Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si eu stiu la fel despre laptele praf - mai mult sa nu fie - mai slab e ok - nu uitati ca unii pediatrii recomanda diluarea laptelui cu ceai - pt o mai buna tranzitie - parca Dia i-a diluat laptele Oanei o periada buna, cu ceai.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Felicitari pentru dintisorii noi aparuti si sa aveti grija de ie mamici si bebici.
Claire bine ai venit printre noi.
Dianocica tinem pumnii, fara reactii adverse.
Alexandra nu fii suparata, mai bine nu te amesteci in astfel de discutii, fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuviinta.
Pupici multi pentru voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

cand e prea concentrat laptele nu e bun ...cand e lungit e ca si cum i-ai da 60ml lapte (la concentratie normala) si apoi bea niste apa ...rezulta mai mult pipi...nu are nimic, nu are ce afecta...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Da ,asa este!!!corect

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

miro e super tare crocodilul!!! si tunsa... Kara seamana si mai bine cu tine...iti sta bine! iar nora mea..... ce sa zic... se face mai frumoasa pe zi ce trece!
carla in prima poza parca sta in picioare!! si spune... a ajuns singurica la lighean??!!
dianocica pe tine unde te vad tunsa?????

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

chiar sta in picioare, rad vecinele de mine cand merg la plimbare ca Alexuta zici ca e pe titanic asa sta in carut!Sta agatata de bara aia din fata pana adoarme cu capul pe ea !
La lighean nu a ajuns singura, i-l dau ei de pe balcon pana la baie dupa ce intind rufele la uscat!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fetelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
Noi suntem bine, am lenevit mult in week-end, ne-am bucurat de linistea casutzei noastre, de familie, de patutzul nostru, de curatenie si alte chestii aparent normale, dar care ne-au lipsit cu desavarsire in "iad".
La "meniul zilei" inca nu ma bag pentru ca noi am intrerupt diversificarea in spital si acum o reluam incetuc incetuc.
Dolores, va dorim multa sanatate, eu stiu cum e sa faca puiul febra si sa intri in panica.
Alexandra, f fain leaganul lui Mark. Sa se bucure de el!
Ruxandra, ma bucur mult ca ai revenit! Si ..da, in spitalul din Satu Mare a murit o mamica de 24 de ani, din pacate asta confirma experienta mea groaznica din lumea spitalelor.
Laura. l-am admirat pe Dani , e categoric un cuceritor!
Carla, Alexutza ta e tare puternica, aproape sta in picioare, sa creasca mare si frumoasa printesa! Iar tie multa sanatate!
Dandusa, bine ai venit!!!

Fetelor, referitor la reactiile generate de administrarea vaccinului Pentaxim , eu zic sa nu va speriati, la noi problema a fost alta: David era in perioada de incubatie, la scurt timp a facut otita. si de aici reactiile dezastruoase!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

laura ti-am trimis un offline ptr ym .

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Parca Dianarus, tu spuneai ca si baietelul tau sta in patru labute si face o miscare de genu' La stadiul asta am ajuns si noi si tare ne mai distram.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by danita

laura ti-am trimis un offline ptr ym .

D

BeBelusca

mersic!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Cristina_L, si pe mine ma doare putin operatia de cezariana atunci cand imi mai prinde Alexia cate un sut, dar cred ca e normal, pentru ca are o forta in picioruse… Felicitari pentru ca ati ajuns la o singura trezire pe noapte!
Dorsilia, ce scumpa e galushka motzata!
Auras, multa, multa sanatate Ancutei!
Dianocica, A_deju, felicitari pentru deschiderea capitolelor noi!
Laura, felicitari pentru ridicatul in fundulet! Vazut pozici cu baiat frumos!
A_deju, ce frumos deschide gurita motanul tau, ca sa primeasca papica! Asa deschidea si Alexia la inceput, dar acum avem un adevarat razboi al nervilor pentru cateva lingurite! Imi place cum dorm piticutii pe plaja!
Mirona, Carla, Danita, felicitari pentru dintisori! Sa iasa toti la fel de usor!
Claire, bine ai venit in ! Bineinteles ca te primim!
Anateo, sanatate multa iedutilor tai!
Danutz, foarte frumoase pozele de la Vama Veche! Rares e un dulce, cumintenia pamantului! Mi s-a facut dor de mare!!!
Dianocica, iti sta foarte bine cu noua tunsoare! Foarte faine pozele! Acum ma oftic si mai tare ca n-am putut veni! Va doresc sa nu aveti nici o reactie la vaccin!
Carla, dar de ce trebuie sa treaca un an de la nastere? Adica in tot intervalul asta nu e posibil sa se agraveze situatia? Parerea mea e sa mai consulti un medic. Multa sanatate iti doresc! Rana pe col nu am avut. Eu mi-am facut saptamana trecuta un test pentru HPV, risc inalt, si astept rezultatul peste vreo doua saptamani. Papanicolau a iesit bine, fara modificari. Cand am citit pe internet ce e cu HPV-ul asta, mi s-a facut parul maciuca! Stai linistita, ca trecem noi si peste chestiile astea! Alexuta e delicioasa! Ce bine sta in fundulet!
Mirona, sa-ti fie de bine noua tunsoare! Tare scumpica e Kara!
Dia, dulce foc fetita cu rochita si cu clamute in par!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

gata, am vazut si eu freza noua de dianocica!! sa iti fie de bine!

Mergi la inceput