*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

scuze fetelor
soriceii lui tavi nu se vedeau pt ca uituca de mami
nu i-a trecut la share
(eu chiar am avut probleme mari cu memoria in timpul sarcinii...)

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR 3 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Michigan, frumos filmuletul tau si foarte simpatici soriceii lui Tavi.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

ASTAZI ESTE 1 IUNIE - ZIUA BEBELUSILOR NOSTRI ! SA NE TRAIASCA!

Angelabv, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina Nicole Amber !!!!

Elteka, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Elias!!!! Ce dolofan e .... abia astept fotografii!

Kay, imi pare ata de rau ca treci prin atatea necazuri! Parerea mea este ca trebuie sa schimbi medicul si spitalul, pentru psihicul tau, dar mai ales pentru copilul tau! Hai, linisteste-te, fruntea sus, imbarbateaza-te si sa iei cea mai buna decizie! Multa sanatate si pupici pentru tine si pentru Sosonica!

Michigan, nu merge link-ul pe care mi l-ai dat pentru buburuza! Te rog sa-l mai pui o data! Soriceii sunt super!

Diana, am folosit Oximed pentru epiziotomie!

Andrada, ai grija de tine! Pupici!

Ancamari, groazica si povestea ta! Imi pare tare rau sa aud asemeea chestii ... incep sa cred ca ... desi Suceava e mult in urma Bucurestiului (chiar va invidiam in timpul sarcinii cand citeam ce multe analize faceti si mi se parea ca medicii vostri sunt mai cu mot) ... totusi aici am intalnit persoane mai de treaba in spital ... mai simple si ... le "pipaiam tuturor buzunarul" si se comportau dragut! Nu si-a permis nimeni sa-mi vorbeasca urat ...

Chiquitita cred ca te apropii ... nici la mine nu prea mai era activa Teodora cu vreo 2 zile inaintea nasterii!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici si mamici

LA MULTI ANI COPILASILOR DE MAI _IUNIE 2007 SI TUTUROR COPILASILOR DIN LUME!!!!tot pe fuga...cum v-am obisnuit.
nu reusesc sa-mi revin cu somnul...
in continuare alerg intre 2 copii
In plus Iris asera a facut febra mare.Acum e cu nurofen ,panadol...vom vedea si ca un facut e mereu pe langa mine si bebe,stranuta oricum nu am ce face.

FELICITARI NOILOR MAMICI pentru bebicii grasunei di frumusei(waw Liviana ce facau!!!!!!!!)
Kay imi pare tare rau de tine chiar ma gandeam azi la tine!

pentru cele care se pregatesc sa devina mamici.
Poohy ce faci????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

lavini
motannel
http://home.euphonynet.be/grillestricot/index.html
sper ca merge
cred ca am scris eu ceva gresit inainte

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR 3 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Iri asa-i f greu cu alergatura intre doi copii, si mie mi- s-a racit cea mare...uff nu a racit toata iarna si raceste in iunie...

cum e scaunul la bebeii vostrii?ca la Carinutza e tare ciudat, intr-o zi doua tre apoi nici unul si in ziua respectiva o doare rau burtika si sta numai pe burtica...

Andrada sanatate multa si putere!

Kay si anca mari imi pare rau de experientele voatre din pacate asistenta e la fl...la Cluj nici macar nu ne-au aratat cum se schimba scutecele noroc cu experienta mea ca am putut sa-mi invat si colega de salon...
bine ca veneau la 5 dimineata sa ne puna termometru

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

La multi ani tuturor copilasilor de mai-iunie !Sa creasca mari si sanatosi alaturi de parintii lor!
Miniuta,Eimotto,Ancamari ce bine va inteleg la fazele cu alaptatul!Toata lumea face campanie , insista ca nu e nici o alta cale mai buna , dar ce te faci daca tu ca mama faci exceptie fata de majoritate si nu reusesti sa deprinzi tehnica.Eu sunt in aceasta situatie si sincer pe langa faptul ca sufar foarte mult si sunt foarte frustrata de insuccesul meu pur si simplu nu mai stiu ce sa ma fac.Al meu baiat se lupta corp la corp cu mine si cu sanul si cateodata dupa lupte sustinute si sferturi bune de ora reusesc sa ii bag sanul in gura si suge.Dar sincer ma epuizeaza si ma streseaza aceasta lupta si dupa fiecare episod imi jur ca pana aici a fost si caq gata fie pompa , fie lapte praf ca nu ma mai tin nervii.Cel mai tare ma supara faptul ca inca din maternitate am avut probleme si totusi nimeni nu sta sa te ajute, sa-ti explice sa-ti puna copilul la san.Tot ce auzi sunt reprosuri, placa cu alaptatul si atat cand e vorba sa faca efectiv ceva pentru a sprijini alaptatul si a ajuta mama schimba placa....sunt multi copii...n-avem timp...tre sa invatati singura....Si daca nu reusesti!!!!!!!!!!!!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc ca m-ati linistit in legatura cu miscatul bebelusei!

Pauly, luni ma internez intr-adevar. Sper sa nasc cat mai repede, adica marti sau miercuri. Ti-am luat nr de telefon sa te anunt! Acum poate mi-o iei inainte, vezi maine la control.

Azi am fost o harnicuta, am spalat, am intins rufe, am spalat geamuri, normal ca a urmat o MARE durere de burta.

39+Alma Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Imi pare tare rau sa citesc cate ati patit in spitale...

Vreau insa cu aceasta ocazie sa dau NOTA 10 personalului din spitalul FILANTROPIA :Doctora Dumitrache,asistentele de la nastere,asistentele de pe saloane,infirmiere etc!!!!
In primul rand spitalul e curat.Program de vizite strict si nu intra nimeni in afara programului.La copii totul e STICT :nu intra decat mamele in orele de alaptat si ni se dau camasi speciale.Nici vorbe de infectii spitalicesti.
E adevarat ca am "stimulat" cu bani peste tot,dar asta e sistemul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

SA NE TRAIASCA BEBEII!SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA MARI SI FRUMOSI!

Kay, imi pare rau pt ce ai patit!Eu zic sa schimbi dr!

Andrada, innsanatosire grabnica!Ai grija de tine!

SI....WEEK-END PLACUT TUTUROR!

Nastere usoara celor ce urmeaza!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput