Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buna diminetzile, s-au sculat dulcetzile ?

azi produc branzica de vaci :) dar nust ce fruct ca mar nu papa .cre ca o sa incercam piersicuta din nou :)

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neatza,

fetele mai diversificate, azi ii dau si eu sfertul de morcov..
dar din cate am vazut pe la voi pireul de legume e cel mai putin acceptat de bebelusi, asa ca e posibil sa nu il primeasca asa fiert si simplu..

pot sa incep sa ii dau morcov fiert cu dovlecel in loc de patrunjel si pastarnac caci alea au un gust oribil? dovleacu e mai dulceag..
sau sa ii dau morcovul cu mar ras?pot?

ce ma sfatuiti?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ce s-a intamplat cu David de Ralumat????? Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Am nevoie de cafea..... am zile pline la job; toata ziua ma plimb pe teren, pe pajistele pline de flori ale patriei...(cu claritinu' din dotare in buzunar ca altfel moooooooooooor)
Dar mi-am gasit timp sa admir ceva poze: fetele tunse si bebeii aferenti, motanu' de la malu' marii, Rares pe vechile taramuri hippiote, mark cel nazdravan, alexuta balerina
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor pe care ii ratez cu gratie, dar stiu eu ca ma intelegi si ma iertati
Luchitza este bine; ieri au stat in parc cu o prietena de-a Asizei si "spionu'" mi-a spus ca Luca e vesel cu ele, ca se poarta bine...deci, sint linistita...
Am si eu intrebare ptr fetele cu steamer.... daca gatesc jos legume si sus de exemplu cremsvusti (care se fac mai repede) cum setez timerul???? Eu am pus 5 min ptr cremvusti, apoi i-am luat de acolo si am mai lasat vreo 10 minute parca legumele... Sint cam asa ca HELP!!!
A-Deju, zilnic dansez cu Luca si ii urlu' in ureche.... dar cine sa ne faca poza sau filmuletz.. trebuie sa ma clonez ....??? (linku' nu s-a deschis..... serverul de la job sucks!!!!)
Va pupicesc si ma intorc la treabaYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Multumim de urari! Printesa noastra se numeste Ingrid si s-a nascut pe 04.12 la Municipal, nastere normala cu epidurala.
Ieri a fost prima zi de lucru si nu va puteti imagina cum a fost cand am ajuns acasa (Mirona stie). Ingrid fusese cu tati in parc si ne-am intalni , mai sa sara din carut si avea o bucurie in ochi si un zambet, cum nu mai vazusem.
Madaluta, erika fara _ era luat. Am luat si eu ce-am mai apucat. Asta e!
Fetelor, poate ma ajutati pe mine. Mi-am bagat bona un 'cui in creier'. Cica copilu' nu va avea gat daca nu o apuc de cap si o ridic cand ii fac baita, ca cica altfel nu se lungeste. eu nu cred nici un pic in babisme, dar treaba asta ma ingrijoreaza. N-as vrea ca printesa sa aiba gatul scurt . Voi faceti ceva in acest sens, faceti/sau a-ti facut asa cum zice bona mea ? Oricum , cred nici n-as putea sa-i fac asa ceva fetei , mai ales ca are 8+ kg.

pentru David de Ralumat!

madaluta!
Emma de danidani, Andrei Danielde radu.anca ,Sorana de carliema
Calin Ioan de Ziggy!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eri_ka nu intotdeauna un gat lung e si o bucurie. cunosc pe cineva care era f bucuroasa ca are gat de lebada, pana cand au inceput problemele de sanatate, in sensul ca s-au format niste chestii in spatiile alea mari de acolo. asa ca la tinerete e un avantaj, dar mai incolo nu mai stau chiar asa lucrurile.
dincolo de aspectul asta, care pt unii poate fi valabil, iar pt altii nu, mie mi se pare putintel cam barbara metoda. si in niciun caz nu are cum sa fie ceva bun. gandeste-te ca toti avem un material genetic si suntem programati sa fim intr-un anume fel. uite-te de exemplu la chinezoaicele (sau japoneze?) carora li se strangea laba piciorului in bandaje, sa se impiedice cresterea. pai ce echilibru mai are corpul daca nu mai are pe ce sa se sprijine? asa ca lasa tu copilul sa creasca in ritmul propriu, si nu te mai lua dupa toate ideile nefondate stiintific, ramase de pe vremea lui pazvante. iti dai seama ca probabil bona se gandeste ca nu ai grija de copil pt ca nu o infasori strans, si ca nu o sa aiba picioarele drepte, nu? mai asteapta putin, o sa auzi si chestia asta

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

da cris, cred ca ai dreptate. ca tot imi zice ca ea ar renunta la pampers, ca se consuma multi, si ar pune-o la olita. dar ce, ii cumpara ea?sunt de acord cu olita, dar ceva mai incolo, deocamdata nici nu sta bine in fundulet, ea vrea direct un picioare si fratilor (adica surorilor), sare ca o minge. ai vostri tot la fel?
deci, ca o concluzie , nu se procedeaza cum zice bona. fata va avea un gat normal, ca mami si tati, nu ca mr. roman. tre' sa ma mai uit prin pozele voastre mai atent, ca la gaturile bb-ilor nu m-am uitat atent. of,of.

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

erika aia cu trasul de gat e o porcarie fara margini. bona ta ar trebui sa ti spuna si sa ii faci baie cu apa la minim 40 de grade, si sa o scoti de cap de acolo si sa i strangi narile dupa ce ii scoti mucii ca altfel ramane cu nasul borcanat. asta asa..ce mi amintesc acum....asa se spunea acum vreo 30 de ani ca e bine...din fericire, maica mea, de ex, n a facut nici cu mine asa, desi toata lumea ii sarea in cap ca asa se face.... venea cate o asistenta acasa in prima saptamana sa te invete. si cam asta te invata... s-a demonstrat de ceva timp ca aceste supozitii nu au nici o baza reala....si ca ccc copilul nu trebuie traumatizat in nici un fel....evident

despre olita - se stie ca ccc copiii nu si pot controla sfincterul decat in jurul varstei de 2-3 ani. daca insisti, poti sa il pui pe olita un pic mai devreme ca sa se obisnuiasca cu ideea. dar de acum...e muuult prea devreme. plus ca ar trebui sa stea perfect in fund, adica cu spatele batz. nu mai zic sa se si poata ridica....

despre mersul in picioare - sub nici o forma sub 9 luni. sunt copii care sar peste mersul de a busilea si se ridica direct in picioare, sau care sar peste statul in fund si trec de la tarat la 4 labe si la mers in picioare. oricum ar fi, nu trebuie fortat/grabit. un copil a carui coloana nu ii poate supurta greutatea nu trebuie fortat sa stea in fund, de ex. urmatrile nu sunt neaparat imediate, ci pe termen lung.

eu as purta o discutie foarte serioasa cu bona. este copilul tau. si regulile tale. si nu, un copil nu trebuie lasat sa planga ca ii trece la un moment dat. un copil care plange are o problema. ea trebuie gasita si inlaturata.

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a, si d nu a avut urma de gat pana acum vreo luna. era si f gras...dar acum...deodata a rasarit... nu imi fac nici o problema

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ideea e ca nici macar doctorii nu se pun de acord cu toate, ce sa mai zicem de femeile care si-au crescut copiii acum 20-30-40 de ani, de unde sa stie ele ultimele noutati in domeniu? si tanti care imi face mie curatenie imi tot zice sa ii pun sare in mancare. i-am zis ca acum s-a constatat ca le face rau bebeilor, dar ea tot pe a ei o tine, ca asa si-a crescut ea 5 copiii si sunt bine merci toti 5.
si pt bona ta era mult mai usor cu scutecul de panza, in sensul ca il refoloseai pana la adanci batraneti, pe cand bietul pampers are o existenta efemera si o unica utilizare... cum ziceam, erika, tu faci cum stii tu ca e mai bine. singura chestie e sa incerci sa iti dai seama daca nu cumva in absenta ta nu face lucrurile cum stie ea si nu cum zici tu. momentan, daca nu ai olita cumparata, nu cred ca ai de ce sa te temi, macar din punctul asta de vedere.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput