Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
Ktrinel - nu cred ca nu vei apuca sa postezi meniul ... nu se inghesuie lumea - iote cand l-am posta si eu.
am ramas datoare cu patul nostru pliant. Si cateva poze noi.
pupici la toate.
P.S. un bun venit pentru claire. Acomodeaza-te rapid cu gasca!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
a_deju spune:
boooon... regulile cu meniul zilei le gasiti in primul mesaj, ala mare, cu lista noastra, si cu toate cele... nu sunt regulile mironei, sunt regulile propuse de mirona, pe care majoritatea le-am acceptat, deci.. ramane sa le aplicam ca atare. din punctul meu de vedere, cam aici se incheie orice discutie...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Laura13 spune:
miroma disperi cu acel cartof dulce... eu nu am gasit in Iasi. tu folosesti si pt voi? ca eu as fi curioasa sa pap EU!
ktrinel you back!
acu' poze noi aici
pt cine nu are timp/rabdare aici imi iau zborul
asa ma liniste-te tati cand nu mai am rabdare seara
asa ma muncesc juma' de zi
si asa arata gradina botanica
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
miro e super tare crocodilul!!! si tunsa... Kara seamana si mai bine cu tine...iti sta bine! iar nora mea..... ce sa zic... se face mai frumoasa pe zi ce trece!
carla in prima poza parca sta in picioare!! si spune... a ajuns singurica la lighean??!!
dianocica pe tine unde te vad tunsa?????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cristina_L spune:
Laura mi-a venit un dor de Gradina Botanica.... doua lucruri imi lipsesc din Iasi : Gradina Botanica si Copoul...
Cris mami de Alessandra Elena (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mirona, ce cant bea Kara noaptea?
daca ti se pare ca o poti redistribui pe timpul zilei ca sa scapi de masa de noapte, iti vand un pont babesc : cica ori sa diminuezi treptat cant ori sa il faci din ce in ce mai slab , pana a=i da apa...dar repet, numai daca consideri ca bea destul in timpul zilei ...daca nu merge intr-o sapt, eu zic sa nu insisti, poate ea chiar are nevoie de laptele ala...nu trebuie fortata...stiu ca e f obositor . si Julia abia la 6 luni si-a scos masa de noapte...de fapt, mi=am dat seama ca ea bea din obisnuinta la ora aia ...nu ca avea neaparat nevoie.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
stai un piculet, ca nu inteleg... sau sper sa fie doar o neintelegere pe la mijloc...... cum adica sa diminuezi?? sa diminuezi ce....???????? sa lungesti laptele??? sa-l subtiezi pana ajunge la apa???????????? laptele praf egal formula...??????? beeeeeeiii.... te rog sa scrii repede, sa-mi zici ca n-am priceput eu bine.... cu laptele praf nu te joci... nu-l faci dupa ureche, mai lung, mai gros, hai ca-i mai scad o masura ca mi se pare mie ca e prea alb, sau hai ca-i pun o masura in plus ca poate iese mai dulce.... laptele praf se face exact cum scrie pe cutie, atatea masuri la atatia ml de apa. nici mai mult, nici mai putin. si aici as putea sa adaug ca exact aceeasi chestie se aplica si la cereale, cu atat mai mult la cele contin lapte.... de-aia am fost si raman la fel de mirata de utilizarea masurilor de lapte praf in distribuirea cerealelor, dar asta e alta discutie, despre care chiar am mai si vorbit.
despre laptele praf, citez direct de pe cutie "pregatirea necorespunzatoare poate duce la afectarea sanatatii"... si mi se pare si normal.............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ktrinel spune:
wowwww....mirona tunsa scurt! chiar mai scurt ca mine...pe-alocuri.
dianocica, tu ai pus poza? a scapat=o eu?
imi trebuie si mie o idee de freza...desi la ce par am, nu de idei as avea nevoie ...ci de o peruca .
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mirona, ce cant bea Kara noaptea?
daca ti se pare ca o poti redistribui pe timpul zilei ca sa scapi de masa de noapte, iti vand un pont babesc : cica ori sa diminuezi treptat cant ori sa il faci din ce in ce mai slab , pana a=i da apa...dar repet, numai daca consideri ca bea destul in timpul zilei ...daca nu merge intr-o sapt, eu zic sa nu insisti, poate ea chiar are nevoie de laptele ala...nu trebuie fortata...stiu ca e f obositor . si Julia abia la 6 luni si-a scos masa de noapte...de fapt, mi=am dat seama ca ea bea din obisnuinta la ora aia ...nu ca avea neaparat nevoie.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Ktrinel - am incercat si eu sa "imping" masa de noapte spre dimineata - ca ma dispera ca papa dimineata doar 100 ml.
Noaptea papa 135 ml - avea intr-un timp si 150.
Concluzie: - Kara are inca nevoie de aceasta masa sinu e inca pregatita sa si-o scoata. Mai asteptam.
Faza cu diluatul nu merge la noi - nu-l mai bea deloc.
FETELOR mai e ceva de concursul acela la pampers??? eu una - nu mi-am mai votat copila de vre-o luna. Propun sa stergem din finalul listutei faza cu concursul. Celelalte participante la conmcurs - ce spuneti?
a_deju imi pare rau ca-ti dau de lucru - asta asa sa te saturi de deschis capitole cu userul tau. si nu te supara pe mine.
Laura you back - si merci mult. Cartoful dulce il cumpar de la Real. Pt noi nu l-am gatit - insa Kara il papa cu drag - e mai bun decat cartoful autohton. fug sa ma uit la poze.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
danutz spune:
Eu tot cu cititul din urma:
Roxanica, vai dragii de voi prin ce-ati trecut! Nu mai vreau sa zic nimik decat ca sa dea DD ca asta sa fie ultima incercare la care a fost supus David! Tot binele din lume va doresc!
Lorym, dar chiar nu ai pe nimeni sa te ajute?! O femeie platita cu ora, cand tu nu mai poti...e o solutie ca oricare alta. Ai mare grija de tine, fiindca daca tu nu esti ok nici bebe nu e.
DeeaA, felicitari pt dintisor!
Noi azi tre sa inauguram si supica. Adica niste zeama de morcov si telina fiarta 40 min. Va tin la curent...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ktrinel spune:
cand e prea concentrat laptele nu e bun ...cand e lungit e ca si cum i-ai da 60ml lapte (la concentratie normala) si apoi bea niste apa ...rezulta mai mult pipi...nu are nimic, nu are ce afecta...