Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai mai Miria, pai norvegienii astia au reguli la orice, nu cred ca se aplica in Turcia, mai ales ca si au o multime de turisti. Poate am fost eu ghinionista si au vrut sa faca misto de mine.
Mai repede te poti uita pe biletele de avion sa vezi daca scrie ceva sau sa intrebi la agentia de unde ati rezervat.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

ROXANA - Si tot ti-a scapat ceva! Picaturi pentru ochi, termometru, leucoplast, rivanol sau betadine.

Pai, doamna, ati intrebat de medicamente, termometru fireste ca iau, chiar 2 am. So, mai am de completat cu picaturi de ochi si rivanol, plasturi banuiesc ca gasim si pe acolo. Ce-as mai rade sa nu ne lase astia la aeroport cu toate cele...Cu copiii n-am fost niciodata cu avionul pana acum, iar cand merg/mergem singuri, mai mult de un paracetamol si un algocalmin nu cred ca am avut niciodata. Oricu, tu si Dana plecati primele, imi spuneti si mie daca sa reduc au ba trusa.
De ieri am ramas temporar fara masina,e in service sa-mi repare aripa pe care mi-a infundat-o netotul ala. Ma aduce si ma ia Catalin de la servici, sunt o lady (vorba vine, ca parca ma simt fara maini si fara picioare , in plus , depind de programul lui, ca atare, azi m-a "aruncat de la 8 si 10 la servici , in conditiile in care incep programul la 9).Sper ca luni sa imi recuperez bolidul.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata fetelor!
Azi beau si eu o cu voi ca merg la scoala doar de la 12, deoarece clasa a VIII-a are banchetul si s-a inversat programul.
Avand doar 2 ore, imi permit s-o iau si pe Diana cu mine. De aseara si-a pregatit "ghiozdanul".Si-a pus creioanele colorate, un maculator si o carticica cu povesti.Era asa de incantata!
Moamaaa, dar ce va pregatiti pentru concediu! Sa va distrati bine la !

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'Neata!
Mai,deja a intrat toata luema in "febra"plecarii...'norocul' meu ca plec aici la 2 pasi,nu trebuie sa iau medicamente...are si parti bune statul asta in tara..fac haz de necaz,ce sa fac si eu.
Noi plecam in WE la Pitesti,sa-l serbez pe tata,a fost ziua lui ieri.
In rest..nimci deosebit.Citesc ce mai faceti voi,dar eu nu am cu ce ma "lauda",exceptand crizele din ce in ce mai dese ale Mariucai
Pup

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA da, mey, ce mishto sa te gandesti la concediu, mare, soare, hai mey, da-l incolo de examen, hai la mareeeeee!!! eheeeee, ce bine ar fi fost!!!!!!!!! gataaaaaaaa, capul la invatat!!!!!!!!!!!!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi suntem in plina campanie "vreau sa fiu mare vedeta", da n-are legatura cu emisiunea. Vladut a descoperit cantatu' si canta mereu, e gfan "ce petecele umoasa/e la magine lac....oac/oac/dilam" pur si simplu a invatat cantecu de cate ori l-a ascultat si ni-l canta si-n masina, intr-o zi canta si se opreste zice: "mai vei?" noi :"daaaa" si incepe iar...ii mai plec "un lelefat se legana ..." doar ca mai uita numaratoarea . Doamneee, ce trece vremea, mai ieri era un botz de scutece si azi ne canta....
In rest suntem bine, a inceput sa manace f bine tre' sa recupereze saracutu ce-a pierdut in saptamana de post.Aseara mi-a cerut struguri, noroc ca aveam, apoi nu trece mult si zice "veau ceva sa pap" cand il aud cum zice imi vine sa-l pap eu , si asta dupa ce a mancat mancare mancare...Si ieri aproape ca a capacit un copil afara, care cica ii luase o jucarie, dar nu voia sa i-o mai dea inapoi. Tanti ne-a zis ca Vladut a fost f rabdator, i-a lasat masina mereu acelui copil, daaaaar cand a vazut ca se ingroasa gluma a sarit ca un cocos....si mi-a comunicat la telefon "mami, Matei a luat na-na" eu: "cine l-a batut, mami?", el:"eu l-am batut pe Matei"

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dimineata voiam sa-l imbrac pe Robert si s-a gandit el asa ca nu vrea chiloti.I-am explicat ca toata lumea poarta chiloti,chiar si eu. La care el imi spune:"vad" Dupa ce i-am aratat ma intreaba:
"Mami i Dodo aie chioti?"
"Da,mami si Vladut are chiloti"
"Ai sa idem"
Asa ca Aime...nu se stie daca n-o sa va treziti cu noi la usa in vreo dimineata.

Aaaa...si sa nu uitam sa ne prezentam: "Tiniuc Obet"..."Tiniuc mami" si "Tiniuc tati"

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Fac o pauza si intru nitel pe-aici.

Deja aseara barbatul meu imi arata geamantanul si-mi explica sa nu-mi fac planuri de mai multe.Adica, sa restrang lista. Pai, numai pe-ale fetei le pun la socoteala ca noi...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Iris nu canta nimic altceva decat LA MULTI ANI!
In schimb danseaza. Asta o intereseaza mai mult.
Isi i-a pantofii cu toc si se batzaie...

Si scoate texte la greu...
gen: 'plec sa ma consult cu Bubu '(bunicu)...
'Mi-a venit o idee foarte geniala... vreau o inghetata rece'

S-a uitat intr-o zi in revista Beau Monde si vazand-o pe Oana Roman intr-o poza, zice : uite-o pe mama!...
Cam rau mi-a picat... dar ma rog, daca ea asa ma vede...

Legat de trusa medicala, nu cred sa fie probleme in vama din Turcia, desi...mai stii?
Oricum ma interesez eu azi la 2 prietene care au fost anul trecut in Antalya cu copii de 2-3 ani. Daca au avut cumva vreo problema in aeroport. Pana acum nu m-am gandit la asa ceva.
Noi ne facem asigurari medicale TRAVEL full. La Generali Asigurari.
Intr-un concediu acum cativa ani, tot in Turcia, am facut o otita de la AC din masina, sora-mea o anghina cu stomatita, taica-meu tot o otita de la apa de mare cu nisip... si 'ne-am facut' de cativa dolari buni...
Ghinion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

no, tocmai m-a sunat pediatra si a zis ca in data de 18 iunie mergem si noi sa facem vaccinul. trebuie sa iau de la farmacie INFANRIX parca-i zice. de obicei le lua ea vaccinurile dar a zis ca de data asta nu poate. voi tot asta l-ati facut?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput