Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 27
miria_cristina spune:
Eu sunt obosita fleasca din cauza santierului din casa.![]()
Suntem pe ultima suta de metri. Practic, saptamana asta ne mutam. Vor mai ramane de facut, dar catinel ca sotul meu se misca doar din gura.![]()
De fapt, ii sta capul la concediu, cum e si firesc.![]()
Ma doare rau spatele da la aerul conditionat si curent!!![]()
Multe din ce au ramas de facut ma privesc pe mine.
Iar eu...sunt o baba!![]()
Nu stiu ce sa mai fac cu fata ca e greu sa fac curat in casa cu ea. Si n-am unde s-o las!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
Helau! 
Adriana,
pupam gemanusii curajosi si pe mamica lor mandra de ei.
Mihaela,sa stapaniti bicicleta sanatoase.
Am si eu rude la Vulcan. ![]()
Miha
si Robert 
onitza spune:
ADRIANA FELICITARI BIANCAI SI LUI TUDOR PENTRU CUMINTENIE!
BRAVO!!!!!!!!
Asa cum i-ai descris tu pe copilasi, la fel am simtit si eu pentur Paul aseara, la vaccinuri, a facut 2 vaccinuri pentru meningita, a plans doar cat a durat injectia, apoi s-a linistit brusc, avea lacramioare in ochi dar era cumintel foc!
mai facem vaccin la 2 ani si 10 luni, rapelul 2 la Hepatita. Apoi mai facem la 4 ani si 7 luni rapelul 2 la meningita ...si la 5 ani mai era ceva dar nu mai stiu...
..tb sa ma uit in carnetul de vacccinari.
MIRIA cred ca sunteti si obositi si plictisiti de santier, dar sunt convinsa ca a iesit frumos si ca abia asteptati sa va mutati in casuta noua...nu mai e asa mult, putere si rabdare, veti fi fericiti in noua casuta!!!
pupici Damianei 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
aime spune:

dintre hartoage si tot felul de situatii...am citit tot, dar de scris...m-am cam lenevit..
felicitari gemenusilor
ptr curaj,
pe mami
Cici, ce mai faceti fetele vesele? Parca veneati in Ro vara asta, nu?
Cucuietele n-au mai dat nici un semn, ce-or mai face, ce-or mai zice...
Dama, ce face burtica?
Cookilina, Felis si o gramada de fete (Daniela cu Danutz, LuminitaB, eveline...) pe unde sunteti...
Noi suntem bine, sanatosi, voiosi, voinici...si assta e cel mai important ![]()
aime si
Vladimir
ad_rianna spune:
multumim mult de urari 
pupici onitza, miha, aime, cristina. asa incepem sa avem satisfactii, griji, emotii...chiar vorbeam ieri cu nasa mea in timp ce mergeam spre medic si ne "sprijineam" una pe alta: eu mergeam la vaccin, ea avea baiatul la examen de capacitate
...si-mi zicea ca asa incep emotiile: primul vaccin, prima serbare, primul premiu, primul examen...si cate or sa mai fie. sincer eu am avut cele mai mari emotii pt. vaccinul asta pt. ca am realizat ca acum copiii sunt mari si inteleg ce se intampla in jurul lor. nu mai sunt bebelusii mamei
...ma distreaza uneori ca vin cu sticla de lapte sau ceai la mine, cand vor sa vie alintati
...si-mi zic sa-i tin in brate: "ca bebele mami". si se cuibaresc asa de frumos...oare cat o sa mai stea in bratele noastre asa? mie deja mi se face dor...
hai ca m-a apucat melancolia. o fi din cauza caldurii 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Salutare!
se vede treaba ca sunteti deja in concediu..cam slaba miscarea pe aici.
Ad_rianna,ce frumos poevstesti de puiuti
..felicitari ptr.niste copii asa de intelegatori
.
Miria,felicitari!inseamna ca in curand vom fi "colege"de parc???
Eu abia de ieri a inceput cu amenajatul,de fapt cu daramatul
..practic schimb totul,de la gresi si faianta,la ob.sanitare si parchwet,am cojit peretii..cred ca termin in 3 luni
.
Jasmine,eu una nu am curajul sa plec la teatru cu ea..are extrem de putina rabdare
,asa ca probabil dupa cateva minute va face ca o maimuta si voi iesi!mai astept..![]()
Ochi_verzi,sper sa invatati repede sa pedalati.Mariuca nu vrea si pace
..am certat-o la inceput ca nici macar directia nu e in satres a o tina si acum nici nus e mai urca pe ea..in parc in schimb,pe alte biciclete,vrea![]()
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
ma distreaza uneori ca vin cu sticla de lapte sau ceai la mine, cand vor sa vie alintati...si-mi zic sa-i tin in brate: "ca bebele mami". si se cuibaresc asa de frumos...oare cat o sa mai stea in bratele noastre asa? mie deja mi se face dor...
si Vladut mai face asa...si isi canta "nani-nani, coca mamii" si imi spune, "uite, de aici a papat Dadutz"
aime si
Vladimir
aime spune:
Andreea spor la spart si amenajat...eu deja is satula si noi doar construim nu daramam
, dar spearm sa iesim cu bine si cat mai repede din mizerie si "balumuc" vb lui Vladut
eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
Cookilina, Felis si o gramada de fete (Daniela cu Danutz, LuminitaB, eveline...) pe unde sunteti...
aime siVladimir
Ce sa facem...nika nou....citim, citim, da n-avem ce scrie, stii tu....

In schimb, construim si noi....
Ana si Bianca-iubita
ad_rianna spune:
andreea, cristina, eveline spor la construit si sa terminati cat mai repede...si cat mai putin nervi ca la ce mesteri sunt pe piata ...
...cand va aud ca povestiti de constructii mi se face chef si mie. sper pe la sfarsitul anului sa luam si noi apartamentul mult dorit...
. ar fi interesant, vad ca voi refaceti tot(andreea la cat va costat mai ramane si de amenajari?) sa faceti poze cu "inainte" si "dupa"
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)