Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Pt NEDA
HORMON HCG
Uite un site in care iti da valorile si limitele normale pe zile de la data preuspusa a ovulatiei (coloana 2, J=Jours à compter... adica zilele numarate de la data cu temperatura cea mai joasa pt fetele care isi fac curba de temperatura; aceasta zi este la 14 zile dupa prima zi a UM, si cu 14 zile inainte de venirea ciclului urmator pt ciclu de 28 de zile; pt un ciclu de 30 zile, ziua O dn care incepeti sa numarati este la 16 zile dupa UM; dar asta e teoria ca in practica variaza acolo cu cateva zile!)

http://www.aly-abbara.com/echographie/biometrie/hCG_grossesse_tableau.html

Insa cred ca cel mai bine interpreteaza doctorul valorile, avand in vedere ca ele depind totusi de ziua ovulatiei care este dificil de determinat.

Eu mi-am facut hormonul in ziua 19 de la ovulatie (dupa calculele mele) care corespundea cu ziua 35 de la UM (adica fix 5 saptamani) si cred ca mi-a iesit 2200. Acum sunt foarte panicata ca nu corespunde exact tabelului, poate am calculat ziua ovulatiei gresit, dar e in limitele acceptate, dar va trebui sa astept oricum interpretarea medicului si ecografia care imi va arata embrionul, dragalasul de el (inca 11 zile de asteptari).

Va pup pe toate, si sa dea DD sanatate tuturor,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fetelor..pe mine ma cam doar difuz spatele...cam ca atunci cand tre sa vina rusii...nu e o durere ...dureroasa,nu ma inteapa ,exact senzatia aia ca "te lasa spatele"..de dinainte de CM

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Vai Carmilia, dar de ce sa te superi?! N-ai niciun motiv sa ma invidiezi si te rog sa n-o faci!!!! Pozele 3D sunt de pe site-ul Pregnancy Weekly [www.pregnancyweekly.com]
Uite si ecografiile mele (nu le pot scana, dar le-am surprins cu camera foto), sunt tot 2D si neclare. Important pt mine este ca, dupa ce mi-a zis gineco ca nu vede embrionul, a doua zi am vazut (si eu si sotul si dr) cum pulsa samburelul (lipit de vezicula vitelina, in partea dreapta-sus, este embrionul mic-mic, care pulsa), dar am avut noroc si inspiratie ca am mers la alt cabinet, unde stiam ca exista cel mai performant aparat din Cta!!!
Asa ca, fii optimista!!!!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia sa iei un no-spa

Si eu as vrea sa ma programez la Iosup la eco pt 20-21 saptamani. Cred ca ar trebui sa sun de acum, nu?

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Nu mai scriu asa des ca am multa treaba la birou si pe deasupra trebuie sa ma chinui sa-mi tin si ochii deschisi...nu mai pot de somn, imi vine sa plang. Mai am si stari de greata si parca ma mai jeneaza si o durere de burta...sper totusi sa fie bine. Saptamana viitoare as vrea si eu sa merg iar sa-mi vad bebikul, dar inca nu m-am hotarat la ce doctor...Cred ca ma "indrept" spre Parvu de la Elias, dar ma mai gandesc...Aveti ceva sugestii?

toate zuzele si nu va suparati pe mine ca scriu mai rar, ca de citit va citesc mereu!

A venit Bebica!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Mav,cand am fost eu la dr.T,acum un an,la usa nu se prea agreea ideea de "urgenta"(adica,nu suntem la spital,ci la un cabinet privat;plus ca fiecare se simtea cu probleme,deci "urgenta").Erau la un moment dat 2 fete din Moldova,care pierdeau ultimul tren,era 7 seara,si s-a facut un mare taraboi.Dr.a fost insa de treaba si le-a luat.Poate s-a mai schimbat treaba,nu stiu,dar poate ar fi bine sa suni mai intai.In afara de asta,o singura data am vrut sa merg fara programare sa-i arat o analiza si chiar in ziua aia n-a venit...Am sa merg din nou la el.M-a programat pe 09.07,deci peste mai bine de o luna.Dar astept,n-am incotro.
Pupici

Carmilia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Mav draga,nu ma supar pe tine si nu te invidiez,doamne-fereste!
Vorbeam de situatia asta,in general,cand noi privim niste poze sofisticate,facute ca la carte,si vrand-nevrand,ne gandim la lucruri rele doar pt.ca nu avem acces la aparate asa performante care sa ne arate ca bebele nostru e bine.Dar tu de ce vii taman pana aici daca ai si la C-ta ecografe bune?Chiar nu gasesti un medic bun?Eu,sincera sa fiu,nu m-as deplasa atat,chiar daca e medicul foarte tare.As prefera pe cineva langa mine,care sa ma poata primi mai des!
Pupici

Carmilia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by micsunea

Pt NEDA
HORMON HCG
Uite un site in care iti da valorile si limitele normale pe zile de la data preuspusa a ovulatiei (coloana 2, J=Jours à compter... adica zilele numarate de la data cu temperatura cea mai joasa pt fetele care isi fac curba de temperatura; aceasta zi este la 14 zile dupa prima zi a UM, si cu 14 zile inainte de venirea ciclului urmator pt ciclu de 28 de zile; pt un ciclu de 30 zile, ziua O dn care incepeti sa numarati este la 16 zile dupa UM; dar asta e teoria ca in practica variaza acolo cu cateva zile!)

http://www.aly-abbara.com/echographie/biometrie/hCG_grossesse_tableau.html

Insa cred ca cel mai bine interpreteaza doctorul valorile, avand in vedere ca ele depind totusi de ziua ovulatiei care este dificil de determinat.

Eu mi-am facut hormonul in ziua 19 de la ovulatie (dupa calculele mele) care corespundea cu ziua 35 de la UM (adica fix 5 saptamani) si cred ca mi-a iesit 2200. Acum sunt foarte panicata ca nu corespunde exact tabelului, poate am calculat ziua ovulatiei gresit, dar e in limitele acceptate, dar va trebui sa astept oricum interpretarea medicului si ecografia care imi va arata embrionul, dragalasul de el (inca 11 zile de asteptari).

Va pup pe toate, si sa dea DD sanatate tuturor,
Micsunea

oooof, ce rau e ca nu mai stiu franceza... la analiza de ieri, mi-a iesit BHCG= 2838mUI/mL, ceea ce corespunde saptamanii a 6-a, dupa cum scrie pe buletinul de rezultate si acum, din cate vad, si dupa site-ul postat de micsunea. Cum si la echo mi-a zis "sarcina 5 sapt si 5 zile", toate se leaga si.... inseamna ca sunt cu cateva zile in urma..., dar e bine!?
Daca ieri dupa-amiaza am facut Pregnyl (de 5000 unitati), mai are rost sa-mi repet BHCG-ul maine?!
Va rog, raspundeti-mi si mie, daca stiti!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Patriciab, iti spun si eu ca si celelate fete sa nu te superi.... ti-au explicat ele de ce! Eu sunt in mijlocul lor abia de o saptamana dar ma simt "acasa". Iti urez si eu bine ai venit si sarcina usoara!

Fetelor , sincer, din 2003 de cand sunt membru DC nu m-am simtit pe acest site asa de bine ca acum, cand sunt in mijlocul vostru.... Poate bucuria -minunea ce o traim impreuna ne uneste. Dar, chiar vreau sa va multumesc pentru ca sunteti asa... zuze!!!! ca si persoana mea !!!!

Mav, pana la urma vii astazi in bucuresti la dr. T. ? Iti tin pumnii dar, am eu un feeling ca totul va fi bine. Nu te ingrijora.
Uite,, cum spunea si flaviutza... cunoastem prea multe acum si ne speriem prea usor. Mi-aduc aminte cand eram gravida cu Dimitris nici nu cred ca constientizam riscul de a pierde sarcina!!! So, cu Dumnezeu inainte!!! Puiutii sunt in burtica si acolo vor ramane pentru urmatoarele 8-9 luni !!!!

Flaviutza, cum mai stai cu examenele ? Cum merge invatatul ?

Tot auzindu-va(citindu-va) despre primele eco.... m-am hotarat sa nu merg inca la doctor sa mai astept ca sa am macar bucuria de ai vedea inimioara batand...!!!
Credeti ca procedez gresit ? Ar trebui sa merg macar la consult ?
Precizez ca acum sunt in saptamana a 5-a si, in afara de somnul care-mi vine dupaamiaza si sanii umflati, nu am nicio problema.

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Mavule....da aici sa traduca fata...olimpica la fracnceza...hai fuguta (s)explica-mi ce sa fac....

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput