu in clubul vostru. DN 28.09.1977, DUM 21.04.07, DEN 30.01.2008.
azi merg la doctor, la primul eco. am emotii, mi-e teama sa nu fie extrauterina insa ma straduiesc sa gandesc pozitiv. nu stiu daca se va vedea mare lucru, probabil un puncticel clipocind . practic abia joi as fi in 4s varsta fatului. va scriu dupa ce ma intorc. la 3.30 am programare.
va doresc 9 luni de sarcina sanatoase si fericite!
Ce nu ma omoara, ma face mai puternica!
Miutza, bine ai venit pe DC! Sarcina frumoasa!
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bubuleana spune:
Buna zuzici dragi!!!
uite, desi mi-am promis ca nu o sa intru la subiectul vostru vesel (de obicei), sa nu cumva sa arunc o umbra de tristete insa ma vad nevoita sa imi incalc cuvantul si sa intru cu la voi! Pai se poate asa ceva??? Unde sunt zuzele mele vesele, optimiste si curajoase???
va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre insa voi trebuie sa fiti puternice si sa va pastrati optimismul pt bebeii din burtik. daca va stresati si stati cu frica nu rezolvati nimic!
si pentru ca imi cereati mai multe detalii o sa va pove aici, insa sper sa nu va speriati sau sa va panicati ca niste zuze ce sunteti
Deci: la fel ca Irda (draguta sunt alaturi de tine ) la 7 sapt embrionul avea activitate cardiaca si dimensiuni normale pt varsta sa. La 9 sapt sacul era gol-golut. Miercuri voi merge la chiuretaj. In toata aceasta perioada simptomele n-au incetat deloc, ma lupt in continuare cu greturile, somnolenta, pipi des si dureri de sani, testele de sarcina ies super pozitive. N-am avut nici un semn ca ceva ar fi in neregula: n-am avut nici dureri de burtik, nici sangerari, absolut nimic. Daca nu mergeam la eco n-as fi avut nici cea mai vaga idee despre faptul ca bebe disparuse.
Dr mi-a spus ca sacul produce el insusi hormonii necesari unei sarcini pt ca e atat de dus cu pluta incat nu-si da seama ca nu mai are chirias! Si din cauza hormonilor simptomele persista.
Ceea ce vreau sa spun este ca daca nu aveti simptome nu inseamna nimic rau, iar daca aveti simptome nici atat! Cam 20% din sarcini se opresc din evolutie in primul trim din cauza unor anomalii genetice si acest lucru nu poate fi controlat de noi. Asa ca, stresul si panica voastra nu face decat rau lui bebe. Ceea ce are nevoie bebe este o atitudine pozitiva permanenta si optimism cu carul! Asa ca lasati drobul de sare si bucurati-va de sarcini!
Vreau ca peste cateva luni sa vad poze cu toti bebeii vostri.
Eu sunt foarte optimista pt ca am reusit sa raman gravii si acum ca stiu ca se poate sunt sigura ca in cateva luni voi avea iar bebe in burtik!!!
bubuleana