Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

si eu sunt aici pentru tine, Ingres!
las un umar si ganduri de incurajare pentru tine !
cu multa parere de rau si sincere condoleante pentru greaua pierdere si suferinta...
ai incredere,Dumnezeu o sa-ti dea putere, dragoste, lumina si ajutor pentru a merge mai departe alaturi de sot si copilas!
o imbratisare din partea mea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

suntem aici sa te sustinem...sa te ajutam sa plangi si sa gasesti puterea de a merge mai departe...

Nu trebuie sa uiti, nu ai cum sa uiti, dar trebuie sa inveti sa zambesti din nou, pentru cei de langa tine, pentru tine....si asta va dura.....

Mult curaj...Ingres, scrie-ne....descarca-te...!!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ma incumet sa iti scriu iar.
Recunosc , nu inteleg ce simti , dar banuiesc.
Azi cand am ajuns la spital , cand am ajuns pe sectie , am vazut o mamica (partenera de tigare si suferinta) cum statea pe jos si plangea.
Imediat am inteles care e problema.Si cand ma gandesc ca astepta sa intre fata in remisie totala ca sa poata pleca in strainatate la transplant.Adunase imensa suma de 140.000 de euro ... si degeaba.
Acum toate visele si sperantele se spulberasera.
"Hai Gigi draga mea , ridica-te de jos ca o sa racesti!"
"Sa ma racesc si eu , ce conteaza , ca iubirea mea s-a racit acum , stii , am incercat sa o incalzesc si degeaba , nu am putut"...
Sotul ei este suferind si el , iar doctorii nu i-au dat si lui mai mult de o luna de trait.
Draga mea Gigi , oare ce tel va mai avea in viata acum ?
Pentru ce sa vrea sa mai deschida ochii in dimineata urmatoare?
Va ramane singura , fara mangaiere ...

Draga mea Ingres , durerea care te macina este sfasietoare si nimic nu te poate alina.Amintirile si gandul la Mihaita nimeni nu le poate opri ,dar uitate in jur , nu esti singura . Roxana si sotul tau au nevoie de tine . Tu stii ca timpul e scurt si nu il poti opri.
Profita din plin si traieste , iar Mihaita va continua sa traiasca prin povestile tale.
Noi care ne-am batut cu moartea ca sa ne tinem pruncii in viata , o zi si inca o zi ,nu vrem si nu putem sa intelegem ca trupurile lor nu mai pot.
Iti doresc ...
Imi doresc sa poti sa mergi mai departe , sa realizezi ca ai luptat pt viata si ca viata este valoroasa.
Imi doresc sa traiesti , iar Mihai va trai prin tine.

Buna dimineata Ingres , incepe o noua zi , nu o irosi , priveste , rasare soarele!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nu cred ca exista cuvinte care sa te poata consola, care sa iti mangaie sufletul. Eu cred ca Mihaita nu ar vrea sa te vada asa, si-ar dori sa te vada ingrijind-o pe Roxana, pe sotul tau. Chiar daca el fizic nu mai exista, va exista intotdeauna in sufletele voastre, in amintirile voastre.

Iti doresc sa gasesti puterea sa mergi mai departe, desi banuiesc ca este cumplit. Noi suntem alturi de tine.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Ingres, mamica scumpa, ma rog ca Maica Domnului sa iti aline inima indurerata, sa iti stearga lacrimile si sa te ajute sa te ridici din nou ca s-o vezi pe fetita ta Roxana cum isi asteapta rabdatoare mamica. Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingerasul Mihai.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingres- sunt alaturi de tine cu sufletul si ma rog sa fii tare pt fetitza ta si ai sa vezi ca va fi bine.
Itzi inteleg durerea si aici o sa gasesti o a 2-a familei pt tine.
Numai bine si fruntes sus!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ingres nu te lasa biruita de durere...gandestete la sot, fetita si la rudele apropiate...Roxana va suferi cand va vedea ca mama ei "nu mai are ochi "si ptr ea.

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steauademare spune:

Draga mea Ingres, te am in gand si in suflet si ma rog Bunului Dumnezeu sa-ti dea putere sa te ridici dupa furtuna napraznica ce te-a doborat. Te astept cu mult drag sa revii pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sunt si eu cu tot sufletul alaturi de tine! Sper din suflet sa gasesti puterea de a merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ingres, suntem mereu alaturi de tine. Tu esti o luptatoare, nu te-ai lasat doborata cand Mihai lupta pentru viata, nu te lasa doborata nici acum. Spune-ne ce simti, lasa-ne sa iti fim aproape. Atat de mult l-a iubit Dumnezeu pe Mihaita al tau... si Mihai pe Dumnezeu. Sunt sigura ca Mihai se uita cu drag la voi de sus si se roaga pentru voi. Va veti revedea candva, doar nu acum, intr-o lume lipsita de durere si de boala, o lume unde el e fericit acum, chiar daca v-a iubit atat si a vrut sa mai stea putin langa voi chiar daca ii era greu. Incearca sa inveti sa traiesti din nou, sa zambesti din nou. Sunt sigura ca lacrimi vei varsa mereu la amintirea lui. Dar incearca sa te si bucuri cat poti de minunea asta care ne e data si care e viata pe pamant. Te imbratisez cu drag.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput