Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi
Raspunsuri - Pagina 14
Mik spune:
Mariana, in Franta familiile cele mai raspindite sunt cu 2 copii, mai ales la oras. In zona unde stau (la tzara) sunt destule familii cu 3 copii, deci nu parem extrateresti.
Pentru listuta : Guilhem 9 ani, Virgile 6 ani, Marceline 4 ani jumatate
alincic spune:
Oana3,sanatate la prunci si sa se faca bine cit mai repede.Dane vesti despre Andrei,cum se simte?
Multa rabdare si putere si tie,

Mariana,da sigur medica era din rep.Moldova,caci in SUA noi am venit cu toata trupa completa
,avem aproape un an de cind suntem aici.
NU va pot transmite cum a fost zborul de 9 ore in avion........pina la urma,cea mica mergea in 4 prin tot avionul si eu dupa ea tot in4![]()
Manuela,am vazut pozele,sunt tare scumpi si dragi puiii ta.
Ca de altfel toti puiii de aici,sunt niste scumpi
oanna3 spune:
Andrei are amigdalita cu puroi: joi seara am inceput tratament cu gentamicina si ampicilina din pacate intramuscular caci dr de la urgente era in drum spre casa... si vai Doamne noi am intorso din drum... drept urmare un control rapid si superficial dupa care replica" gasiti voi pe cineva sa va faca injectiie"
deci la 8 seara cautam de zor... am gasit-o pe dr de familie a sotului si s-a ocupat ea... dar ne-a spus ca cel mai ok sunt intravenos ca altfel ii distrugem fundul
a doua zi sotul si soacra cu pustiul la urgente unde au nimerit o dr ok
analize, modificarea tratamentului, perfuzie ca era nitel dezhidratat... nu putea sa inghita nici lapte nici apa dar mai altele
peste zi iar febra antitermice din 3 in 3 ore cu urcari spectaculoase spre 39
seara am mers la urgenta cu ambii baietei: Andrei febra mare care nu ceda + oricum trebuia injectat; Rares o revenire crunta a diareei cu care ne luptam de ceva timp... andrei a ramas la perfuzii si abia la 23.30 a ajuns acasa
la 2.30 febra peste 40... dus, impachetari reci, supozitoare cu paracetamol, tel ambulanta
cand am ajuns la spital avea deja 38.5 si continuua sa scada
a mai primit metoclopramid ca vomitase tot ceaiul baut la trezire si niste algocalmin intravenos si inapoi acasa
toata nosptea am stat cu frica in san, cu termometrul cu infrarosu la urechea lui si m-am linistit abia cand a ajuns la 37.3, adica la 5 dimineata
acum sunt innebunita cu tratamentele lor, programul, lipsa poftei de mancare, monitorizarea tenperaturii lui Andrei
nu mai am timp sa scriu dar multumesc tuturor pt gandurile bune, incurajari, urari de sanatate si La Multi Ani pt ziua lor pe care nu am apucat inca sa o serbam
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
mcrmiki spune:
Oana multa sanatate la micuti, imi pare rau sa aud ca sunt asa de bolnaviori, dar ingrijindu-i cu multa dragoste se vor face bine. Multa rabdare si putere iti doresc!
Vorbind de carnet, eu am de 12 ani si tot de atunci conduc. Am invatat pe la 15-16 ani sa conduc, dar dupa ce mi-am luat carnetul nu am mai fost incantata. Conduc de nevoie, nu de placere, dar parerea mea este ca-i foarte util carnetul, chiar indispensabil, mai ales cand ai copii.
Referitor la copii, inca nu ne-a intrebat nimeni daca avem vre-o religie care ne impune sa facem copii cati ne da Dumnezeu, cel putin cei din parcul unde mergem stiau ca vrem trei copii, deci nu au mai comentat cand au vazut burta, doar unii pe la spate: asta-i nebuna sa mai faca inca unul, si saraca are tot baiat.
Dar ce-mi pasa de ei, eu sigur sint mai fericita, mai implinita decat multi altii.
Si acum sa ma laud ca am luat licenta cu nota mare si eu si sotul meu. Am avut emotii maxime, dar pana la urma am terminat nesperat de bine. Nu imi vine sa cred ca nu vom mai avea examene, stres, ganduri si ca acum voi fi mai libera cel putin din punctul acesta de vedere.
Copii mei cei mari sunt inca la mare, mi-e tare dor de ei, se simt bine, dar ii simt in voce ca le este dor de noi, miercuri dimineata ajung acasa si reintram in normal.
Va las ca mai am de lucru si acusi se trezeste Alexandru si nu mai pot face nimic de el.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
adita spune:
multa sanatate va dorim
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Theiuta spune:
Hai ca iar ma bag ca musca in lapte in subiectul vostru
Dar imi place de mor cum povestiti...
Oana, te rog primeste si de la mine multa sanatate si amindoi puii sa se faca bine
Ce vreau eu sa va intreb este cum culcati voi, copilasii, cite camere aveti?
Multumesc, Theiuta
http://community.webshots.com/user/theiuta
poze cu Nicolas
/url]
Sanatosi sa fim!
elyanne spune:
Of.... Oana multa sanatate puiutilor 
E ceva in aer... si mandra mea e bolnavioara... rosu in gat... a facut aseara 39 cu 2, la fel si peste noapte... Azi iar, 39 cu 4... Am inceput sa-i dau antibiotic si stau si o pazesc sa nu-i creasca temperatura...
Sper s-o tina pt. ea... si sa n-o dea la bebei... ca tot se vb despre asta... Pana acum le-a dat-o cand a avut si ea...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Mik spune:
Trec sa va salut si sa va spun ca si al meu mijlociu a avut angina (de luni seara) si antibiotic. E singurul care face asa ceva.
Asa e si la voi ? cu unul mai putin rezistent ?
Theuita, eu copilasii ii culc dupa masa de seara, dusul e inainte de masa. Fara multa tevatura, supraveghez sa se duca fiecare la WC, pregatim hainele pe a doua zi si ii pup, si aorm automat. dupa care am si eu timp pina la 11 noaptea cu una-alta (vase, bucatarie, calcat).
Avem 4 dormitoare, dar pe baieti i-am pus in aceeasi camera in idea sa stea cit mai mult impreuna. Cea mica doarme singura.
Lucrurile se schimba in casa de vacanta, caci acolo cei mici stau in aceeasi camera si cel mare singur.
mariana_1976 spune:
Multa sanatate micutilor bolnaviori! 
Mik da, din pacate unul dintre copilasi se imbolnaveste mai usor decit ceilalti,este vorba de baietelul meu mai mare,Matei de 6 ani.Desi a mincat intotdeauna mai bine decit ceilalti,este chiar mai prudent in unele privinte,pare a fi mai predispus imbolnavirilor de tot felul.In schimb fetita cea mare care pare atit de plapinda si slabuta a fost cea mai rezistenta deocamdata.
Insanatosire rapida baietelului!
Manuela pozele copilasilor sunt super!

Theiuta ei ii culc pe toti la ora fixa, chiar in weekenduri.In vacantele de vara ii las mai liberi insa.
Dupa cina intra la dus si la spalatul pe dinti,apoi le citesc o poveste si citeodata chiar se intimpla sa adoarma inainte sa o termin.
Fetita cea mare are camera ei,dar prefera sa doarma in aceeasi camera cu baieteii.Asa ca in camera baietilor avem un pat etajat si unul separat pt.bebe Markus.
Fetitei ii place foarte mult sa se ocupe de ala mic,nu stie cum sa-l mai dragaleasca si sa-i poarte de grija.N-ar pleca nicaieri fara el.![]()
![]()
Cred ca este virsta cind fetitele de virsta scolara sunt foarte atrase de bebelusi.![]()
Fetita mica este cea mai pretentioasa pt.moment,inca se mai trezeste noaptea,de aceea doarme cu noi in camera.
Avem 6 camere,4 dormitoare(unul pt.oaspeti),o camera de joaca si un living.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
miraklucker spune:
Buna seara.
Oana "La multi cu intarziere pentru RAI-ul tau!!! si, multa sanatate sa se faca bine cat mai repede, dar chiar a trebuit sa-i dea injectabil si chiar doua antibiotice??? macar i-a pus o branula?? asa cel putin nu trebuie sa-l intepe de fiecare data.
Mariana, merci....si eu te stiu de la mai multe subiecte
. Te-am admirat ce curaj ai avut si cat de mult ai vrut sa nasti natural la numai un an de la cezariana.
theiuta, la noi cei mari dorm intr-o camera, iar cea mica inca cu noi. E putin mai complicat, stam asa cam provizoriu de aproape un an, avem ganduri de mutat. DAr cum nu gasesc ceva sa-mi convina, adica cel putin 5 camere cum avem acum, sau o casa de cumparat, nu-mi vine sa fac investitii prea mari. Cand ne vom muta, ii voi face lui David camera lui, cu mobila noua si pentru fete o alta camera.....daca vor vrea asa. Cand Daria a fost bebe mic a dormit singura in camera, pentru ca avea alt program de somn, dar apoi camera ei am transformat-o in camera de oaspeti ca am avut nevoie.
....si da, si la mine Daria e cea mai sensibila. Eu o pun pe seama prematuritatii cu toate ca s-a nascut la 34 saptamani micuta dar fara nici o problema. Si ai mei isi trag nasul, a inceput Daria, acum e si David si cea mica. In Romania, fetita cea mica a sora-mii tusea si avea febra. Au fost tot timpul impreuna deci era de asteptat.
....de condus, zau ca mie mi-a fost frica sa conduc in Timisoara. Am preferat sa iau taxi sau tramvaiul. O singura data m-am urcat in masina singura cu toti 3 dar cand stiam ca nu ajung in aglomeratia mare. Si aici se circula foarte civilizat, dar sunt foarte multe santiere pe autostrazi si drumuri nationale din cauza carora se intampla multe accidente.
Elyanne deci pana la urma nu ai mai ramas singura??
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi