*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 15
andreap spune:
Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Votre numéro de SMS doit comporter 10 chiffres et commencer par 06. Merci de le saisir à nouveau
asta imi spune dupa ce ajung la ultimul pas
AJUTOOOOOR!.ce este gresit???
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Cin,adica in loc de 021 pun 06?..stiu sunt tembela
...dar asta e..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
cin spune:
cred ca da...eu n-am completat datele alea, dar asa ziceau fetele...si parca trebuie sa fie nr format din 10 cifre (baga si tu un nr de mobil...dar in loc de de 07 pune 06)
andreap spune:
Multumesc din suflet Cin..am trecut o balarie,in loc de 021 061..la mobil 074..gata,a mers
Aissa,ti-am bagat si tie produsele
Poze 2007
Jasmine spune:
Mi-a raspuns Sabine.Acum cred 90% ca vrea sa spuna ca pachetele pierdute nu vor fi retrimise,dar fata asta are un stil de exprimare de te baga in boala.
Care va sa zica eu i-am scris asa :
"Can you tell me more about your statement "we do not ship anymore in your country. If you place orders online and the parcels got lost, we will not reimburse anymore."
You mean that LaRedoute is no more receiving orders from Romania?Or you mean that La Redoute receive orders from Romania but if some parcels are lost on their way you will not send them again?Please answer to this question"
Si ea imi raspunde :
"Yes, if parcels got lost in their way, we will not resend them or reimburse them. We do not send anymore in your country because we have a lot of lost parcels. For parcel 094 5732776, I will reimburse it. A bank statement is an official paper of the bank on wich we can see the coordinates of your bank account for a bank transfer."
Ce treaba are "bank statement" in propozitia asta?Vrea sa spuna ca trebuie sa-i trimit eu pe fax un extras de cont sa vada IBAN-ul meu ca sa faca transfer bancar?Pai nu zicea ca-mi trimite un cec?
Help,fetele care ati primit banii inapoi,n-a fost vorba de un cec?A fost nevoie sa-i trimiteti voi un nr de cont?
cin spune:
Jasmine..sincer...eu tot nu inteleg ce-a vrut sa zica 
ma duc afara, poate am si colet sosit ![]()
vl-ad spune:

Fetelor oare acestea or fi mega reducerile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=baisses_des_prix&opeco=AUBAINES:ZSB:baisses_des_prix
Sau mai vin si altele?
Off topic: au scos reclama de la Pampers

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
carolinah spune:
Pai nu stiu cum nu mai livreaza la noi, pt ca tocmai ce am facut o comanda si mi-a luat-o fara probleme. Acum sa vedem ce se mai intampla. Probabil ca livreaza, dar daca pachetul nu ajunge ura si la gara!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Pai nu stiu cum nu mai livreaza la noi, pt ca tocmai ce am facut o comanda si mi-a luat-o fara probleme. Acum sa vedem ce se mai intampla. Probabil ca livreaza, dar daca pachetul nu ajunge ura si la gara!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Asa cred si eu numai ca e tare greu sa o faci pe madam Sabine asta sa se exprime clar.