Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 29
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by try
Adriana, mi-au dat si mie lacrimile cand ai povestit de puiuti ce cuminti au fost. M-au impresionat lacrimutele Biancai.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Pe unde sunteti fetelor?Asa de slaba prezenta...
Noi suntem bine,incerc sa-mi impart timpul intre copil,mancare ptr.muncitori,parc,treaba in casa si deja sunt tare obosita.Tatal meu e la mine,sa ne ajute,dar uneori simt ca mai mult ma enerveaza.Nu are rabdare deloc,mai ales cu Mariuca.recunosc ca am un copil tareeeee dificil
,dar nu am ce-i face,indiferent ce metode de 'corectie' aplic.tata se enerveaza pe ea din orice,ca tipa,ca nu asculta si fuge in parc in toate directiile,ca se descalta si merge asa prin nisip,ca e rasfatata..etc.Si ea mai rau face daca-i zice ceva,mai ales pe ton rastit.Offf,oricat de mult o iubeste bunicul,tot nervos e cu ea.Si eu sunt un fel de 'tampon' intre ei si simt ca cedez nervos
.Sincer,nu stiu ce metode sa mai adopt cu copilul asta...nu ma deranjeaza ca alearga ca un iepure,ca se descalta,ca sta la plaja
intinsa pe nisip in parc..dar cand nu-i iese cum vrea ea,incep urletele,tranteala pe jos,istericalele..daca merg la ea,face mai urat,daca o cert,la fel.incerc sa o ignor si,dupa ce o las un pic sa-si verse nervii,calm sa incerc sa-i distrag atentia...altfel nu stiu cum
hai ca mi-am spus 'pasul',,v-am facut capul amre
pupici si o zi racoaroasa
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Si la noi este o alta zi muncitoreasca. Punem termopane la mama si la noi, dar numai o parte. Ca nu-s gata toate.
Am facut o serie de analize si nu prea mi-au iesit bine.
Asa ca, ar trebui sa ma vada un dr. Dar timpul meu este asa de aglomerat chiar daca imi sta mintea la ele.
Vad eu ce fac!![]()
Sper sa fie bine.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ad_rianna spune:
la cluj e o caldura ca-mi vine sa-mi iau campii
...si nu avem nici AC

nu stiu cum e la voi dar mie imi vine sa-mi dau demisia numai sa nu mai stau la scarbici...si ce fac? ma plimb prin oras de nebuna, pe caldura...ca la etajul 4 nu staaaaau
................
ce mai face felis? si paxela? si roserb? simona, eliza, miki ? fulguletz
?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ochi_verzi spune:
Buna, fetelor!
...fac si eu o pauza, ca pe caldura asta am facutclatite
. Ieri, o vecina, le-a dat pruncilor ei sa manance afara clatite si fiica-mea, care e o pofticioasa
, se uita in gura lor, pana am luat-o de acolo. Asa ca azi, am vrut n-am vrut, m-am bronzat la aragaz.
Dar hai sa ne si laudam...a doua zi, de cand are
stia deja sa pedaleze
.Mai greu e la "deal", dar daca o ajut putin, reuseste.
Ioana,si totusi...invat.Voi merge la examen, indiferent de rezultat, ca oricum post am si anul asta ma detasez, ca am vazut ca sunt ceva posturi pt detasare.
Miha, sa-ti creasca burtica repede si cand ajungi la Vulcan, poate treci si pe la noi, ca nu-i departe. Ai castigat la pampers, sau nu s-a terminat inca concursul?
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
aime spune:
v-ati topit cu toatele? 
cand aveam si eu acum un pic de "relash" si am deschis forumul cu chef de vorba ![]()
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
hello...ce-i linsitea asta pe-aici? pe unde sunteti fetelor?
azi noapte din greseala am uitat sa-i pun pampers ruxandrei pana la 4 cand m-am trezit eu nu facuse nimik dar cine stie daca o lasam pana dim ce surpriza imi pregatea![]()
va pup pe toate, sa aveti o zi buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Miha, sa-ti creasca burtica repede si cand ajungi la Vulcan, poate treci si pe la noi, ca nu-i departe. Ai castigat la pampers, sau nu s-a terminat inca concursul?
Am castigat...experienta.

Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
cand aveam si eu acum un pic de "relash" si am deschis forumul cu chef de vorba
Mai mai mai...cum te-am ratat io la vorba..
Miha
si Robert 

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 .........