Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Gataaaaa, am scapat de vaccin, 3 intepaturi i-au facut, puiul mamei, da pana acum nici o reactie adversa. Da Doamne sa nu faca febra la noapte! A, si Rotafixul, partea a doua!
Maine e ziua lui, face Dani 6 luni!Oare cand au trecut, ca eu ma uit la el cu aceeasi uimire ca in prima zi! Pentru ca in fiecare zi e altul, mai frumos, mai grasut, mai vorbaret, mai dintos, mai inteligent,mai....(ca doar fiecare cioara isi lauda puiul).

Dianocica, da daca se baga in cada distinsul tata?
Danita, eu pun cerealele ca sa mai ingroase pureul, si pun la ochi cu lingurita, 1 sau 2, cate trebuie. La borcanasul de 130g pun o lingurita, da numai daca mi se pare ca nu a mancat destul in ziua respectiva.
Madaluta, asa zic si eu, ca nu il doare nik. Daca ai verificat sa nu aiba febra, i-ai palpat urechile, nu are bubite, etc, mai ramane sa il cauti.....la dinti!
Mirona, foarte bine ca te-ai dus la munca, si eu am muncit asa, cate 2 ore pe zi, si chiar mi-a prins bine. Si lui Dani la fel, ca se invatase prea mamos. Acuma mai sta si cu buni, si cu tati, chiar si cu unchiul,daca e nevoie.

Mai erau de spus, da mai las pe maine. Si da, nu mai puneti poze de la mare, ca eu nu am apucatnici o ora de plaja! Da lasa ca se deschide piscina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura prezent!
donia stiu ca nu i mare miscare in front dar chiar asa....? nici o poveste cu roxana, nici banc cu 3 copii, nimic? ntz ntz ntz
erika la multi ani pt puradel. tort? visinata? pizza? ceva? orice...
desire pai nu se mai vede partea aia cea mai interesanta...si buna de apucat..
alexandra binisor...multumim de intrebare...fata, eu cred ca tu ai ceva cu d...cum am scris numele tau cum s a foit in pat...pe bune...aveti voi ceva...
asiza asa, razi de a deju....pai daca a vrut 4 puncte...sa le munceasca, domne...astea nu vin asa usor...
miro bravo. primul pas a fost cu dreptul. asa sa fie si urmatorii. (nu merge asta, huh? n am dat o bine...e, lasa, ai inteles tu ideea...)
madaluta poate vrei sa vezi totusi un dr. decat sa te stresezi singura...asa mergi frumusel la un dr, daca e vreo suferinta te indruma spre ce si cum, daca nu...multi pupici si spate de fier... poate fi ceva super banal dar daca chiar te stresezi eu zic ca merita sa faci un drum cu el...
gata, fug si eu la somn. va pupam
da, nici eu nu mai vreau poze de la mare....

a, maine mai facem o mobilizare cu energie? david de ralumat merge la cistografie. eu zic sa le tinem pumnii

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dragele mele, cum nu se putea sa nu fim in randul zvapaiatilor, na ca am cazut si noi din pat.. adica el, bine-ar fi fost sa fim amandoi, ca sigur pica pe moale... dar cum suncile materne nu erau prezente, l-a intampinat gresia... sunt o idioata, stiam deja, dar n-are nimic, nici macar un cucui mic, asa ca..ce-mi ramane decat sa fac haz de necaz...
erika, daca-mi dai datele, cu mare placere te bag lista, acu' ca am si mana formata...
fug si eu la somn, c-am avut o zi plina de incercari, si nu mai rezist :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

A_deju, acum ca esti linistita ca motanul nu a patit nimic (tu nu stiai ca motanii cad mereu in picioare?), pot sa te rog si eu ceva??? Nu mai faci inca o modificare in listutza si ma treci si pe mine cu ziua de nastere pe 6 iunie. 06.06 diabolic, ha? Hai, te rooooooooooog, sa-mi ureze si mie fetele etc. Cred ca te-am ametit rau de tot cu modificarile astea, ai vrut 4 puncte, le ai!!

Si pentru ca e trecut de miezul noptii ii urez Madalutei La multi ani !! Multa fericire, sanatate tie si puiului tau!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ne rugam din suflet pentru David de Ralumat!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

Dia mai... dar chiar ca are genunchii rosii. mititia. si sa nu ne auda Kara, si Florin a spus ca e frumusica Oana! sssst! te mai rog ceva... fa-mi si mie o poaza, daca vrei, la jucaria aceea pt carut, asa cum ai cumparat-o si o poza la sistemul de prindere de carut. sa ma hotarasc. multumesc!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura, uite ai aici poze cu jucaria pt carucior ... sistemul de preindere e f simplu, niste elastice cu scai la capat... trebuie numai sa ai tavita in fata la carucior, nu merge fixata doar pe bara ... mai vb maine pe mess dc nu ai inteles, ca azi n-am apucat

si aici avem poze cu activity ball

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

miro, eu nu-i dadeam Oanei laptele diluat cu ceai, il faceam cu ceai in loc de apa .. dar , cum ai zis tu, nu are nimik dc e lungit, e rau dc e mai concentrat

bebinuta, noi ne-am propus sa fim ultimul fulgulet boteazat si se pare ca reusim, ca nu ne putem organiza, din cauza programului lui tati... asa ca, dc chiar e oana ultimul fulguletz nebotezat, va rog sa ma anuntati, sa ma mobilizez si eu

dianocica,
de data asta nu m-a nimerit... zi-i lui alex ca nu cu mine ai pierdut vremea azi, ca nu mi-a mers calculatorul, dar promit sa recuperez maine ... pana la urma se pare ca n-a fost virusat, doar stricata tastatura din cauza ca am varsat apa pe ea aseara

aelita, vrem poze de la botez!!!

despre minge -activity ball va anunt cand primesc aia la magazin si facem lista de asteptare ... dar nu ajung pe acolo decat in we, dar cu siguranta ca nu aduc pana atunci.. o sa trec in we sa le zic sa mi le tina mie pe toate pe care le primesc, ca am facut o pasiune subita pt ele

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianocica,alexandra,dia -o sa pun poze la contul comun,sper in seara asta.
eri_ka
,bine ai venit! felicitari pt cele 6 lunisoare!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salut, sunt umbra lui Donia, pe langa Niagara.
Eu sunt intr-o pasa proasta de cand cu accidentul fetitei... ba azi ma simt si aiurea, am ceva crampe, greata, imi cam vine sa cad din picioare... nu functionez la capacitate maxima de ceva timp, noroc cu copiii astia ca ma simt obligata sa activez macar pe plan local.
N-am prea avut energie de scris, dar in schimb v-am admirat fulguletii, coafurile, jucariile, scaunele, covoarele, mobilele, am avut timp mai mult sa ma uit la poze.
Da' las ca ma pun eu pe picioare si revin cu forte proaspete.
Pup iu ol!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata fulguleti si mamici!

unde sunteti?bau...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5, luna 6

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput