Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mandarinutza, tomasa, thx!Si mie mi-e asa dor de bebe mic, abia o astept pe Stefania

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Abia acum am prins si eu putin timp sa citesc din urma. Sa vad ce mai faceti. Peste vreo ora vin parintii mei sa stea cu Alex si sa ma apuc de bagaje.

Iuli, chiar vrei sa ii pui 2 randuri de maneci lungi? Nu e cam cald? Bebelusii nu au sistemul circulator bun si nu se incalzesc usor, insa la temperaturi peste 25 de grade nu ar trebui sa aiba nici un strat in plus fata de noi, eu asa am citit si asa mi-a zis si dr. Sub 25 de grade necesita un strat in plus. Sunt de acord cu manecile lungi, pentru ca intr-adevar le ingheata tare repede manutele.

Simona, ultima strigare pentru lista de shopping. Am vazut ca i-ai zis Ceciliei sa stea intinsa, asa ma simt si eu minunat pentru spate, insa ma sufoc. Nu pot respira deloc. Mai ai vreo sugestie mai "respirabila"?

Lavinia, si pe mine ma mananca mameloanele, trebuie sa dai cu crema si cam atat.

Cecilia, eu am zile de nu ma pot misca de spate. Este modificarea pozitiei de echilibru, greutatea sarcinii. Pe mine ma omoara si ca nu gasesc o pozitie buna de somn. Si mi-e tare groaza inca 3 luni cu asa dureri. Cat despre santier, si eu am zugravit cand eram gravida cu Alex si tot asa voiam mereu sa vad ce fac aia. Depinde cat dureaza santierul...

Gabriela, sper sa ramana numai vesti bune.

Danuta, si eu am dureri tot pe acolo, nu am vorbit cu medicul sa vad ce sunt, dar cred ca bb joaca pe colul meu. Am avut si la prima sarcina dar mai spre sfarsit.

Danielle, sper ca ai ajuns cu bine acasa.

Teodora, asa sunt multa vanzatoare la noi, sa dea naiba sa ceri mai multe si sa nici nu cumperi. Nu te mai necaji. O sa vezi tu ce iei, mai intreaba pe unul pe altul, poate iei o prietena care are copil cu tine. La Obor undeva pe centru e un magazin cu vanzatoare dragute, acolo te informeaza si iti mai dau idei. Cand am luat carucior pentru Alex am fost de ex in Prsima, era o tanti acolo care mi-a aratat 10 modele si mi-a explicat avantaje si cam ce ar trebui sa urmaresc. Nu am luat niciunul de acolo, dar mi-a prins bine instructajul.

Annisia, ai grija de tine si de sotior.

Sabina, ce bine ca nu te-ai lasat la Cora. Eu nu am avut succes ieri la Carrefour si decat sa ma enervez de nesimtirea oamenilor mai bine am asteptat rabdatoare la coada. Tu ai vazut ca si in metrou cedeaza locuri numai femei si de regula pustoaice? Stai linistita ca nu devalizez nici un magazin pentru mine, iau pentru copii. Asta era si ideea. In plus mai am de luat diverse cadouri pentru fini, niste prieteni. Nu uit de costumul 110, insa acolo e Bavaria, asa ca va fi bavarez. Te sun si te intreb daca gasesc.

Piculika, vai de mine ce patanie. Ce fel de infectie ai? Ai grija sa nu fie una din cele care dau nastere prematura. Ti-au facut cultura? Mycoplasma, ureaplasma? Multa sanatate si sa te faci bine repede.

Gata, va pupic, ma duc la treburi. Sa va gasesc bine!

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Piciulika, draga de tine cred ca te-ai speriat putin…Bine k totul este bine acum, ai grija si stai cuminte! Si chiar ca e un profil superb! Sa va traisca!

Andruzza, ce frumos e Rares! Sa va traiasca!
Ramonaiani, imi pare rau ca nut e simti bine! Odihna si No-spa!

Roxana, asa va fi, numai vesti bune vor fi de acum! Drum bun te pup k drag!

Gabriela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

salutare burticute,

sunt si eu tot o burtica de septembrie - oct 2007 care va urmareste cu interes si care uneori se simte rusinata de parca ar citi jurnalul cuiva.
Avem si noi 22+ si la prima strigare suntem baietei (19+)
Maine mergem la 3D sa vedem cum evoluam si daca mai avem putzulica , dar mai ales din cauza faptului ca mi s-a intarit burta f tare , ca un pietroi acu' vreo 2 seri iar dimineata in loc de scurgere alburie aveam roz ffff pal .
Disperati am fost la spital la dr unde mi-a facut control , probabil sa vada daca s-a deschis colul si mi-a spus ca n-am nimic.
Nu mi-a dat sa iau nimic, desi am intrebat , doar sa ma abtin de la sex si pe moment am fost ok cu moralul.
Acum insa ma intreb de ce nu mi-a dat macar no-spa si de ce nu mi-a facut eco ?! Poate sunt eu o fricoasa , sper oricum maine sa aflu daca suntem in regula de la herghe.
Te admir Piciulika ca esti puternica!

Teodoran, pentru CO calculezi in felul urmator:

nr de zile din contract le imparti la 12 luni si obtii cat ai voie dupa ce ai lucrat 1 luna.
Apoi inmultesti rezultatul cu nr de luni lucrate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
In cele din urma am si eu net, deci exista sperante ca voi putea fi si eu mai la curent cu vestile.
Vad ca Roxana si Danielle s-au pus pe drumuri, asa ca le urez calatorie placuta si distractie maxima.
Piciulika, sanatate multa, sper sa te lase contractiile, infectia si emotiile. Vad ca esti tare curajoasa.
Despre hainute la bebe. EU "trusoul" de nou nascut l-am facut la magazinul Barza. E drept ca nu erau hainute grozave acolo, dar macar erau mici mici. Si vanzatoarele dragutele. MAi apoi am descoperit Piciul unde au avut mereu hainute dragute. Fata mea s-a nascut iarna si costumatia standard in casa era: body maneca lunga, salopeta cu picioruse. Asta insemna ca nu aveam nevoie de sosetute (si n-am avut nevoie de ele, pana spre 5 luni cand am bagat-o in pantaloni scurti) si nici camasute, bluzite, pulovarase, etc. Noi am fost foarte la obiect cand a venit vorba de cumparaturi: practic si comod si pt noi si pentru ea. Si inca ceva: in afara de mobila: dulapior+ patut si saltea n-am luat nimic inainte sa nasc! Toate le-au luat mama+ sotul dupa. Si acum voi face la fel, mai putin ca voi baga un ochi prin lucrurile fetei mele sa vad ce pot refolosi.
Am vazut ca mai demult se discuta de pompe de sani. EU am avut Avent si am folosit-o de-am omorat-o de cum am parasit spitalul, pana la 5 luni. Cred ca de data asta mai iau una, inainte sa nasc.
Dureri diverse. Ligamente si uneori burtica jos de tot (o fi pozitia "dansului"). Dar nu ma mir, ca-s mereu agitata si pe drumuri. Acum o saptamana am venit din "vacanta" 3500 km in 7 zile. Oradea, Salzburg, Venetia, Croatia, Budapesta si retur. CAte o zi in fiecare loc si nu mai vreau sa ma sui in masina. Bebele din burtik cred ca a dormit tot drumul, dar de cum ne-am repatriat loveste cu incrancenare zi si noapte.

Bee 20+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Va salut si eu in zi de weekend...sper ca sunteti bine si linistite
Ramonaiani,ai grija cu durerile tale , daca nu ai Nos-pa zi-mi sa-ti trimit eu cateva, ca ajung repede aici la noi..is bune sa stii, incearca sa nu te panichezi desi stiu ca tu ai probleme cu minunea ta de doctorat..inca o data bafta multa ..si sa treaca mai repede...
Andrruzza , nu pot sa ma abtin, sa-ti traiasca minunea de baietel , un scumpel foc, cu o gurita frumoasa,cat avea acolo in poze?..desi ma intreb de ce la nastere arata toti ca niste pui de maimutica:)))?
Danielle calatorie placuta...ai grija singura pe avion..offf sotiorul ala al tau...prea ai taiat-o asa la mamicuta acasa...
Roxana, si tie la fel, vacanta placuta,calatorie usoara..mai lasa-ne si noua ceva hainute de bebe pe aici nu lua tot...ca imi cam dau seama ce ai sa faci, pt ca sincer nu te poti abtine cand vezi cate s-au mai inventat pt astia mici..
Piciulika , multa sanatate, sper sa fie bine si sa te refeci ..si nu e nimic grav...
Si pentru toate celelalte fete numai bine si fara evenimente neplacute...ca la emisiunea pentru soferi...

carmen 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, felicitari pt. Vladutz! Ma bucur mult ca e asa marisor si nu trebuie sa-ti faci griji cu greutatea lui.
Ceamica, felicitari pt. baietel! Scrie-ne si tu mai des si mai multe despre voi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciulika, acum ti-am vazut poza de la eco! Ce clar se vede, dragul de el!!! cred si eu ca sunteti topiti.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Piciulika sanatate multa si ai grija cu contractiile stai numai in patut.
Roxana ,Danielle va doresc calatorie placuta si aveti grija de voi.

Fetelor v-am spus de mancarimea mea de pe sani acum sa extins mai tare ma mananca burta ,spatele mainile e dezastru abia am dormit azinoapte....mi-au si iesit ceva jubrite pe burta si pe sani ca niste muscaturi de insecte sau ca o alergie,maine ma duc la dr sa vad ce este.
prima data m-am gandit ca am facut ceva alergie la fructe dar ar putea fi si de la no-spa am mai auzit cazuri...sper sa nu fie mai grav,pana maine o sa ma dau cu spirt mentolat pt mancarimi.

Va doresc un we PLACUT.

LAVINIA27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

quote:
Originally posted by AYUMI

Devylla,sa stii ca mie nu mi-a interzis doctorul sushi sau sashimi.
Chiar l-am intrebat despre asta;mi-a zis ca sa nu imi fac nici o grija daca voi manca sushi proaspat nu este nici o problema.Eu am incredere in el.
Bianca 22+

Ayumi draga, in Japonia, cred si eu sa sushi e proaspat si nu prezinta probleme!! In Bucuresti eu nu as baga mana in foc!
Noi umblam cu jobul in jurul pamantului si pot sa-ti spun din experienta echipei: cele mai urate infectii alimentare s-au facut de la Sushi - in Mexic, Elvetia, Maroc... e classic.
Deci as recomada enorma prudenta mamicilor de pe alte coordonate geografice!
Esential e sa fie EXTREM DE PROASPAT - iar unde e mancare exotica, si vine de la mii de km, tinut la variatii de temp... nu-i greu

Piciulika 22+

Piciulika draga,asa este.Asta imi spunea si doctorul.

Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput