Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
doinabita spune:
Ingres, iti inteleg durerea!daca simti ca vrei sa plangi!Plangi!
Fetita ta si sotul tau au nevoie de tine!Gaseste in tine puterea de a merge mai departe!Durerea pe care o simti e mare, caci si pierdera e mare!Sunt aici alaturi de tine!Ma rog sa poti sa treci cat mai usor peste acest mare necaz!Regasete in tine forta!
Te astept sa revii printre noi!O mama cu sufletul pe trei sferturi sfasiat de soarta!asta sunt eu!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
emag spune:
Ingres, n-am sa-ti spun ca-ti inteleg durerea, pentru ca nimeni, nici macar cei care au trecut prin ce treci tu, nu cred ca poate intelege dimensiunea suferintei tale, pentru ca fiecare om simte si traieste ce simte diferit.
Doar Dumnezeu stie ce e in sufletul tau si doar El te poate intari, lasa-L, te rog, mamica inlacrimata, lasa-L sa te ajute! Ai suportat, nu stiu cum, cu atata tarie, anii de suferinta ai puiului tau. Nu ti-ai pierdut credinta, nici tu nici Mihai. E atat de important faptul ca sufletele voastre n-au cazut, ca nu s-au plecat atunci! Nu te lasa acum prada deznadejdii, draga mea draga!
Iarta-ma ca indraznesc sa-ti scriu ca si cum te-as cunoaste, iarta-ma... Stiu ca n-am nici un drept, cuvintele sunt oricum prea mici pentru o durere asa de mare...
Mihai te vede, te simte, iti simte durerea, iubirea si dorul mai bine, mai profund ca oricand. Ajuta-i sufletul sa se linisteasca, sa stie ca ai mai gasit, inca o data puterea de a-i ajuta si sora si tatal sa traiasca cu durerea asta imensa. N-o lasa pe Roxana sa simta ca si-a pierdut si mama. Imi dau seama cat de mult trebuie sa apese pe umerii tai faptul ca in ciuda suferintei tale fara margini trebuie sa fii tare, pentru copiii tai, pentru amandoi copiii tai.
Dumnezeu sa fie cu tine si cu familia ta - cu cea de aici si cu ingerasul tau care sigur e acum in iubirea Lui, departe de orice durere.
Plangi, draga mea, plangi... Pentru ca lacrimile sunt, asa cum ti-au mai scris si fetele, un mare dar atunci cand suferi. Fara ele durerea ar fi si mai greu de dus. Dumnezeu sa te ajute sa poti si zambi fetitei tale, printre lacrimile astea. Ei si cerului de unde, puiul tau te priveste si te iubeste.
leistra spune:
Bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe!
O mare durere trebuie sa fie in sufletul tau, ma rog pentru copilasul tau si pentru tine!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Ina869 spune:
Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe!
Sint cu sufletul si gandul alaturi de tine!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Babee spune:
Ingres, Dumnezeu ii ia alaturi de el pe oamenii pe care ii iubeste cel mai mult.Tu nu esti singuram o ai pe Roxana, ai un sot si il vei avea mereu in inima pe Mihai.
Te tin si eu de mana, si ingerasii mei si ma rog sa fii sanatoasa
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Priscilla spune:
Te rog,primeste sincerele mele condoleante!
Nici nu stiu cum sa te consolez,ca nu exista cuvinte care sa vindece o asemenea durere,doar timpul este singurul ca poate face ceva.
Te rog,remonteaza-te, si uita-te in ochii copilui pe care il mai ai,si mergi mai departe pentru el,pentru sotul tau,pentru tine,si chiar pentru Mihai.
Ti-am citit toate postarile, si imi pare rau ca nu am aflat mai din timp de necazul tau, sa pot sa contribui si eu cu o mica rugaciune pantru Mihai.
Sa-i fie tarana usoara si fie ca Bunul Dumnezeu, sa-l aiba in paza in oastea lui de ingeri.
mcrmiki spune:
Ingres, ma gandesc mereu la voi. Sper sa reusesti sa te ridici din nou si sa continui sa traiesti pentru familia ta, sunt convinsa ca asta si-ar fi dorit si Mihai.
Va doresc multa, multa putere sa mergeti mai departe!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Alma2006 spune:
Ingres, incearca sa fii tare! Plangi cat este nevoie si lacrimile te vor ajuta! Gandeste-te ca Mihaita te vede de acolo de sus si la fel cum tu nu-l poti vedea si atinge nici el nu poate! Si la fel cum tu il simti langa tine si el te simte si fiecare lacrima a ta e la fel de calda pe obrazul lui. Fii tare pentru el si pentru cei pe care inca ii ai aici langa tine!
Dumnezeu sa te ajute!
lulu75 spune:
Ingres,sunt alaturi de tine!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu