Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Mav, noi doua suntem cam in aceeasi situatie...bebe de 3 ani si un pitic la burtica de 6-7 saptamani :)

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Imi pare tare rau pentru fetele ce au pierdut puiutii.... Fiti tari si... cu Dumnezeu inainte!!!
Am citit cele scrise de voi si-mi dau seama ca "problemele" mele sunt aproape insignifiante.
Si, apropo de probleme... fetelor voua vi se intampla sa va doara foarte tare capul, sa aveti ameteli? Eu nu am stari de greata si varsaturi. Ba, mai nou nici pofta de mancare nu mai am.
Credeam ca de duminica dupa amiaza, dupa al meu examen, voi zburda de fericire!!!! Asteptam ziua de luni sa am timp sa stau la palavre cu voi...Numai ca, intre timp fetele au suferit pierderile...
Eu, mi-am calculat notele pe baza baremului afisat si,... se pare ca la una din materii (am avut 5 materii diferite ) sunt la limita de 5 cu nota... Asa ca m-am pleostit de tot!!!
Ma doare capul ingrozitor. Poate este stresul de la examen, stresul asteptarii notelor. Poate este caldura de afara. Aerul conditionat din birou...
Chiar, voi folositi aer conditionat? Oare face rau bb-ilor?

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Laura si tu cu examene? credeam ca sunt singura...

Eu azi am dat unul. luat cu 9. nici nu mai stiu cate am de dat...gramada...lucrez si la lucrarea de diploma....in iulie am licenta

Mai am bebeaua de 3 ani...acum e la bunici, nu pot invata cu ea pe cap...sotul imi vine numai la ora 8 seara....ajutor de nicaieri...

Oare oi face face???

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

"Minunat" !!!! Falaviuta !

Examene cu copil mic, cu copil in burtica, cu caldura asta, cu sot partial prezent, cu mancare, curatenie calcat.... o combinatie extrem de "fericita " !!!
Sunt alaturi de tine pentru restul examenelor.
Eu, le-am terminat.
Apropo de "a face fata"... stii vorba aceea..."sa nu-mi dea Dumnezeu cat pot duce!! " Sigur vei face fata. Numai ca, probabil vei fi epuizata la sfaristul sesiunii!! Oricum am inteles ca esti ultimul an... adica cand va veni bb2 nu vei mai avea parte de examene..?!
Cu ultimele puteri inainte!! Da-le pe toate ca sa te poti bucura in liniste de copiii tai.
Felicitari pentru 9 !!!!!
Pupici la toata lumea!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by mav

quote:
Originally posted by nemary
Maviutza, bine ai venit. [bebe] sa stea in burtica 9 luni si sa-l nasti sanatos!

Mari, la mine te referi sau la Miutza? Multumesc oricum, m-ai facut sa zambesc! Si bine ai venit chiar tu! Sarcina frumoasa!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
[/quote]

ma refeream la MIUTZA, dar sunt valabile si pt.tine urarile

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ma numesc Madalina si astazi a fost cea mai fericita zi din toata viata mea am rezultatul B-hcg 178.64,am ramas insarcinata prin FIV la Giulesti cu B.Marinescu si embriolog dr.Dascalescu,de fapt prin Embriotransfer cu embrioni congelati.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Bubu draga tot tu ne incurajezi pe noi? Ai un suflet imens si totusi, cat trebuie sa suferi...lasa ca Doamne Doamne iti pregateste ceva mai bun. Te asteptam cat mai curand cu vestea cea buna - ca ai ramas iar gravi si va fi bine!

A venit Bebica!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Madalina FELICITARI! Bine ai venit la zuze! Sa ne dai toate datele ca sa te treaca fetele pe lista.

A venit Bebica!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Anul trecut m-a dus viitoarea nasica la maternitatea giulesti pt un control si pt a ramane insarcinata,prima oara am facut o colposcopie,aveam o rana pe col,am facut cauterizare,apoi am facut HSG rezultat trompe infundate progamare pt laparoscopie,opreatie nerusita,trompele infundate la capetele dinspre uter si ovare,indrumare catre FIV pe care l-am facut anul acesta in Ianuarie nereusit,in luna Mai m-am hotarat sa fac si ET cu embrionii congelati pe care ii aveam 7la numar din care au rezistat 2 si s-a prins cel mai puternic,sper sa fie prins 8luni de mami lui.

Madalina 4 fix
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

bine ai venit, Madalina. cred ca esti tare fericita
sa ai parte de o sarcina usoara si dusa pana la capat.
Alina, eu sunt la dr.Simonescu de la Giulesti, probabil ca a folosit aceasta scuza pt ca nu a putut sta luni la spital din cauza unei probl.personale.
o sa incerc sa-mi stapanesc nerabdarea pana vineri, cand banuiesc ca imi va face eco transvaginala, nu?

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput