Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Carmilia spune:
Kalosalina,ti-ai verificat tensiunea?Eu am avut acum ceva vreme stari d-astea,false caderi de calciu si hipoglicemii.Aveam de fapt atacuri de panica!Te-ai suparat,emotionat?In cazul sarcinii,probabil ca e vorba de cadere de calciu,totusi.Analizele cum sunt?Stai putin intinsa,la aer curat,incearca sa te relaxezi,mananca un fruct care-ti place.Poate e doar oboseala specifica si caldura asta,bat-o vina.
Carmlia,9+
kalosalina spune:
Nu stiu ce tensiune am, dar de obicei nu am probleme cu ea. Ma simt asa de rau...si imi vine sa vars...de intins nu am unde, ca sunt la birou
A venit Bebica!!!
6+
gugushtiuc spune:
CE vesti proaste. ... si BUBU . Imi pare foarte rau.
fetelor ce se intampla. Eu am avut niste vise de-a dreptul sinistre si noaptea trecuta si asta. Voi credeti in vise? Eu incerc sa le pun pe seama perioadei mai dificile prin care trece familia mea. Mi-e frica.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
Laura Ioana spune:
Alina cred ca face parte tot din simptomele de sarcina. Bea niste apa ca, daca ti-a scazut tensiunea, o creste la loc. Tare greu o sa ne fie cu vara asta infernal de fierbinte Si eu sunt indragostita de vara, dar asta nu mai seamana anotimpul ala frumos...
Gugule visele ciudate sunt normale in sarcina, sunt cauzate de furtuna de hormoni din noi. Imi pare rau sa aud ca treci primtr-o perioada grea E vorba de prietena ta? Sper sa fii tare pentru bebicul tau (gandacelul care da din picioruse).
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
AngeliquedeS spune:
Gugu, trebuie sa te gandesti ca e vorba doar de vise de noapte, datorate schimbarilor hormonale prin care trecem. Si mie imi e frica, dar nu avem ce face. Trebuie sa gandim pozitiv. Dupa ce am bocit pentru fete, acum mi-am adunat puterile. Cum o vrea Dumnezeu, oricum soarta bebicilor nostri e deja hotarata...
Miutza, bine ai venit printre noi!
Kalosalina, s-ar putea sa fie de la tensiune, sa iti fi scazut brusc din cauza caldurii.
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
CE vesti proaste. ... si BUBU . Imi pare foarte rau.
fetelor ce se intampla. Eu am avut niste vise de-a dreptul sinistre si noaptea trecuta si asta. Voi credeti in vise? Eu incerc sa le pun pe seama perioadei mai dificile prin care trece familia mea. Mi-e frica.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
Si eu mai visez urat dar incerc sa nu le bag in seama. Nu te mai gandi la prostii ca o sa fie bine pt toate zuzele!
A venit Bebica!!!
6+
Laura Ioana spune:
Miutza bine ai venit printre noi, zuzele Un bebic sanatos si o sarcina fara probleme sa-ti dea Dumnezeu! Primele 10 mesaje iti sunt moderate, deci apar mai tarziu, asa ca sa te grabesti sa scrii ca sa scapi de moderare
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ancadragoman spune:
Imi pare f rau ptr Bubu si Irda ,dar ele sunt puternice si cu ajutorul lui Dumnezeu or sa treaca si peste asta
Mai fetelor dece nu treceti voi la program de 6 ore?
Este mult mai bine ptr voi si ptr bb.
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
gugushtiuc spune:
MUltumesc fetelor pt incurajari. Visele sunt sinistre pt ca visez bebici. Sunt sigura ca visez asa din cauz a hormonilor dar cred ca un "merit" considerabil il are si sotul meu care a racit un pic si-mi sforaie ingrozitor. Nu pot sa dorm deloc si imi vine sa plang de nervi. Azi dimineatza i-am dat un ultimatum, ori mobilam dormitorul ori se muta sa doarma in cada ca eu nu mai rezist.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
gugushtiuc spune:
fetelor am o intrebare. pe lista de analize pe care mi le-a dat doctora de facut vad ca e si Rh-ul si grupa sanguina. Eu abia cand am iesit am observat. Eu stiu ca am B3 Rh(+) de la 14 ani, mai are rost sa le fac?
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!