*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Buna! Intru sa va salut! Noi azi am fost in parc cu tati! Am fost tare activi- am sutat la greu!
Week-end placut!
Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Motannel spune:
Michigan, multumesc! Poti sa-mi spui in ce album gasesc buburuza? Sunt multe dragute, insa nu prea am timp sa le vad pe toate.
Cred ca am gasit-o isa te rog sa-mi spui: se impleteste sau se coase pe lucrul impletit deja?
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si Teodora Elena
mica0307 spune:
Felicitari elteka sa iti traiasca bebeul.
kay ce sa mai zic de celebrul tutunaru... ai grija de tine si de sosonica si sa iti tii cat mai repede bebelina in brate.
La Multi Ani tuturor bebeilor pentru azi.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by poohy
Cucu-Bau!
Cred ca mi s-a rupt apa... See ya!
Anca 40+4
poze
bebelusa
poohy,
punem repede fetele la treaba pentru tine:
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
ramona7 spune:
Se pare ca nu am somn. A fost o zi prea frumoasa. Ne-am plimbat pana la streetdelivery pe Arthur Verona. M-am distrat imbratisand lumea, privind la copii, batai cu apa, postere. Am fost si eu copil azi.
pentru copiii nostri si pentru copiii din noi, de 1 iunie, cu intarziere.
Am si cateva poze aici
Ramona 37+ Razvan
kid spune:
poohy
Sa ai o nastere cat mai usoara!!!
alynta27 De abia acum am vazut mesajul tau, iti trimit PM.
Va citesc zilnic cand doarme puiul meu, dar cand sa apuc sa scriu si eu, numai bine ce se trezeste si incepe o noua partida de schimbat, alaptat, leganat... Sper sa scapam si noi de colici curand, ca au inceput sa ne chinuie rau de tot
Am citit experientele lui kay si ancaimari in spitale si nu-mi vine sa cred ca se intampla asa ceva in secolul nostru... E deprimant. Sper sa se schimbe intr-adevar ceva si la noi cat mai curand
Teodora Ana de Mihail Vladimir
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2780000" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
angelabv spune:
Poohy, multa bafta ! Imi amintesc cind am intrat pe forum la inceput, parca a fost ieri, iar acum uite ce de puiuti si mamici fericite !
Eu am o intrebare ... Avem de munca cu sinul sting, se pare ca Nicole il prefera pe dreptul, de fapt pentru mine cred ca a fost mai usor si acum nu prea avem succes cu stingul...Nu renuntam, dar ma intreb daca dupa ce suge la un sin 35 de min. si apoi adoarme, trebuie neaparat sa o pun si la celalalt sin ? Nu se intimpla mereu dar ma intrb daca e o problema sa-i dai numai dintr-un sin si binenteles data viitoare se incepe cu cel care nu a fost "folosit". Ma intreb daca am fost clara, aici e 10:30 , am avut o zi lunga si probabil la fel va fi si noaptea .
Numai bine va doresc , Angi
addinel spune:
poohy, in sfarsit... tinem pumnii sa nasti repede.
38+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."