Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, sunteti niste dragute!!
Multumesc de atentia pe care mi-o dati si urarile de bine!
Drum bun calatoarelor noastre si sa savurati zilele de vacanta.

Am intrat iute sa va spun la toate ca am avut o noapte f.f. linistita si toate sunt foarte bine pana acum.

Ba mai mult, azi dimineata in patutz i-am putut asculta pentru prima data inimutza cu fetoscopul si asa de bine era! Atat am asteptat momentul...!!!

Va pup si fug in pat

Piciulika 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna la bebici si burtici

am facut si noi ceva achizitii pentru bebelina, am pus foto, am fost sa vedem si de patut si carucior da nu m-am putut hotari inca...

in rest am seara o durere de spate dupa ce ma intind in pat dar am vazut ca nu sunt singura, cred ca sunt normale doar car 10 kg in plus , dar in schimb picioarele nu s-au mai umflat ceea ce e super, dar stau cu picioarele pe perete de cate ori am ocazia
acum ma pregatesc sa ies la terasa, as bea o bere rece nonalcool of course

va pup si sa aveti o duminica placuta in continuare

poze
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Andruzza sa-ti traiasca baiatul!

Drum bun fetelor plimbarete si distractie placuta!

Piciulika si multa sanatate...serios doctor ai.

Teodora mai asteapta pana in iulie poate gasesti ceva convenabil la reduceri...sper din tt sufletul sa ai lapte ca sa nu te mai coste si ala.

Cele care aveti dureri de spate v-ar trebui ceva masaje specializate, adik la vreon privat care stie ce puncte sa maseze.

Am fost ieri pe la IKEA sa ne uitam de patut si una alta ptr copil...ca de la primul nu mai am absolut nimic pana la 6 ani...deci ne-am dus ptr copil si am plecat cu gandul sa schimbam mobila din dormitor, dar mai ales patul ca e mult mai modern si mai complet.
La chicco vazusem zilele trecuta o oferta promotionala carut (3 piese:landou, scaun masina , carut)+patut +mobilierul ptr infasat+tarcul+scaun ptr mancare la 780 euro si ma voi duce sa le iau.
Ptr lucruri astept luna iulie ca-s reduceri si ma voi duce la prenatal ca au lucruri de calitate si binenteles ca dupa ce voi afla sexul sigur ii mai iau ceva.

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pupici finali de pe aeroport. Carmen, fii fara grija ca nu decavez magazinele. Am luat 2 genti, cica sa avem loc de cumparaturi si nu stiu cum naiba sunt pline. Daca e cazul, mai iau una.

Eu am plecat asa cu inima franta dupa Alex. Nu imi place deloc sa o las. Asa e cu copiii, nici cu ei nu poti uneori, dar nici fara ei. O sa mor o saptamana fara ea. Asta apropos ca intrabau mamicile la primul copil cum iti schimba un pui viata. Uite asa, mai vrei sa respiri uneori, si culmea ca fara el nu poti respira.

Gata. Numai bine!

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciulika, of, cate griji! Bine ca astazi esti mai bine. Sanatate si ai grija de tine!

Gabriela,

Tomasa, merci. Sper doar ca o sa iasa si analizele ok, ca sa fie totul in regula. Ma duc si eu marti sa-mi fac analizele de trimestrul III, ca ma stiu cu antecedente periculoase. Bravo si tie pentru analize. Sper sa fie si in continuare totul in regula.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bee, mama ce vacanta! Ai fost cu masina?!? Eu nu mai am curaj sa plec nicaieri! Concediul meu se va desfasura in curtea din spatele casei. Tocmai mi-am trimis sotul sa-mi cumpere balansoar.

Roxana, drum bun si ai grija de tine.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am citit repede ce ati scris, nu ati fost prea active nici viu zilele astea.

Pe mine ma inebuneste durerea de spate, nu ceda sub nici o forma; cand stau pe scaun sau intinsa e ok, dar sa nu merg, parca ma taie cu u cutit in partea stanga. O sa incerc sa ajung la med de familie sa vad ce zice, dar nu ma astept la prea multe de la ea......oricum tb sa merg la controlul lunar, cantarit si tensiune, ca altfel imi face iar scandal.
Din ce am citit eu pe net solutia pt durerea mea este chimioterapia, (depinde care este motivul).... sper sa nu fie cazul ca numai timp nu am.

O sa incerc sa intru cat mai des( v-am zis suntem cu casa intoarsa...)sa va dau vesti.

Va urez o saptamana placuta.

toate

cecilia,26+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, Kinetoterapia, nu chimioterapia, doamne fereste:)

pup gravidutele, scuzati incaodata, sunt imposibila, dar am fost plecaza toata aziua, n-am stat la computer....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, va citesc constant, dar nu prea am timp sa scriu, ca sunt f aglomerata.

Bebelusa e bine, e activa, are deja program pe ore, nu ma chinuie prea tare, insa nu prea ii place sa o inghesui si, in concecinta, nu prea stau mult la birou, ca se razvratreste. E mai complicat la serviciu, dar nu merg cu norma intrega, deci e ok. Acum avem 23 sapt 5 zile si miercuri mergem la control. Probleme nu am, doar ca mi-e cam uscata pielea, mai ales pe maini, dar se intelege, caci la noi s-a racit vreme pt ca vine iarna . De dormit dorm neintoarsa, literalmente. Adica ma trezesc in pozitia in care ma pun seara - pe partea stanga. Am avut 2 nopti in care m-am trezit cu o durere de sold de abia am putut merge in picioare in timpul zilei. Am avut si eu carcei la piciorul drept in 2 nopti, de mi-am simtit muschiul pulpei inferioare timp de 2 zile. Ultimul carcel a fost azi noapte. E ciudat ca a fost o galma mare in muschi, a fost dureros si a tinut mult. Acum nu simt muschiul la fel de tare ca si data trecuta, e mai ok, dar tot o sa ii mentionez medicului cand il vad. Citisem si eu pe net si cica Magneziul poate ajuta, dar o sa verific cu medicul inainte sa iau orice. Am citit ca poate fi si din cauza greutatii marite pe care trebuie sa o suporte picioarele (desi am pus pe mine 5kg pana acum, dar cresc vertiginos), plus pozitiile fixe (gen sezut mult la birou, cum e cazul meu). Poate fi si din cauza ca in ultimul timp nu prea am facut miscare, deci imi voi relua plimbarile zilnice si sper sa scap de asemenea evenimente nocturne.

Sambata am fost la o baby expo, am vazut o gramada de produse, erau o gramada de burtici, de bebelusi, de familii cu copii, era o nebunie de nedescris. Am vazut si cam ce patut si carucior vrem: www.valcobaby.com/2006/single.htm" target="_blank">carucior VALCO sau www.babyco.com.au/catalog/product.asp?pID=19&cID=18" target="_blank">carucior Beema Swallow. Primul imi place mai mult, pt ca i se poate atasa un "toddler seat" daca bebe2 vine ca distanta de 2-3 ani fata de primul . La patuturi inca nu ne-am hotarat, dar ne uitam la www.babiesgalore.com.au/view_product_new.php?productid=2031&returnUrl2=%2Fshow_product_search.php%3Fsearchtype%3Dcategory%26categoryid%3D92" target="_blank">asta, desi as vrea ceva alb cu natur, natur simplu sau culoarea visinei. Dar mai cautam, ca nu e graba mare.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Adimercedes frumos carucior ai ales...ai grija sa-ti intre in portbagaj ca mi se pare cam lung.Si ai mare grija sa nu racesti cu schimbarea anotimpului.
Cecilia cum ti-a spus si Sabina, kinetoterapie...sant cam scumpe sedintele , dar sant super...am un var care a studiat ptr kineto , dar e tare aglomerat acum (ultimul an la facultate si preda si la Humor-Suceava, sab si dum), daca vrei totusi numarul ti-l dau.

o zi buna dute!

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput