Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Tomasa sincer ma bucur pt. tine

Roxana iti doresc calatorie placuta si usoara!

Gabriela nu ti-e dor de 'acasa'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela
fetelor,eu va parasesc ptr 2 saptamani.maine dimineata am zburat acasa
sper sa ne "auzim" cu bine

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Drum bun Danielle si distractie placuta! Pleci singura sau cu sotul?

21+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, felicitari pt bebe grasunelul! Ce ma bucur ca totul este bine!

Dani, drum bun si sa te bucuri ACASA!

Danuta, mi-e dor de Deva ,dar casa mea a devenit totusi Clujul! Mi-as dori sa ii vad pe ai mei mai des, ce-I drept, dar asta e.. Eu nu stiu cum e cu durerile alea, nu stiu ce sfat sa iti dau, dar cred ca acum cu cat ne apropiem de trim 3 incep sa doara toate cele, spate, ligamente…Totusi purtam un bebe! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Astazi am afost si eu prin magazine sa incep sa cumpar cate ceva [entru bb. M-am enervat.....Niste vanzatoare gretoase, in loc sa-mi arate si mie lucrusoare sa ma invete ce si cum, nici nu ma bagau in seama. Plus ca nu gasesti cam tot ce vrei intr-un magazin. Am fost foarte dezamagita. Cand am ajuns acasa chiar am plans,ca nu sunt instare nici de imbracat sa-i iau.
Voi de unde ati luat lucrusoara si costumase, paturica si alte chestii? Eventual sa leiau p etoate dintr-un singur loc.

Si cand ma gandesc ca am frati care de abia au avut copii acum 2 ani, dar cica nu mai au nimic din luccruri...asta e viata. Oricum mi se par si scumpe, sa dai pe un body 100 si ceva de mii, si banuiesc ca am nevoie de cateva, ca sa am de schimb.

Nu m aluati in seama, dar cred ca am intrat in panica.

26+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela asa ma gandeam si eu,ca poate se intind muschii,ligamentele...

Danielle drum bun si calatorie placuta!

Dana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai mai teodoran, fruntea sus.. ca nu-i asa de negru...
Ai avut o zi in care ai fost mai sensibila, ai avut nevoie de atentie si nu ai primit-o... dar gandeste-te ca am facut noi lucruri si mai grele de atat... O sa vezi ca data viitoare o sa fie bine si o sa cumperi de n-o sa te mai opresti

Eu de exemplu ma gandeam ca daca are 7 costumatii de interior e super de-ajuns... 2,3 caciulite si ceva mai gros pentru afara... Oricum, in primele luni ceea ce cred ca o sa coste cel mai tare vor fi pampersii...

21+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Uraaaa! am fost la control, mi-a facut si eco morfo-fetala, bebe e bine sanatos si foarte activ. Pentru infectie urinara mi-a zis sa repet urocultura si sa beau ceai de matase de porumb si cozi de cirese, iar pentru arsuri rennie sau lapte cald si dupa masa, de stat mai sus decat restul corpului, partea de la mijloc in sus inclusiv capul, pe niste perne evetual. Ptiu ce alambicat m-am exprimat. Asta e, sunt fff obosita, sper ca ati inteles. pupici! Noapte buna!

Emma 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Am avut o zi plina, nu am reusit deloc sa deschid. Am fost la cumparaturi in Carrefour, in Herastrau la Insula Copiilor, si de la 2 pana acum am avut musafiri. Sunt obosita, noroc ca maine am avion abia la 5. Alex se simte bine, sper sa ramana asa. Eu am mancat super super mult.

Drum bun fetelor care vin in tara, poate ne si vedem!

Felicitari pentru vestile bune de la eco!

Daca nu mai apuc sa postez maine, va pupic de pe acum, sa va gasesc bine si pe voi si pe bebici. Nu cred ca voi avea acces la net, poate doar daca voi cauta eu pe acolo. Dar mai vedem. Fetele care au nr de tel, nu va agitati daca nu raspund, nu il iau cu mine ca sa nu am discutii la birou.

Noapte buna, duminica placuta si o saptamana minunata!

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Danielle, drum bun
Roxana, drum bun si distractie placuta

Teodoran, of, ce rau imi pare ca te-au suparat vanzatoarele astea. Poate ar fi bine sa mergi cu o mamica la cumparaturi data viitoare. Eu m-am gandit sa o iau pe nasa mea cu mine cand o sa cumpar hainute pentru bebe, ea are o fetita de 6 ani, si a nasit multi copilasi si precis o sa ma indrume ce si cat sa iau.

Am fost si noi azi la cumparaturi. Am fost si la magazinul cu sutiene, si mi-am luat un sutien roz. E tare dragut, o sa ma duc sa mai imi iau cand o sa mai imi creasca sanii. Annsia

Mandarinutza 26+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput