Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

neda - eu iti spun:Bun venit printre noi inca de pe acum deoarece, cred ca totul va fi bine.
Pana pe la 6 saptamani nici eu nu am avut vre-un simptom.Parca nici nu-mi venea a crede uneori ca, eram insarcinata!
Dupa care, au inceput starile de greata si intr-un ritm de, credeam uneori ca, o sa-mi iasa si sufletul din mine.Acum, deja s-au domolit si ma bucur de sarcina din plin.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Gina, iti multumesc!

Acum m-au sunat de la dr si mi-au zis ca nivelul HCG e 6.460 .A zis ca e ok. Dar totusi sa ma mai duc maine sa repet analizele sa vada daca creste sau scade.
Acum sunt si mai agitata.Daca pina acum incercam sa ma mint singura ca poate, poate e bine acum sperantele mi-au crescut........Sunt confuza totusi .Nu stiu ce sa cred.
AM uitat sa mentionez ca sunt in sapt a 5. IAr uitindu-ma pe prima pagina cu informatii vad ca nivelul HCG ar trebui sa fie cam la 7.000.

OFof..

Neda

Mergi la inceput

Pai esti foarte aproape dom'le!Felicitari!Hai da-te aproape ca, o sa fie totul bine.
Poate ai ovulat mai tarziu cu o zi 2-a & automat si puiul, poate fi mai micut cu cateva zile.Si la mine este mai mic cu 2-a zile parca si totul este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele.... Va mai amintiti demine???

Mi-am revenit cat de cat dupa deceptia suferita...se pare ca a fost un avort spontan totusi...iar vineri am eliminat si embrionul...care probabil se oprise din evolutie mai demult. Oricum acum sunt bine, fizic, nu mai am sangerari...si...am o mare speranta ca voi avea curand bb in burtik.

Imi pare rau pt toate fetele care trec prin asa ceva si...celorlalte...le zic sa nu se mai gandeasca la lucruri rele...ca nu face bine bb-ului mic. Asa ca....capul sus si inainte cu tupeu!!!

Va poop si ma puteti scoate din listutza...ca...sincer...nu mai am ce cauta acolo!
Multi pupici si eu mai intru si mai citesc din cand in cand asa ca...sunt cu ochii pe voi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab spune:

Ok, vad ca pe mine nu m-a bagat absolut nimeni in seama:(. Ma scuzati ca m-am bagat intre voi. N-o sa se mai intample.
Patriciab

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by patriciab

Buna fetelor,
Vreau sa ma inscriu si eu printre voi, dupa 2 ani de asteptari. Datele mele: DN: 09.05.1974, DM: 24.04.2007, DPN: 29.01.2008.
Ieri am fost la primul eco. Am tot amanat sa merg ca sa vad si inimioara batand, dar din pacate nu se vedea (cu eco transvaginal). E normal sa nus e vada inimioara la 7 saptamani si o zi? Voi ati patit asa ceva? Stiu ca organele sunt deja formate. M-a chemat peste 3 saptamani sa vada inimioara. MI-a luat si tensiune si era f. mare din cauza emotiilor (la o mana era 150 cu 100, la cealalta 140 cu 90), asa ca m-a trimis la cardiolog:(. In schimb acasa tensiunea e buna. Vreau sa spun ca in afara de sanii durerosi, alte simptome nu am. Doar ceva dureri din cand in cand ca la ciclu, dar dr. a zis sa nu-mi fac probleme daca nu apar sangerari. O zi buna va doresc tuturor si sarcina usoara!

Patriciab 7sapt+2zile
* Ok, vad ca pe mine nu m-a bagat absolut nimeni in seama:(. Ma scuzati ca m-am bagat intre voi. N-o sa se mai intample.
Patriciab

Patricia - iarta-ne te rog si nu te supara pe noi.Da-o in truda ei de suparare ca duce numai la rau.
Hai mai bine sa ne bucuram impreuna de puiutii din burtici.
Personal, abia acum am vazut mesajul tau.
Felicitari pentru sarcina si bine ai venit printre noi!
La 6 saptamani inimioara embrionului incepe sa bata.Nu stiu de ce nu s-a vazut la tine dar, ma rog ca totul sa fie bine.Mai lasa sa treaca ceva timp si fa o alta eco' poate ai avut ovulatie tarzie.Te
Gina 10w&5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Am intrat doar sa va spun ca azi m-am trezit optimista!

Patricia, primele 10 mesaje pe forumul desprecopii sunt moderate si devin vizibile abia dupa moderare, adica nu chiar imediat ce le-ai trimis tu. Si cum aici se scrie mult si repede... probabil ca mesajele tale n-au fost vazute la timp si de aceea nu ti s-a raspuns, asa ca nu mai fi suparici!!!!!!
Ai citit ce-am scis eu zilele astea? Ca initial, nici mie nu mi s-a vazut embrionul la echo, la 6 sapt de la UM? Apoi, chiar a doua zi, la alt ecograf, pe semne mai performant, am vazut chiar eu, cu ochii mei!, un punctulet care pulsa! ...Si aparatul a zis "sarcina 5 sapt si 5 zile", probabil ca am ovulat putin mai tarziu decat ma asteptam!
....Si desi se pare ca am o problemuta, cu un hematom langa sacul gestational, si stiu ca sunt sanse sa tin sau... sa pierd sarcina asta (si doar acum 4 luni am mai pierdut una), uite ca sunt din nou optimista si increzatoare ca totul va fi bine! Fetele m-au ajutat mult de tot! ...Si chiar de va fi sa "ies din gasca oficial", tot am sa mai trec pe aici, ca mi-s tare-tare dragi zuzele acestea!!!!!

Va pup!
O zi usoara, fara greturi si alte probleme!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dordia imi pare tare rau! Refacere rapida si sa vii cat mai curand cu vestea ca ai un bebic in burtica

Patricia nu te supara pe noi! Tia-u explicat si fetele ca primele 10 mesaje iti apar mai tarziu si nu le-am vazut Te trec pe listuta imediat ce termin masajul, ok? Felicitari pentru sarcina!

Mav sa nu te mai vad ca vorbesti prostii! Cum adica sa iesi din grup? Nici in gluma nu spune asta! Gandeste-te ca-i numai lapte si miere, totul e doar foarte bine!

Gina ce ma bucur cand vad ca toate ne potrivim de minune zuzicilor Suntem zapacite rau, dar ne-om reveni noi, nu?

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_mary spune:

quote:
Originally posted by neda

Buna fetelor si felicitari viitoarelor mamici,
As avea o intrebare pt voi.Nu indraznesc inca sa cer sa fiu trecuta pe listuta pt ca ma sperie gindul ca sarcina mea s-a orpit in evolutie. Testul a iesit pozitiv dar NU am nici un simptom care sa imi indice faptul ca as fi gravida. Exceptie fiind intirzierea ciclului.AM mai trecut prin experiente de sarcina oprita inevolutie...si tot asa s-au manifestat, fara simptome.Doar testul e pozitiv.
Am facut ieri analize de singe si astept cu mari emotii rezultatul.DAr nu mai am liniste si rabdare.

Sunteti careva fara simptome?NU grata, nu sani durerosi/mariti, nu oboseala..

mie teama ca poveste se repeta.

Neda

buna zuzici-burtici,

Neda lipsa simptomelor nu inseamna neaparat ca ceva nu este in regula. Valoarea HcG este normala, dupa cum a spus si doctorul tau. Valoarea de pe lista este este putin mai mare, dar este orientativa. Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti pui increderea in Dumnezeu ca totul va fi bine.

Iti urez sa ai o zi buna, o sarcina lipsita de simptome si un bebe perfect peste 9 luni.

mary_mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Laura

Pt ca maine voi merge la dr T si eu voi veni din Cta, clar fara programare, am nevoie de sfatul vostru.
Nu stiu cum va trebui sa procedez odata ajunsa la cabinet, ca sa reusesc sa intru la dl dr.... Imi displace ideea de a intra in locul altei persoane (programarile se fac cu mult timp inainte) si poate ca mai sunt si alte urgente... dar mi-am pus sperantele in dl dr T si trebuie sa mearga totul bine!
Va rog, ajutati-ma cu un sfat! (Am gasit nr de mobil al asistentei dr T, la subiectul "Dr T", sa incerc sa vorbesc cu ea de azi sau sa-i spun direct maine ca am o urgenta si m-a chemat dr la ora 12?)
Am emotii....

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput