Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Si Maicuta Domnului a simtit ceea ce simti tu acum...
Te imbratisez din toata inima si te string tare la piept, rugindu-te din suflet sa te ridici si sa mergi mai departe!!!Ai pentru cine trai si lupta: fetita ta si sotul tau care a fost lovit si el, ca si tine, de aceeasi mare durere...ajuta-l!!!

Cu drag, Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Ingres,sėnt si eu alaturi si sper ca toate fetele sa gasesti forta si curajul de a merge ėnainte pt familia ta, pt cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ingres, stiu ca oricite am spune noi tristetea nu dispare, dar sa stii ca esti o mamica extraordinara si dragostea pe care ai oferit-o baietelului tau si dragostea lui pentru tine nu dispar o data cu plecarea lui. Ai o familie pentru care merita sa mergi mai departe si fiul tau va fi tot timpul cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Ingres, n-am curajul sa-ti spun nimic. Dar stiu ca Mihai era un suflet prea bun pt lumea in care traim noi si Dumnezeu l-a ferit de toate rautatile acestei lumi. Fii sigura ca el e acum in imparatia Lui si n-ar vrea sa te stie infranta. Misiunea lui s-a terminat, a ta inca nu, fii tare si continua lupta cu viata asta care ni se pare atat de nedreapta uneori. Trebuie sa fii invingatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ingres, fetita ta are nevoie de cea mai buna si scumpa mamica, de tine ingres. si ca in povestea " un ochi rade, unul plange", chiar daca un ochi iti plange de durere, nu-l lasa si pe celalalt sa planga, fa-l sa rada pentru fetita ta si priveste cu curaj inainte!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

cuvintele sunt de prisos.....iti sunt alaturi din tot sufletul.Multa putere ptr fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste asa pierdere grea...Fi tare pentru Roxana ca are mare nevoie de tine....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ingres, sfasietor. Incearca si lupta ptr fata ta. Nu o uita. E cumplit ptr tine, e f greu si ptr Roxana.

Dumnezeu sa ti odihneasca copilul in pace.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Ingres, gindeste-te ca ai avut parte de un inger. L-ai avut in viata ta zi de zi si sunt sigura ca-l vei simti alaturi de tine si de acu inainte. Nu trebuie sa te lasi coplesita de durerea despartirii fizice. Sufleteste, spiritul lui Mihai va fi linga tine, linga voi ca familie, atita timp cit veti fi pe acest pamint.

Gindeste-te ca un alt inger, Roxana (chiar daca poate nu se ridica la nivelul lui Mihai) are nevoie de tine. Si mai mult de atit se pare ca Mihai oate comunica cu tine prin intemediul ei. Fii alaturi de ea. Este doar un copil ce are nevoie de MAMA. Nu cred ca Mihai si-ar fi dorit sa-i parasesti pe ceilalti pentru el. el vrea sa va vada fericiti. Toti vom pleca...atunci cind ne vine ceasul. Asta se va intimpla cu siguranta. ce nu este sigur? Nu stim cit timp avem cu cei de limga noi aici, in aceasta viata.

Incearca sa te bucuri de ce inca mai ai linga tine. va veni cu siguranta si timpul cind vei fi iarasi alaturi de ingerasul tau mult iubit Mihai. E acolo, SUS, priveste spre tine si te va astepta.

Fii tare, mamico, viata pe pamint este trecatoare pentru orisicine. toti ne vom reintilni cindva cu cei dragi 'pierduti' inainte de vreme.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Ingres plang cu tine, plang durerea ta si a mea si a tuturor mamelor care si-au pierdut copiii. E natural sa plangi. E darul tau de la Dumnezeu, un dar care ti-a adus atata fericire si pe care, din pacate Dumnezeu l-a luat inpoi asa de repede. Citeam ce povesteai despre Mihai, cat de credincios era, eu cred cu tarie ca e voia lui DUmnezeu. Nu e intamplator ca a luat la El tocmai un suflet asa de pur, si nici faptul ca tu esti mama lui nu e intamplator. Ai multa credinta si oricat de greu iti esti si iti va fi, Dumnezeu te va ajuta cumva sa mergi inainte. Si eu cred ca fetita ta sufera mult, la fel ca si tine, si are nevoie de sprijinul tau, are nevoie sa creada in credinta ta. Pentru ea trebuie sa faci efortul sa zambesti, si sa pretuiesti fiecare zi de la Dumnezeu, sa-i vezi frumusetea in toata durerea ta. Chiar daca doare si te va durea mereu, amintirea lui e lucrul de pret pe care inca il ai. Nimeni nu-ti va putea lua amintirea lui, anii fericiti alaturi de el. Fetita mea a murit la doar 7 luni jumate, si desi doare amintirea ei, ma simt binecuvantata ca am avut-o si m-am putut bucura de gingasia si zambetul ei atata timp. Dumnezeu putea sa mi-o ia mai repede, sau putea sa mi-o mai lase, ii sunt asa de recunoscatoare ca mi-a lasat-o macar si cateva luni, in care am putut sa o cunosc, sa am amintiri frumoase cu ea, amintiri care imi aduc lacrimi acum, dar care-mi sunt atat de pretioase. N-as vrea sa te intristez mai mult, dar stiu din proprie experienta ca cel mai rau e acum sa taci si sanu ti se vorbeasca. Baietelul meu e mult mai mic decat Roxana, deci nu pot spune ca va fi la fel, dar el a avut probleme dupa moartea Mariei, el m-a obligat sa zambesc si sa merg inainte, el si credinta ca ei ii e mai bine acolo unde e(cu siguranta un ingeras in Rai, care rade fara durere) si ca e vointa lui Dumnezeu in toate. Te imbratisez cu drag, imi pare asa de rau ca trebuie sa treci prin aceasta durere!...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput