Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
bebinuta spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: Daca maine incep sa-i dau pireut de legume, dar doar morcovel pt prima zi si il fac la steamer, are sens sa pun mai multe legume sau? (sper sa nu para idioata intrebarea)
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Somleac spune:
Intr-unul din capitolele trecute a dat cineva o adresa de la nestle unde primesti instructor de fitnes. Se poate repeta pentru o baba surda?
Laura cartof dulce se gaseste la Selgros. Au tot timpul. Este la legume, nu acolo in capat unde-s ciupecile si frunzaraiele ci unde-s morcofii si cartofii pe acolo prin zona. De muls eu ma mulg la un san in timp ce-i dau sa suga la celalt. Atunci iese super usor. La inceput curge singur si nu-ti trebuie mult lapte 20 ml ajung. Il pastrez la frigider pana-i prepar pireul.
Am vazut poze cu fulguleti dar nu-i enumar sa nu uit pe cineva. Superbi bebicii.
Alex al meu e bolnav asa ca azi am stat in casa . Am avut timp de net.
Na, trebuie sa ma duc ca mi-au pregatit copii teatru.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
a_deju spune:
www.youtube.com/watch?v=DAXIFF-iDiI&mode=related&search=" target="_blank">iete cu ce ma ocupez de vreo ora incoace.... dansez cu motanu' chick to chick, si-i cant in ureche...
daca peste ani m-oi plange ca e surd copchilu', sa-mi aduceti aminte, ca sigur de-aici i se trage.......
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
desiree spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by Ktrinel
mirona, ce cant bea Kara noaptea?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
FETELOR mai e ceva de concursul acela la pampers??? eu una - nu mi-am mai votat copila de vre-o luna. Propun sa stergem din finalul listutei faza cu concursul. Celelalte participante la conmcurs - ce spuneti?
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
sterge din punctul meu de vedere chestia cu concursul oricum a fost un vax albina...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Intr-unul din capitolele trecute a dat cineva o adresa de la nestle unde primesti instructor de fitnes. Se poate repeta pentru o baba surda?
[teal]
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
[teal]POZE
uite aici http://trainer.nestle-fitness.com/index.php
a_deju spune:
beeeeeiii ...... voi chiar sa vedeti cum imi ies mie peri albi........ :)) deci ma bag iar in lista si sterg minunatia cu fulguletii in concurs, ok????
Ktrinel spune:
bebinuta, eu zic sa fierbi doar morcovi daca e prima data...vezi cum merge si apoi mai adaugi cate ceva ...succes.
desiree spune:
quote:
Originally posted by a_deju
beeeeeiii ...... voi chiar sa vedeti cum imi ies mie peri albi........ :)) deci ma bag iar in lista si sterg minunatia cu fulguletii in concurs, ok????
ia sa te vedem la treaba ! ...te facem si pe tine mama noastra...ok for me...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
bebinuta spune:
Miro felicitari pentru dintisor!
Alexandra, chiar asa, cum se numeste suportul acela pentru baita? Si e super dragut leaganul donmisorului Mark.
Dianocica, David e ok? E posibil sa nu faca nici o reactie, tinem pumnii pentru asta.
A-deju super pozele de pe plaja, iar motanu se face din ce in ce mai frumos.
Laura, Dani e un tare dragalas si tare bine seamana cu mamica lui.
Claire, bine ai venit la fulguleti!
Doniaunde esti? Ce mai faci?
Aura sa speram ca se termina si cu problemele voastre odata.
DOlores cum se simte Davidutu tau? E mai bine acum?
Flore iar a picat netul? Ce face minunea de Alessia?
Dia faceti botezul sambata?
Roxanica pentru mamica curajoasa, ce bine ca sunteti acasa, nimic nu se compara cu asta. Groaznic ce se intampla in spitalele din Romania.
Carla, Alexuta chiar sta in picioruse ?Ce dulcica e!
Yagmur ce mai faci?
Aelita, Dbunny pe unde umblati? Si mai sunt ceva fete pe care nu le-am vazut de ceva timp activand.
Ada dorme acum al doilea somnic pe ziua de azi. Noaptea inca se trezeste de cel putin o data sa pape; a inceput sa rada in hohote; sta f bine in fundulet nesustinuta, dar de rostogolit ii e prea lene. Am surprins-o de cateva ori , dar e prea greu pentru funduletul ei. Papa cereale de orez de o saptamana si de maine cred ca incepem cu legumele.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada