Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 28
miria_cristina spune:
Adriana uite ca acuma imi pare rau ca n-am pozat apartamentul inainte, dar sigur voi face poze dupa.![]()
Numai sa termin!!!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Iaca ies si eu din hartoage, nu mai pot de munca
, de abia ma vede copilul dimineata si seara iar joi si vineri plecam sa cunoastem Clientul de la Copenhaga
iar in we evident ca o sa lucrez.
Fetele, ce ma bucur ca va veti muta in casuta noua. Stiu ca acum este greul, dar se va termina partea neplacuta, mai aveti putin nu cedati. Chiar ma miram ca nu ziceti nimic pe aici, ceva schimb de experienta, taceti si faceti.
Ioana, pai nici la soacra nu se poate, o prietena, poate nasa, cineva trebuie sa fie ca sa iti vezi de invatat. Eu sincer as trimite sotul cu copilul la Moreni daca as sti ca vreau sa invat, as face orice sa-i conving, numai sa ajung la examen sa iau nota cat mai mare.
Eu stiam ca pentru meningita se face un singur vaccin intre 2 si 5 ani, fara rapel, este in doza unica.
Mergem si noi maine la policlinica la controlul anual, si sigur o sa intreb de vaccinuri, daca se pot face aici suplimentare.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Fetele, ziceti-mi ceva, voi gatiti la microunde?
Ca m-am facut cu un aragaz cu micro... si yo eram contra.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dama spune:
Aime, multam frumos de intrebare...burtica creste, creste si pe mine ma lateste...cam de vreo 3 zile bebe a inceput sa scuture bine din picioruse, ca pana acum nu prea daduse semne de vioiciune.
Va citim, mai si studiem un pic, ne mai si plimbam (deunazi am fost pe la Paris), in rest nimic nou sub soare.
David mai are o saptamana de "scoala" si azi are un fel de serbare la gradi ca de incheiere a anului.
Am vazut si pozici cu copilasi frumos si mari. Sa va creasca mari, sanatosi si cuminti.
Pupici si mai dam vesti curand
cu bebe2 & David, pilotul "avid"
(18.11.04)
aime spune:
Dama
m-am uitat la bb2 si ca sa vezi ce trece timpul...misca deci, ai deja 18 saptamani
, e cam jumatatea drumului, sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bien la capat.
eveline
printesuca ta, ne mai pui vreo pozica ![]()
Oti, eu nici nu mai stiu cum ma cheama cateodata, daca ma iei mai repede, vad doar magazine de mat constructii si amenajari
si bani care se tooot duuuuc....
Copilul meu azi, cand l-am sunat la 9, dupa obicei, mi-a zis "o zi buna, mami, pup"
...ce sa mai, vorbesti cu el ca si cu un om mare, imi vine sa-l pup prin telefon...aseara a capatat o julitura "ulata cale doare lau, mami...am fost obanic si acu doale lau"...a cazut de pe soclul viitorului gard de la curte...stiu ca de acum asta urmeaza, deci ma voi inarma cu sange rece, rivanol si plasturi. Il durea destul de tare, da tot repete ca "sunt male si putenic" asta printre lacrimi 

. Ce sa va mai zic, ca aseara nici nu misca mana, si l-am tratat cu "chema (crema de galbenele) ca sa teaca"...of, of, of...zbenguici ![]()

aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
buna fetelor, ce faceti pe caldurile astea?
aime pup
vladutul pe buba ulata sa treaca repede
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
andreap spune:
Ce sa facem Monica...la scarbici![]()
,,dar am aer conditionat
.stiu ca o sa ma
toate,dar eu inca nu am atins pragul de la care pot spune 'mi-e cald'..asa sunt eu.
...stiu ca e cumplit de cald,mai ales in Buc,dar ma bucur ptr.mine ca pot suporta asa bine.
Aime,off..pupam bubita,sa treaca repede.Ce bine ca e asa 'barbat'
,Mariuca mea se vaita ptr.orice lovitura,cat de mica,de zici ca si-a rupt ceva!
Dama,felicitari si sarcina usoara in continuare
Pupici,ne mai auzim
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
mariussimiuc spune:
Aime,pupam Vladutul sa treaca buba!
Robert al meu cred ca s-a obisnuit deja cu ele,a inceput sa le numere
.Aseara imi spune "mami am patu bubute"
de parca ar fi avut cine stie ce mare comoara. ![]()
Miha
si Robert 
onitza spune:
OTILIA nu e asa simplu pe cat pare: doc care se va ocupa de mama la Baltazar ii va da o tirmitere si pt internare la psihiatrie, la Obreja...am vb azi cu ei iar si se pare ca nu o sa se poata, dintr-un spital, mama va intr-un in altul....si eu imi doresc nota mare dar sunt si constienta de numarul imens de candidati si de gradul de dificultate al examenului...nu-l iau , nu e capat de tara, il dau la anul iar, imp este ca voi avea serviciu, iar statutul de "suplinitoare" pt un an nu ma deranjeaza extraordinar de tare..eu invat, trag tare, daca iau foarte bine, daca nu...vb profesorilor: "ne vedem la anul".
Vaccinurile facute lui Paul ieri sunt: ACT-HIB si MENINGOCOCCIQUE
Spor si tie la serviciu , sper sa te mai linistesti un pic, nasol ca lucrezi si in wee...eu nu suport in general ideea de a invata/lucra duminica, nu mi se pare corect nici religios vorbind, dar uneori nu ai de ales 
Pupici, o zi buna.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
try spune:
Adriana, mi-au dat si mie lacrimile cand ai povestit de puiuti ce cuminti au fost. M-au impresionat lacrimutele Biancai.
Dama, Doamne ce trece timpul. Ai si ajuns la jumate? Ce e bebe? Baietel? Fetita? Sau inca n-ai aflat?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi