*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mai,da femeioara asta,Sabine,nu numai ca nu stie sa se exprime clar,dar nu prea le are nici ea cu engleza!Cum scriem noi in romano-engleza,asa scrie si ea in francezo-engleza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit mesaj:

Hi,

The parcel has probably got lost. We are investigating but we do not ship anymore in your country. So, I only can reimburse your parcel n° 122 6541043 by cheque or by bank transfer to your bank account. For the last case, I need your bank account slip witth imperatively the address of your bank agency. Do you not place any more orders online because in case of lost parcels we will not reimburse anymore.

Am zis sa imi dea cec. Vad eu daca si intra. Oricum nu pricep asa ca am intrebat-o daca imi spune sa nu mai comand mie, ca si client cu pb sau renunta la intreaga piata din Ro.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu, eu cred ca renunta la clientii cu probleme Nu are cum sa renunte la o tara intrega, din moment ce pe site scrie ca livreaza si in Burkina Faso

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,eu nu inteleg ca iti spune sa nu mai comanzi.Iti spune ca daca mai comanzi si se mai pierd pachete,nu ti mai le trimite din nou si nici nu mai trimite banii inapoi.Asta e ultimul pachet pt care se ofera sa "reimburse".

Vad ca tie iti spune ca poate sa-ti dea banii inapoi prin cec sau prin transfer bancar.Revin cu intrebarea : oare ce-i trebuie?Un extras de cont de la banca?

Si inca o intrebare : contul trebuie sa fie in euro neaparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

am primit coletul din 25 mai...tipa de la posta mi-a zis ca ar fi trbuit sa primesc de ieri avizul, ca a fost facut in data de 4...
acum ma apuc sa desfac pachetul...deocamdata il opereaza vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

nushu, asta e chiar asa nasoala http://www.laredoute.fr/vente-tunique-la-redoute-creation-femme.aspx?categoryid=27139614&productid=324122605&documentid=207607 ? As fi vrut sa-mi cumpar si eu. Tu ce marime si culoare ai luat?

cristina d.

mai nu e nasoala chiar materialul e ok e material de tricou...am luat turcoaz...singura problema este ca e despicata fix de sub sani si vine cu un cordon separat dar nu prea poti umbla cu ea pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

deci...am luat pt vlad 3 perechi pantaloni scurti, una de blugi, un set cu tricou si pantalon, 3 maieuri si vreo 4 tricouri
una peste alta, toate sunt ok, doar ca am comandat 94 si sunt putin maricele...iar o pereche de pantaloni e marimea 102 (greseala lor, ca eu am comandat 94) deci imensi
plus alea de fiert oua si setul de tacamuri gratis
edit: am comandat la pantaloni 94 si sunt mari, iar tricourile 102 sunt aproape ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Do you not place any more orders online because in case of lost parcels we will not reimburse anymore

LA asta ma refeream. Am inteles ca daca se pierd nu imi mai dau nik inapoi (dar dovada ca trimit coletul de ce nu dau???), dar e cumva ca o amenintare/sfat??? Ma rog. Imi fac alt cont oricum.

Cat despre aia cu banca nu pricep si decat sa imi mai bat capul i-am zis sa imi trimita cec. Tocmai de teama sa nu cumva sa ii dau ceva gresit, nu stiu ce cont, asa ca asta e, sa trimita cec si sa vad unde il va depune sotul meu (contul asta e al lui) si daca el e mai norocos.

Pana la urma....imi pare tare rau ca patim asa ceva, e tare neplacut. Odata ca tb sa apelez la altii, a doua ca n-am nici o vina si tot eu platesc. Asta e.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,iti faci alt cont tot pe numele tau si adresa ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ultimele stiri: nu mai functioneaza:
37656 (FDP 0)
39039, 39020 - cele cu FDP 0 ptr un produs solution maison = set tacamuri Flower pop cadou
nici prosopul de plaja nu mai e disponibil

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput