Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Laura-d, vineri merg la Buc. Eu poate n-as fi mers la echo asa devreme, daca nu mi se parea ca vad un firicel de sange... si cum am sangerat si la sarcina pierduta... normal ca m-am speriat tare-tare si am vrut sa previn raul, atat cat se poate. La Sebi, am fost la prima echo la 9 sapt, cand am vazut doar o biluta care pulsa, habar n-aveam de embrion si sac d-ala sau d-al'lalt. Si de ametita si nestiutoare ce eram, am ratat morfo-fetala de la 12-14 sapt si am fost la al 2-lea echo abia la 16 sapt, cand de altfel am aflat chiar si sexul lui bebe. Asa ca, daca te simti bine, mai amana echo, ca mai amani si eventualele griji...

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, daca faci pregnyl nu mai repeta BHCG fiindca o sa iti iasa o valoare falsa din cauza injectiei. Oricum valoarea e buna pentru varsta sarcinii asa ca stai linistita.

Flaviutza sa bei apa multa multa nu cumva sa ai o infectie urinara care sa iti cauzeze durerile de sale. Ia NO SPA cum a spus Laura si bea apa, la fel am patit si eu si acum nu ma mai doare.

Laura Dimitris la 5 saptamani numai cu sonda vaginala poate vedea ceva, tu decizi daca e cazul sa mergi sau nu. Eu am mers la 6 saptamani exact pentru ca la ce zuza sunt nu mai puteam astepta. Pe urma am mai mers odata la 8 saptamani.

Fetelor, mi-e teama ca Patricia nu a mai intrat nici macar sa citeasca explicatiile noastre... Imi pare rau... Stiu cum e cand iti iei inima in dinti sa scrii si ai impresia ca toata lumea te trateaza cu ignore.

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Flaviutza sa bei apa multa multa nu cumva sa ai o infectie urinara care sa iti cauzeze durerile de sale. Ia NO SPA cum a spus Laura si bea apa, la fel am patit si eu si acum nu ma mai doare.

Pupici,
Angelique 11+
Mare, Munte, Flori

beau beau...lasa ca m-am linistit...erau niste nenorocite de....gaze...nu-s ce cautau tocmai in zona aia...ca le-am evacuat si acusi nu ma mai sacaie nik :)

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Laura..scriu la lucrarea de licenta...bat la ea..cu un ochi pe la zuze..

mami si Ale

Mergi la inceput

MAV UITE TRADUCEREA

semaine d'amhenoree saptamana de amanenoree

J jour a compter.... zile de numarat plecand de la ultimul punct de jos al curbei temperaturii bazale

moyenne medie

zone de limte inferieure... limita inferioara

limite sup de la normale limita superioara a normalitatii

prima coloana, aia cu saptamanile, unde scrie 6SA VALEUR DU PREMIER JOUR ET DE 2 EME JOUR inseamna sapt 6 de amenoree, valorile din zilele 1 si 2 (primele doua zile)

6,7,.....17 SA REVOLUE inseamna 6,7,8...la finalul saptamanii..saptamani implinite.

sper ca te descurci

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

flaviutza, m-am prins eu pana la urma (desi n-am mai studiat franceza de prin cls a 8-a, desi imi placea f mult, mai mult ca engleza), desi nu stiu ce inseamna "Moyenne" (valori de referinta?!) si "SA révolue" (banuiesc ca e sarcina in evolutie)?
In rest, merci, esti draguta, voi apela la cunostintele tale de lb. fr. daca voi mai avea nevoie!
Ai luat No-Spa? Te simti mai bine?

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna Zuzici,

Eu nu am prea intrat in ultima perioada pt ca am fost cam ocupata in ultimul timp.
Am citi discutiile voastre despre eco , eu am facut 2 pana acum ultima ieri , la 6 sapt si sa vazut si inimioara batand.

Nu am greturi sau alte stari, dar mai am din cand in cand dureri de burta, dna dr. mi-a spus sa iau NO SPA dar a spus si ca scade tensiunea si eu o am mica deja (9.7) si din cauza asta mie e frica sa iau NO SPA.
Vroiam sa va intreb daca ati avut ceva prob dupa ce ati luat No Spa , pe mine ma bate gandul sa iau doar cand ma apuca durerile de burta, sa nu iau 3 / zi cum a zis dr., dar nu stiu daca asa isi face efectul.

Carmen 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Feteloooor, cred ca eu sunt cea mai zuza dintre toate: ma caut de simptome si nu mai am nimic, nimicutza... Ce ma fac eu pana pe 23 iunie cand ajung la eco? Nu mai pot... Mai, dar nimic, nimic, cum sa stiu eu daca bebe e bine? Nici azi noapte nu m-am trezit pentru toaleta... Sariti-mi in ajutor, am nevoie de asta!

Pupici,
Angelique 11+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

MAV, si mie HCG-ul tau mi se pare bun, am vazut ca limitele (inferioara si superioare normale) sunt destul de largi, deci ne incadram usor. Eu am inteles in schimb ca ce conteaza e evolutia la fiecare 48 de ore.
Ori tu de-abia fusesi la doctor, ti-ai vazut bebelusul, deci nu-ti fa griji degeaba pt HCG!!! Iti tin pumnii sa se prinda bebelusul tau si ai auzit ce ti-a spus doctorul, odihneste-te!

Eu imi fac griji ca o zuza ce sunt, ca nu am nicio alta analiza, doar HCG si o ecografie din saptaman 5 fix (pe 23 mai). La ecografia respectiva s-a vazut un punctulet si atat,eu tot macaneam si i-am spus ca cred ca are 18-20 de zile embrionul si doctora a spus ca atunci corespunde cu ce vede pe ecran, ca initial i se paruse prea mic embrionul. Dar HCG nu corespunde chiar cu ce am spus eu!
In orice caz m-a trimis acasa sa mai vin in saptamna a 9-a, adica peste vreo 11 zile si intre timp nici nu stiu daca sarcina mea a evoluat!

Si tot ce mi-a spus doctora a fost ca "sunt sperante", dar ca vrea sa ma vada mai repede (deci nu in saptamana 12 cand se face prima ecografie, ci in saptmana a9a) ca am risc de avort spontan din moment ce ma doare burta si sa ma obisnuiesc cu aceasta idee (ca pot pierde sarcina).
Pana atunci nu am altceva de facut decat de asteptat (si citit pe internet despre toate catastrofele posibile!!!)
Noroc cu voi, ca mesajele voatre imi ridica moralul!

Pupici tuturor,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

buna ziua, fetelor.Sunt emotionata de nu mai pot, si fericita la fel.pe 3 iunie am facut un test de sarcina, care a iesit pozitiv.UM a fost pe 1 mai,asa ca trageam nadejde,ca intarziase cateva zile.Am mai facut de atunci inca 2 teste si sunt toate pozitive.Astazi vreau sa merg la doctor, si daca totul e bine.....voi fi si eu o mamica de...inceput de februarie.va pup.

calenciuc

Mergi la inceput