Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura13 spune:
multumim fetelor de aprecieri! alexandra nu e masliniu... e bronzat!
kokorina te tin copii ocupata sau faci bagaje??
tuturor fulguletilor ce au mai implinit azi o luna!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
quote:
claire, bine ati venit! Imi place nick-ul tau, de unde te-ai inspirat?
Donia...cred k din Lost....eu la asta m-am gandit de cum i-am vazut semnatura...
erika:apropo de nik-uri...o preiena buna are acelasi ID de mess k tine..numai k fara _...imi place foarte mult..La multi ani printesei tale si sa fie sanatoasa!
alexandra_25:de-abia astept sa ne luam si noi unul k deja cadita e neincapatoare pt micul meu urias..
cristina_Lce seamana alessia cu tati...copie fidela imi pare...
quote:
apropo de baitza. trebuie neaparat sa o fac cu sutien. pt ca d a descoperit cele mai noi si interesante jucarii, bune de prins in apa. sa va mai spun...?
dianocica
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Mirona spune:
buna seara fetelor,
am fost prima zi la lucru - cele 2 ore s-au transformat in 2 ore jumate - dar nu ca am fost nevoita - ci pentru ca asa am dorit eu - daca e sa stau mai mult decat am planificat - sa vina de la mine - nu sa fiu obligata.
in fine - ideea era ca la intoarcere ... aveam lacrimi in ochi - am urcat scarile intr-un suflet - am intrat pe usa si si si cand am zarit-o ... si ea pe mine - a scos un haaaa cu gura pana la urechi si a inceput sa dea din picioruse de fericire ... Doamne ce lacrimi mi-au mai dat. Doamne ce mult o iubesc! si ea pe mine ... sper eu.
Fetelor - am mai plecat si alta data de acasa - si am lasat-o ba cu ta-su, ba cu buni - dar de data asta a fost altfel - nu stiu cum sa explic ... dar asa de bine m-am simtit cand am luat-o in brate si am strans-o la piept ...
deci - ne prinde bine despartirea de 2-3 ore.
v-am pupat - fug la culcarica ca-s franta
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
danita spune:
a venit iar momentul de gandire ptr mine ;) si pun iar intrebari idioate :
1. cum amestecati voi cerealele cu piureul de fructe ? asa cum scrie pe cutie ? ca voi ziceti : o masura de cereale la piure .....dar cum ?
2 cum amestecati piureul de la borcan cu cereale ?
noapte frumo cu vise super !
D
Laura13 spune:
sa va spui.... ca de bine ce l-am laudat ca papa bine legumele azi n-a vrut deloc... cu chiu cu vai i-am dat vreo 10 lingurite... dupa care mi-a venit ideea .... sa vad daca ii e foame sau nu... sa ii dau cerealele care ii plac la nebunie... sa vedeti ce deschidea gura... mama mama. da' l-am fraierit si eu, am amestecat cerealele cu legumele si carnita (desi stiu ca nu e indicat!) si a papat baiatul meu vreo 180 gr de legume! sac sac!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by danita
a venit iar momentul de gandire ptr mine ;) si pun iar intrebari idioate :
1. cum amestecati voi cerealele cu piureul de fructe ? asa cum scrie pe cutie ? ca voi ziceti : o masura de cereale la piure .....dar cum ?
2 cum amestecati piureul de la borcan cu cereale ?
noapte frumo cu vise super !
D
BeBelusca
deci eu fac intr-un castronel o masura de cereale, le fac cu apa, apoi adaug piureul de fructe sau borcanelele!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
Dia mai... dar chiar ca are genunchii rosii. mititia. si sa nu ne auda Kara, si Florin a spus ca e frumusica Oana! sssst! te mai rog ceva... fa-mi si mie o poaza, daca vrei, la jucaria aceea pt carut, asa cum ai cumparat-o si o poza la sistemul de prindere de carut. sa ma hotarasc. multumesc!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
sunt singurica pe aici... nu va e rusine??!! sa ma lasati singurica! mie- frica mi-e frica sa dorm singurica! m-am prostit! OFICIAL! ma duc sa fac nani poate ma destept maine!
pupicei si somnic usor!
P.S: maine papam cartof dulce! Dani, dar imi bag si eu boticul!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
madaluta spune:
Am uitat sa va spun despre noi: de 2 zile "gura nu-i mai tace, iarba nu-i mai place"...nu stiu ce sa ma mai fac cu el sa ii mai intru in voie..vrea numai in brate sau vrea in picioare...Nici in carut, nici in patut, nici in centru de activitati, nici in scaunul de masa...urla cat il tine gura sau maraie de zici k e cel mai amarat copil..cum l-am luat nu mai are nimic...Crd k nu il doare nimic dc in brate tace,nu??
Ce pot face????
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Laura13si eu sunt ...bau...
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,