Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Devylla,sa stii ca mie nu mi-a interzis doctorul sushi sau sashimi.
Chiar l-am intrebat despre asta;mi-a zis ca sa nu imi fac nici o grija daca voi manca sushi proaspat nu este nici o problema.Eu am incredere in el.
Bianca 22+

Ayumi draga, in Japonia, cred si eu sa sushi e proaspat si nu prezinta probleme!! In Bucuresti eu nu as baga mana in foc!
Noi umblam cu jobul in jurul pamantului si pot sa-ti spun din experienta echipei: cele mai urate infectii alimentare s-au facut de la Sushi - in Mexic, Elvetia, Maroc... e classic.
Deci as recomada enorma prudenta mamicilor de pe alte coordonate geografice!
Esential e sa fie EXTREM DE PROASPAT - iar unde e mancare exotica, si vine de la mii de km, tinut la variatii de temp... nu-i greu

Piciulika 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodoran, sus moralul! Nici eu nu stiam ce si cum trebuie cumparat (nu ca acum le stiu), dar am citit pe net destul de mult, am intrebat si eu alte mamici. Ai vazut ca si aici am cerut pareri despre cum sa il imbrac pe bebe in spital, am intrebat de body-urile in 6 capse si tot felul de alte trasnai. Nu cred ca vei gasi intr-un magazin tot ce iti trebuie. Eu am luat cateva body-uri cu maneca scurta, o caciulita si cateva sosetute. Astea le-am luat de la Z, unde am intrebat-o pe vanzatoare tot ce am vrut. Acum, dupa ce m-am documentat, o sa ma duc la RomBaby sa mai iau cate ceva. Ma mai duc dupa ce luam salariile sa completez garderoba.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bunaa:)
si noi am avut zi plina.
Am fost si la cumparaturi, de 2 ori, seara pt un botez de maine.La Cora am profitat si eu prima data de casa de gravide, au cam protestat unii pa-colo, dar nu erau in acceeasi situatie cu mine:))).(adica un cuplu si un nenea care avea tot magazinu pe banda aia. norocu a facut ca nu apucasera sa-i marcheze nimica)
plus ca eram cu fata, deci am avut dublu curaj sa infrunt comentariile. Nu mi se pare normal deloc trebuiasca sa dau explicatii, e casa de gravide, asta e nene, nu te duci acolo daca nu-i cazu:)
oricum, n-aveam decat putine produse si nu era imbulzeala in magazin.I-am intarziat pe respectivii cu aprox un minut jumate....

asa ca restul de povesti le mai aman, scuzele mele.Insa la mine dureaza pana pun pozele: le deschid in photoshop, si le fac mici ajustari pt web (daca e cazul)
Dar oricum, resize tot le dau, indiferent daca in rest nu umblu (rest adica un strop de costrast, sau luminozitate etc).

Danielle, drum bun spre casa, sa profiti de familie!!

Roxana, sparge-le magazinele:))
da cu mila, nu mai sunt decat 3 luni de sarcina, ia-ti haine de vacanta mai mult

Teodora si fetele ingrijorate cu cumparaturile: stati calme ca veti primi zeci de cadouri pt bebe.care mai decare vor cumpara cate una alta.
Eu la Sofia n-am luat absolut nimica!!!
nioci acuma lui Ghoerghe nu i-am luat, astept sa vad ce pica, glumesc, nu neaparat, dar n-am avut energie si timp pt cumparaturi de bebelus.Insa am sa merg cu Sofia, ca ea cand vede orice zice ca vrea sa cumparam pt bb:)
Sa stiti ca in Cora am vazut chestii simpaticute de bebelusi.
Si la magazinele Piciul sunt multe, si vanzatoarel;e sunt destul de amabile.daca te duci si le intrebi sigur iti vor spune.

si va las o pozica mai neturistica:

http://www.treklens.com/gallery/photo290828.htm

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Vesti amestecate de la noi.

Azi noapte m-am trezit cu contractii urate, in zona superioara, si urina in sange. URAT de tot!
M-am panicat, am luat un NoSpa, am reusit cumva sa adorm. Bebe dadea din toate - la pulsul meu...

La 8:30 am sunat la cabinet, am mers la 10 sa ma vada un dr. E un cabinet cu 4 gine, unu' face sambata dimineata consultatiile. Asistenta imi spune ca drl meu (!!) a revenit in tara - il suna acasa (!) si ii spune ca e un medic in cabinet si ma poate vedea ala, daca el nu mai trece pe acolo, cum intentiona. Si el A VENIT EXTRA pentru mine!!! Asistenta tot zicea ca e oricum colegul, si nici eu nu insist sa vina el, dar el musai sa vina - fusese plecat 1,5 luni.
Si-a luat muuult timp, analizat tot, pe toate partile, ne-a dat poze cu micutul nostru fermecator!

Vestea buna: bebe e atat de 'bine-crescut' si frumos... suntem topiti!!!!!!!
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/album/576460762403473818/photo/294928804410107429/2
'Cuibul' e bine: colul ok, placenta bine...

Vestea nashpa: am ceva infectie (nu e urinara) si contractii de abia puteam umbla. Am primit ovule de Buscopan (antispastic) si altele pt infectie. Daca merge asa si maine, il sun pe mobil si intru in spital pentru monitorizare + anticontractii...
Acuma adio servici - 2 sapt. la pat!

E mai bine acuma, dar stau cu frica in san. Ufff!

Insa intalnirea cu dragalasul de bebe, ce tot facea semne la 4D ca si cum "sunteti shu-shu la cap" ... Numai la el ne gandim. Doamne, ce minune!

Va pup pe toate si o duminica linistita tuturor!

Piciulika 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ca tot v-ati apucat de cumparaturi, pe 1 Mai, la ciuperca este un magazin maricel cu lucruri de bebe, de la caciulite la carucioare, patuturi, chiar si lucruri pentru botez, jucarii. Se numeste Lumea Copiilor. La parter hainute si hjucarii, la et1 incaltaminte si chestii pentru botez, iar la et 2 carucioare, patuturi, tarcuri, scaune de masa.

weekend fain

20s Stefania

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Vreti sa vi-l arat pe Rares bebelush?:)http://family.webshots.com/photo/1327659948068727758FhAXtd

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Nasol .. am niste dureri undeva in partea inferioara a burticii. Sunt altfel decat dureriel pe care le am de obicei de la ligamente. Si ma dor si sanii de imi vine sa ma urc pe pereti. Si asta n ustiu de ce, ca lapte inca n-am inceput sa produc ...

Noroc cu netul, ca am ce face pana m-o prinde somnul (sau m-or lasa durerile sa ma asez din nou in pat).
Noapte buna tuturor si o duminica linistita.
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

v-am pupat fetelor.eu am decolat.sper sa "aud" numai vesti bune cand ma intorc
carpatina ma duc singura.sotul meu nu a avut cum sa isi ia vacanta fiindca mi-a picat fisa in timp foarte scut sa plec acasa. a fost o reactie de moment...

v-am pupat.o sa imi lipsiti

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Piciulika, multa sanatate si stai cumintica. Foarte expresiv bebe in poza .

Andrruzza, tare scump e Rares al tau

Mandarinutza 26+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Vai, Piciulika, cred ca te-ai speriat! Ai grija mare de tine si stai in patut, cat mai cumintica. Bine ca ai vazut copilasul si ti-ai luat de o grija. Sanatatea multa si sa-ti treaca repede contra
Andruzza, e un scump Rares al tau. Deja mi se face dor de bb mic.
Teodora, nu-ti mai face sange rau cu cumparaturile. Ai dreptate, sunt nejustificat de scumpe hainutele de copii, dar nu prea avem incotro, trebuie sa-i imbracam.... Ca magazine iti recomand si eu ca Sabina, raionul de copii din Cora unde chiar am vazut multe lucruri dragute si cu raport calitate/pret ok, avantajul fiind ca poti umbla tu prin ele fara sa te stinghereasca nimeni. Mai poti incerca la Lumea Copiilor de la piata 1Mai sau la unul dintre magazinele Z, aici vanzatoarele sunt amabile. In Obor am mai vazut lucrusoare la preturi bune, dar nu prea ai pe cine intreba .
Danielle, drum bun si vacanta frumoasa! De-abia astept si eu concediul. Acum sunt la servici...duminica!!! Dar mi-am promis ca e ultimul we lucrat.
Ramonaiani, imi pare rau ca si tu ai dureri. Urmeaza o perioada mai grea cu burtici din ce in ce mai grele si calduri mari, din pacate vom exeperimenta fel de fel...offf.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria

Mergi la inceput