Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_mary spune:

Dragi zuzici-burtici,

trag tare sa depasesc primele 10 mesaje .
am fost zilele astea la medic, l-am vazut pe bebe, statea pe spate si dadea incontinu din manute si picioruse (avem deja 10 saptamani) de parca era o buburuza cazuta pe spate. In rest noi suntem bine, inca nu ne-a trecut somnolenta si nici setea, dar in schimb au inceput sa dispara cosurile
Peste 2 saptamani mergem din nou la doctor sa masuram translucenta nucala, care sunt sigura ca va fi mai mica de 2 mm .

Va doresc sa aveti parte de sarcini cat mai usoare.

mary_mary, 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by mav

quote:
Originally posted by docdecap

acuma, io ce sa zic, o eco in plus pentru linistea noastra nu strica, au imi amintesc cum am fost in sapt 6 la endovaginala si nu s-a vazut nimic... si de-atunci m-am hotarat ca daca tot nu pot schimba nimic, mai bine am grija de mine si de bb, ca eu stiu ca e acolo.

poate chiar e bine ca acum muncesc pe rupte, ca nu am timp sa-mi fac ganduri, dar recunosc ca ma intristeaza povestile triste ale unora dintre noi, si nu cred ca e numai de la hormonii de sarcina. dar imi place mai mult entuziasmul celor 2 liniute de la fetele noi! ma gandesc ca abia am inceput cu februarie, deci o sa mai apara, si asta ma bucura nespus.

Monica.... oare ce vrei sa spui?! Te referi la hormonii proprii sau la ai "unora dintre noi"....?!
...Daca nu scriam pe forum, de multe ori n-as fi primit ajutorul de care aveam nevoie.... Sper ca nu povestea mea te-a intristat, dupa cum vezi, o echo in plus chiar conteaza, eu, cel putin, am acum motive sa sper ca totul va fi bine!

buna dimineata mav,
incerc sa scriu ca sa-mi lamuresc mesajul anterior

eu sunt sensibila la povesti triste, prima oara cand am intrat pe forum DC sa mai citesc si la alte subiecte am intrat la subiectul "cezariana sau nasterea naturala" si am citit povesti despre fete lasate la urgenta sa se chinuie sa nasca si altele asemanatoare si am plans vreo ora ca nu e corect si ca asa ceva nu trebuie sa se intample etc.

Acum, si cu hormonii de sarcina sunt chiar mai sensibila, cand e vorba si despre fete cu care am povestit si pe care incep sa le simt cumva aproape e si mai greu sa citesc prin ce trec sau au trecut. Deci era vorba despre mine in mesaj, scuze daca si altcineva s-a simtit in vreun fel judecata, nu a fost deloc intentia mea.

iar cu eco, eu am fost la 6 sapt si nu s-a vazut nimic, asa ca saptamana viitoare m-am dus motz la doctora sa vad si sa fiu sigura si era bb de 1,34 cm!!
deci tot despre mine era vorba, scuze din nou, trebuia sa lamuresc mai clar.

,

Monica

Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toate zuzele!Aveti o viteza la scris,va urmaresc cu greu...
Mav,nu stiu daca mai e cazul sa-ti zic,dar avem aici,pe DC,o descriere foarte buna a lui pe bebe in fiecare saptamana.Deci,"DC-Sarcina-Dezvoltarea sarcinii-Odiseea sarcinii in 40 sapt",iar acolo e un cerc cu cele 40 sapt.Eu mi le-am listat si le pun pe perete,ca pe calendar.Si le schimb saptamanal...Zuza,de
Patricia cea bosumflata,eu am fost la eco duminica,fix cand intram in sapt.9 si mi-a zis ca am un "embrion viabil".Nu tu inimioara,centimetri,varsta,data nasterii,nimic.Cica vorbim de o sarcina la 3-4 luni.Si asta pt.ca am avut un mic cheag maroniu,normal,de altfel,dupa cum am citit eu in articolul recomandat mai sus lui Mav.Ideea e sa nu iei de bun 100% ce zice medicul,ca te panichezi degeaba.Asteapta sau eventual schimba medicul.Si nu mai fi suparici
Si ca veni vorba,stie cineva cum e eco de la dr.Tutunaru?E bun?E simplu,2D,3D sau cum?
Neda si celelalte zuze fara simptome,nu le mai duceti dorul!Asa fac si eu si ma mai trezesc,ca azi,in plina strada,ca ma apuca varsatul.Si-mi trece!Vin ele,nu va faceti griji!
Va pup pe toate si pe toti bebeii!

Carmilia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata!!

Patricia , nu te supara pe noi fiindca nici una dintre noi nu te-a marginalizat intentionat, fiindca noi chiar ne bucuram tare cand apare o nou venita printre noi!! Dar primele tale 10 mesaje sunt moderate si apar muuuult mai tarziu dupa ce le-ai scris tu, asta inseamna ca apar la vreo doua trei pagini in urma, sau chiar mai mult la viteza la care scriem noi si nu ne mai intoarcem in urma. Poate ar trebui sa ne fie de invatatura de minte si sa mai dam un ochi si in urma ca sa vedem daca nu a mai aparut vreo noua Zuzica!! Te rugam nu te supara pe noi, doamne fereste sa avem motive adevarate de suparare ca uite cate nenorociri se intampla!!

Laurici , stiam sigur ca tu ai facut listuta, ti-am recunoscut "mana" atenta la detalii!!

Mav la Tutu se intra in functie de ordinea sosirii, nu are asistenta care sa fac receptia. Asa ca daca ajungi la inceperea programului e cu atat mai bine. Curaj, e foarte de treaba. Vorbeste putin, adik sa nu te simti jignita daca nu vei putea sta la povesti cu el cum se sta cu alti medici, dar stie ce vorbeste.

Irlandeza, sper ca te simti mai bine, puiule. ma ingrijorezi ca nu bei apa, vezi ai grija.

Alina, cum mai stai cu rezultatul la analize, ai luat masuri? NU ne-ai mai scris!

Gina

Dordia sigur ca nu te-am uitat!! E bine ca esti optimista, curaj, bebe o sa vina!

Pup toate Zuzele iubitele!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Zuzici,nu vreau sa va sperii cu noaptea-n cap,dar daca tot ati discutat de sex,va zic si eu una.Sor-mea are o colega in 10 sapt.A facut si ea cu sotul una-alta si s-a trezit cu ditamai hemoragia.A stat o zi la spital,si,din fericire bebe e bine.Va dati seama ce spaima a tras,mai ales ca n-a avut deloc probleme,bebe era super-bine,analizele super-ok,fara dureri.Si are si 37 de ani,a ramas cand nici nu mai spera ca poate face copii.
Eu,una,sunt cuminte rau.Simpaticul meu dr. nu mi-a zis prea multe de bebe,dar asta n-a uitat-o.Asta tot din cauza acelui cheag.Cica daca ai dureri de burtica sau mijloc,pauza totala.
Va pup.

Carmilia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Monica acum am inteles! Te rog si eu sa ma scuzi ca te-am facut sa te simti datoare cu explicatii. Si pe mine m-au dat peste cap vestile despre fetele care au avut probleme, mai ales ca pe unele le stiam din-nainte... si stiu cat de pretioase erau sarcinile pt ele... Dar uite ca tot cu ajutorul fetelor de pe forum, azi sunt optimista!
... E frumos ca putem impartasi starile noastre, de femei insarcinate, cu bune, cu rele... asa cum e viata asta...

Uite, pt mamicile cu 6s+, o imagine 3D a sarcinii (e usor de inteles de ce, la unele dintre noi nu s-a vazut embrionul la 6sapt, la echo 2D): www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/ultrasound1/6wk.htm" target="_blank">ultrasound 3D images > 6 weeks

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Carmilia, iti imaginezi ca si eu citesc tot ce prind despre sarcina/ saptamani... Pe langa faptul ca stiu sa caut pe net/ sa gasesc ce ma intereseaza sa aflu, am si carti si un teanc mare de reviste "Mami" +altele acasa.... hihihi... si eu sunt deja mamica, pt mine sarcina nu este ceva complet nou! ....Si am nascut si normal, pe cale vaginala, fara anestezie.... deci am mai trecut prin toate etapele unei sarcini... si tot sunt zuza...
Uite si pt tine: www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/ultrasound/9_weeks.htm" target="_blank">foto sarcina 9 sapt

Si pt toate zuzicile, foto 3D/ saptamani: www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/ultrasound/ultrasound_3d.htm" target="_blank">aici

...Nici eu n-am nici chef si nici curaj de sex...

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor nici noua nu ne-a mai dat voie dr sa facem SI la sarcina trecuta nu am avut voie pana pe la 14 saptamani Si cand ne-a dat voie a zis ca sa prestam mai mosnegeste

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Mav,multumesc.Dar iar ma supar.Poza ta n-are nicio treaba ca a mea.Ecograful tau e 3D,iar al meu unul simplu si cred eu ca si un jaf,pe deasupra.Ai idee cumva cand se face primul 3D si cat de des trebuie facut?As face si eu,bilunar cred,dar din pacate nu-mi permite buzunarul(parca sare de 1 mil,nu?).

Carmilia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Carmilia stiu ca eco 3D-4 D se face odata in trimestrul II si de doua ori in trimestrul II. La noi costa 2,5 milioane sau chiar 3

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput