Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Gugule si eu tot B3 si RH+ am, chiar semanam mult Poate dr nu stia ca le stii Pe mine doar m-a intrebat care sunt si mi le-a notat pe carnetel.
Chiar, voi aveti carnetul gravidei? Mie mi l-a dat, dar am uitat sa-l iau cu mine cand am fost la eco, sapt trecuta
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Carmilia spune:
Zuzelor,visam urat si atunci cand nu ne amintim nimic.Problema nu e ca e visul urat,ci ca ne amintim ce visam.Asta inseamna ca nu parcurgem toate fazele unui somn linistit.Dar nu exista asa ceva in perioada sarcinii,asa ca ni se intampla EXACT ce trebuie.Deci nu va mai ganditi la ce visati,sau alungati imediat visul din cap si vizualizati-l pe bebe.Incercati si voi,eu asa fac cand ma simt trista sau coplesita de probleme.Functioneaza,va asigur!
Carmilia 9+
AngeliquedeS spune:
Gugu, trebuie sa faci si Rh si grupa sanguina, ca sa fie scrise pe documente oficiale , chiar daca le stii. Si eu le stiam si am intrebat medicul acelasi lucru si mi-a spus sa le fac fiindca atunci cand mergem la maternitate va trebui sa avem si dosarul cu analize cu noi ca sa ni le treaca in fise, in caz de ceva, Doamne fereste, o transfuzie, ceva, fiindca oricum nu o sa se bazeze pe ce spui tu. Asa ca fa-le!
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
ancadragoman spune:
Si eu tot B3 si Rh+
Astea oricum intra in alea gratuite si cum o sa faci o tona nu mai conteaza inca 2
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
gugushtiuc spune:
LAURA dobitocul ala de doctor(stii la care ma refer) a inceput sa gafeze din ce in ce mai des. A fost un caz dat la TV recent si mi-a spus cineva ca el era responsabil. Ore nu-i vine nimeni de hac astuia?
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
Laura Ioana spune:
Le-m facut, Gugule si mi-a iesit glicemia mai mica si eritrocitele (RBC) si hematocrit (HCT) tot calori mai mici decat normal. Ultimele doua nush ce inseamna, de glicemie i-am spus la telefon dr mele si mi-a spus sa mananc mai mult
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
gugushtiuc spune:
Aha, atunci am sa le fac pe toate. pana la urma toate analizele sunt gratuite sau doar o parte din ele, ca eu nu m-am lamurit?
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
Laura Ioana spune:
ce fel de caz, Gugule? Ca al meu? Nenorocitul! Nu ma mira nimic la el, idiotul! Nenoroceste oameni si profeseaza in continuare, ca si cum nu s-a intamplat!
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ancadragoman spune:
Nu sunt toate gratuite ,eu am platit fff multe,am dat cam 5,5 mil pe ele
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!