*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia scuze dar...am iesit ieri si nu am vazut. La mine la scarbici doar o colega a facut o comanda maaare (fratele sau mai precis ) si nu au primit-o si tot trateaza cu ei sa le dea banii inapoi. Cica pana acum nu au primit nik inapoi.

Mi-ar parea rau sa nu mai livreze..offf!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Felicia scuze dar...am iesit ieri si nu am vazut. La mine la scarbici doar o colega a facut o comanda maaare (fratele sau mai precis ) si nu au primit-o si tot trateaza cu ei sa le dea banii inapoi. Cica pana acum nu au primit nik inapoi.

Mi-ar parea rau sa nu mai livreze..offf!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cam cat de maaare?Intreb de curiozitate.Era mare ca valoare sau mare ca si colet,ca volum?

Fetelor,eu cred ca multa lume din RO comanda deja pe LR si sunt intr-adevar multe colete care nu ajung.Evident ca toti pagubitii reclama chestia asta la LR.Din pacate...cred ca s-au cam saturat.Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Fetelor oare acestea or fi mega reducerile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=baisses_des_prix&opeco=AUBAINES:ZSB:baisses_des_prix
Sau mai vin si altele?

Off topic: au scos reclama de la Pampers

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Da, au scos reclama la Pampers si au bagat-o pe asta cu floricele de la Orange. Offff!

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia deci e nasoala situatia...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu Jasmine. Ma voi folosi de cel pe numele Andreeip deocamdata, cred. Al doilea, nu cel folosit de ea. Dar e aiurea sa trimit fata sa stea la cozi pt mine.
Da mai, cred ca s-au saturat dar de ce nu vor sa priceapa ca daca ar inregistra coletele ar fi ok? Platesc eu inca 5 euro, sau nu stiu, sa bage optiunea, vreo s ail inregistreze iti ia atatia euro in plus cat costa inregistrarea. Nu ar fi mai ok asa? Ei doar dau cu gura ca au trimis dar nu deomnstreaza livrarea nicicum.

Chiar vroiam sa va intreb, cele ce comandati la Strawberry (sau in alta parte). Primiti vreo altfel de confirmare a expeditiei in afara mailului de confirmare cum fac si LR? ca am vazut ca verificati si stiti dinainte ca e coletul in tara. LR de ce nu pot face la fel?> Nu pricep si pace.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa probabil ca ii costa mai mult sa-si schimbe sistemul decat ce ar castiga prin nerambursare.

Acu' au gasit solutia cea mai comoda pentru ei. Nu mai retrimitem/rambursam in Ro si gata. Cine mai comanda din Ro o face pe riscul lui.

Eu una, in conditiile in care nu se mai ramburseaza ma las de LR. Ca daca 3 comenzi imi vin, una nu, ies la un pret mult mai mare, per total. Plus ca e nasol sa stai 2 saptamani cu emotii: vine-nu vine coletul, mai ales daca nu se mai ramburseaza emotiile sunt mai mari.

Nushulica indiferent cat au costat colantii, e nasol ca sunt agatati. Asta e din actegoria: tricolul rupt al Taniei si fustita spalata la care sau dus culorile primita de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Eu una, in conditiile in care nu se mai ramburseaza ma las de LR.

eu nu cred ca pot sa ma las.Mai ales ca am un singur colet nesosit si in total am dat cel putin 30 de comenzi.

Intrebare fara legatura cu LR : cum imi fac cont pe www.photoboucket.com?
Am intrat pe site si nu ma prind cum se procedeaza.Help,please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

nici eu nu m-as putea lasa...mai degraba strang mai multe produse si fac un colet mare, eventual o pandesc pe Felicia si poate ne nimerim sa comandam impreuna, sa reducem riscurile (Felicia inca nu stie , da' uite ca afla acuma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

pai...comanda era cam de 200 euro deci...destul de mare!!!

Si eu sunt norocoasa care am primit toate coletele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Jasmine...nu prea stiu...din una in alta am ajuns aici
http://www.album2.com/landing.php?action=intro3&co=ro&ag=baby&se=google&gclid=CMOJkryxx4wCFSAwZwodHlnuHQ

Mergi la inceput