Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
sim_stoian spune:
Cecilia, incearca sa stai putin intinsa, dar la orizontala - fara perna, fara nimic.
Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
AYUMI spune:
Fetele,as vrea sa va intreb daca stiti vreun site din Romania unde se poate plati cu card de credit.Sora mea de-abia a nascut si as vrea sa ii fac cadou un carucior.
Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
carpatina spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Fetele,as vrea sa va intreb daca stiti vreun site din Romania unde se poate plati cu card de credit.Sora mea de-abia a nascut si as vrea sa ii fac cadou un carucior.
Felicitari! Si, ai nepotel sau nepotica?
Eu nu prea stiu site-uri in Ro unde sa poti plati cu cc. Cele pe care le stiu eu sunt cu plata la livrare... Poate ca exista totusi si stie altcineva..
21+ cu Ioana
Gabriela77 spune:
Danuta, multumesc de intrebare, acum sint la faza de curs robinete si tusit ca magarusul. Asta e, m-am impachetat bine, dar tot ma bucur ca nu a fost infectie sa iau antibiotic. Tine mai mult ca nu am voie sa iau mai nimik, dar trece! Tu ce mai faci?
Dani, ma bucur pt tine ca pleci acasa! Drum bun si sa te bucuri de tot! O meriti!
Vai, Tomasa, cat ma bucur! Din suflet…
Roxana, sa ai drum bun si distractie frumoasa! Cand plecati?
Lavinia, pe mine nu ma dor sanii, dar o usoara mancarime cateodata am! Nu cred ca ai motive de ingrijorare!
Mey fetele, ati vazut ca la odiseea asta acum se intampla numai lucruri bune? Curg vestile bune! Doamne ajuta! Pana ajungem cu bebelusii in brate, tot asa sa fie. Restul nu se pun: umflat de picioare, raceli, nervi, draci….Noi sa fim sanatoase si bebelusii de la purtator!
Va pup si o zi frumoasa!
Gabriela 24+
mami25_7 spune:
Salutare tuturor,nu am reusit sa intru pentru ca nu mi-a mers netu.Am fost vineri la hematologie dupa rezultat si anticorpi absenti anti Rh si anti B.
CECILIA si eu am niste dureri de spate ingrozitoare aseara cand m-am ridicat din pat era sa cad,m-a taiat o durere carese lasa parca pe picior in jos.Eu l-am intrebat pe dr si a spus ca este normal,deoarece acum zona lombara este suprasolicitata si se schimba centul de greutate.Incearca sa dormi fara perna,asa coloana sta mai dreapta.
TOMASA imi pare rau ca nu am mai intrat asa poate ne puteam vedea la hemato,dar poate alta data.
Va pe toate si pe toto bb-lusi din burtica,sa aveti un week end lacut
22+
cecilia L spune:
Mami25-6 si Sim multumesc pentru raspus, o sa incerc sa vad cum este. Aevarul este ca ma doare doar cand merg, abia merg.
cecilia,26+Cristian
slippers76 spune:
Buna ziua si de la noi
Am lipsit ceva timp, insa motivat cred. Ieri am avut program de 1 iunie cu Miruna, iar azi am avut intalnire cu Vladutz.
Am fost la control, totul e suuuuper bine, nu am probleme nici cu tensiunea, deci pot sa stau linistita. Bebe e urias, arata de 27-28 saptamani dupa masuratori si a sarit deja de un kilogram. Ma mir ca e asa gras, la cat e de agitat.
Astept sa se trezeasca Miruna si continuam programul de 1 iunie pe Insula copiilor, in Herastrau. Sper sa nu ploua!
Sa aveti o dupa-amiaza placuta.
Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
AYUMI spune:
Carpatina,iti multumesc.am o nepotica care,desi a fost nascuta prematur,acum s-a facut mare si frumoasa.De-abia a iesit din spital si as fi vrut sa ii fac cadou surpriza cate ceva de pe net.
Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
danuta36 spune:
Buna fetelor!
Am zis ca nu mai vin la calculator ca prea mult stau pe scaun si de aia am durerile astea de sezut.Dar pe langa astea mai nou am si intepaturi tot prin aceleasi zone 'rusinoase'.Nu stiu care e cauza,dar imi vine sa-l sun pe dr. sa-l intreb,daca vad ca nu-mi trec.Voi a-ti trecut prin asa ceva?Ca-mi fac tot felul de ganduri!