Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Ingres, sint inca un umar pe care sa plingi si o mina care sa te ajute sa te ridici si sa mergi mai departe! Am citit cit de mult l-ai iubit si il iubesti pe Mihai. Gindeste-te ca el nu ar vrea sa te simti asa, ca ar vrea sa traiesti, si in locul lui daca se poate, sa fii mama pentru sora lui si sotie pentru tatal lui. Daca tu nu esti linistita si impacata (stiu ca e foarte greu), nici el nu va fi acolo unde este. Daca sufletul tau e zbuciumat aici, si al lui va fi la fel acolo si nu-si va gasi linistea pina nu te va simti pe tine impacata. Sint sigura ca la cit de multa dragoste este intre voi, o punte de legatura intre voi doi va exista intotdeauna si asta te va intari si te va ajuta sa traiesti mai departe.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
maru spune:
Ingres, si eu sunt alaturi de tine!
Si iti ofer umarul meu pentru sufeltul tau ingreunat de lacrimi si dor, si iti ofer mana sa te ajut sa treci peste durerea sfasietoare!
Nu uita, Roxana are nevoie de mama, iubeste-o acum dublu, stiu ca nu se pate masura, dar gandeste-te si la durerea ei, si impreuna sa va amintiti cu drag de Mihai
Doamne'ajuta!
Carmenbr spune:
Ingres si eu te tin de mana si te imbratisez cu toata puterea mea! Abia astept vesti de la tine!
P.S. Eu sunt tiza ta, tot Carmen!
Multe flori pt sufletul tau minunat!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Fania spune:
"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!
Antoine de Saint-Exupery - Micul Print"
Ingres numai Dumnezeu stie de ce ne ia la EL ceea ce avem mai scump pe aceasta lume, nu cauta sa intelegi sau sa-ti explici, incearca doar sa accepti pentru k EL a avut cu siguranta un motiv pentru care tu ai ramas aici. Iti doresc PUTEREA de a merge mai departe pentru cei care te iubesc
poze
Criss75 spune:
Ingres, multa putere.
Suntem alaturi de tine. Trebuie sa invingi durerea aceasta uriasa. Trebuie.
bertha spune:
Ingeras, si eu sunt alaturi de tine si sunt sigura ca ai puterea sa te regasesti. Gandeste-te ca Dumnezeu pune poveri grele pe umeri puternici, care nu se inconvoaie.
Hai, gaseste puterea sa vii iar printre noi, suntem langa tine, te sustinem si te ajutam cum putem.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mihaela_s spune:
Ingres, multa putere...Mihai traieste in continuare in gandurile si in inimile noastre, e prezent aici pe forum si a trezit atatea sentimente frumoase...suntem alaturi de tine, trebuie sa fii puternica...pentru el, pentru Roxana si pentru sotul tau.
Mihaela si fetele mele
Oana C spune:
Ingres, iubita mamica, sintem si noi alaturi de familia voastra. Am vazut pozele si filmuletele cu Mihai, baiatul tau frumos, am citit cu drag tot ce ai scris despre el.
Daca putem sa te ajutam cu ceva, orice, sa imi spui, o vom face cu cea mai mare bucurie.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Crinutz spune:
Ingres, draga mea, vin si eu alaturi de fete, "sa te tin de mana" si sa te imbarbatez. Nici eu nu sunt intr-o stare prea buna, si mie mi-e dor de mama, dar nu mai am ce sa fac decat sa ma gandesc cu drag la ea. E cumplit sentimentul, intr-adevar, dar toti ai tai merita sa zambesti din cand in cand pt ei. E prea devreme pt astfel de sfaturi, stiu....si poate te enerveaza, caci numai tu stii ce simti, dar te rog sa incerci macar pt fetita ta si sotul tau sa te linistesti un pic. Sunt cu gandul alaturi de tine.
Octavian Paler spunea ceva de genul, ca atunci cand murim de fapt ne mutam intr-o stea. Priveste catre cer seara si gaseste-l acolo pe Mihai, care acum straluceste din lumea ingerilor. Dzeu sa va ocroteasca si sa va dea linistea de care aveti atat nevoie.
Cu drag te imbratisez si iti dau si multe
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
unboticutz spune:
draga ingres,
am urmarit povestea ta si am vazut cata forta se ascunde in tine; am incredere ca vei gasi in continuare puterea sa mergi mai departe.
te imbratisez cu drag,
gabi