Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

aime, otilia multumesc mult de explicatii . chimia nu m-a pasionat niciodata dar inginer fiind la origini cunosc tratamentele termice...cat mai cunosc si d-alea...acum am priceput. deci vom lua lapte la cutie pe care o sa-l incalzim. ei beau laptele doar indulcit cu miere (si tot sunt mai degraba constipati) si cacao sub nicio forma...cred ca au ramas cu sechele de la cresa ...asa de "fun" vreti sa va spun care sunt cantecele lor preferate? "o lume minunata" si "multi ani traiasca". cand ne plimbam sau prin magazine canta cat ii tin plamanii

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, dati-mi idee ce medicamente sa iau cu mine la mare pentru Damiana!

Ca deja imi fac lista.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Si eu vreau idei.
Pana acum m-am gandit asa:
Biotics, Hidrasec, Furazolidon, Panadol si paracetamol supozitor, spray Tantum Verde, spray Panthenol, Fenistil gel...

Ce ar mai trebui oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va pup pe toate si pe copilashi si va multumesc din suflet pentru urari.
astazi i-am facut si ruxandrei vaccinul pentru 2 ani si jumatate...speram sa scapam fara febra

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miria, la mare in tara sau in afara? Ca daca mergeti in Romania, nu cred ca are sens sa va carati cu toata gama,gasesti peste tot, pe cand altfel, da.

Eu am organizat de anul trecut cand am plecat in Bulgaria, o cutie maaare de pantofi plina ochi, pe care o car de fiecare data cu mine, ca e deja facuta si mi-e lene sa scot de acolo una-alta. In plus are un design compact. Contine asa (in afara de 2-3 medicamente pt noi): Nurofen, Panadol, picaturi de nas de vreo 3 feluri,2-3 abtibiotice e spectru mai larg (am augumentin, cred ca un Klacid si inca ceva, nu mai stiu), ceva de tuse uscata (Paxeladine), de tuse umeda (Humex), Eurespal, supozitoare cu Novocalmin, Otocalm, tantum vrde. Fenistil si Aerius, just in case. Asaaa, si acum de burta: Ercefuryl, smecta, saruri de rehidratare, furazolion. Cred ca in mare, cam, asta se gaseste in cutiuta mea fermecata. Sunt sau nu nebuna de legat? Oricum, iesind din tara , mi-e tarseala sa incep sa alerg pe acolo dupa toate cele. Oare o sa am probleme in avion cu medicamentele? nu cred, din moment ce le las la cala, nu?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
am citit tot ce ati scris,ce bine de voi ca va interesati..eu recunosc ca nu prea.Am facut un test PAP la insistentele doctorului...nu merg la dt.decat atunci cand "ma razbeste"...offf..ptr.mine nu-mi fac timp deloc,sunt asa de inconstienta.
ref.la medicamente...as lua si ceva antibiotic,macar ceva usor.nu se stie.plus picaturi de nas,sirop de tuse.
Monica,"La Multi Ani" sanatosi pentru Alex, alaturi de familia care-l iubeste!
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!

Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711

Madalina

Mergi la inceput

Nu ROXANA, la turci. Si nu stau acolo sa mi-o consulte nu-stiu-cine sau, mai rau, sa stiu ce sa-i fac, dar sa-mi trebuiasca reteta.

As vrea sa iau pentru 10 zile cat stam tot ce mi-ar trebui, chiar mai mult ca sa ma asigur.

Asa ca, ziceti-mi cea mai completa lista de medicamente.

ROXANA - Si tot ti-a scapat ceva! Picaturi pentru ochi, termometru, leucoplast, rivanol sau betadine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, medicamentele lasate la cala ei le vad la razele X. Eu acum un an am venit aici cu o punga de medicamente pentru mine si pentru copil, pusa in bagajul de cala si dupa ce mi-am ridicat bagajul de pe banda am trecut de un control unde m-au pus sa-l desfac , si m-au intrebat ce am atatea medicamente, de la distanta ca eram racita cobza si le-am zis ca nu ma vad cum sunt de ce mai intreaba. In principiu mi-au zis ca am voie trei pastile din fiecare. Am scapat doar cu mustrare. A, si asta a fost in aeroport in Stavanger deci conteaza regulile din fiecare tara cred.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

OTILICO - Nu ma speria ca eu nu pot pleca la drum fara medicamente pentru fata. Cred ca mi-ar strica aia tot cheful si as sta numai cu frica sa nu am nevoie de ceva.

Mergi la inceput