*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Dragi mamici si viitoare mamici
Eu sunt o graviduta de iulie august (adica din capitolul imediat urmator dupa voi) si ma intereseaza daca a nascut sau va naste cineva cu DR. Peteu de la Municipal. As vrea sa tin legatura cue ea sau cu ele ca sa stiu si eu cum este....
Va rog, puteti sa-mi raspundeti si la acest capitol si la capitolul iulie august, eu o sa fiu atenta la raspunsuri oriunde. Multumesc si bebei sanatosi va doresc.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, dragele mele!

la multi anisori! tuturor copilasilor nostri, nascuti ori nenascuti inca. sa ne ajute dumnezeu sa ii crestem mari si sanatosi, sa ii ocoleasca bolile si suferintele.

fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinerea morala. face bine la suflet. oricum, acum ma simt deja foarte bine, m-am regasit, ca sa zic asa...ma simt iar in putere, ma ocup numai eu de davidutzl meu, ii las mamei "placerile gospodariei" si sotului placerea somnului (nici nu ma mir ca l-a ajuns si pe el oboseala....). ma simt iar intreaga la cap si trup, ca sa zic asa.

ma incurajez singura enumerandu-i in minte pe toti cei pe care ii cunosc crescuti cu formula, toti oameni intregi, fara boli ciudate etc...si imi spun ca si al meu copil va fi la fel. dragostea face mai mult decat altele, vorba lui cris.

ancamari, m-a cutremurat povestea ta. si a lui kay la fel. dumnezeule, e cumplit ce se petrece in spitalele astea...dupa ce ca sunt conditii mizere, oamenii sunt execrabili, si voi mai si platiti o gramada de spaga pentru ceva ce ar trebui sa fie de fapt cat se poate de normal. of of of, sa ne fereasca dumnezeu de spitale si de doctori, mai mult sau mai putin celebri.

eimotto, insanatosire grabnica micutilor tai, si tie curaj sa treci criza (ma gnadesc cu groaza cum trebuie sa fie sa iti fie bebelusul bolnav si sa il vezi cum sufera).

ralucami, eu stiu ca la masinile astea de capucino se foloseste un lapte normal, pe care il transforma masina in spuma...dar proabil ca pe instructiuni scrie mai bine. eu una inca nu ma incumet sa beau nici o cafea....as vrea sa pot sa beau ceva sa adorm instant cand imi adoarme piciul

chiquitita, nu te impacienta, pe ultima suta de metri bebeii nu prea mai au loc, asa ca nu prea mai dau din craci la modul spectaculos la care o facea inainte.

of, sigur iar am uitat sa nominalizez fete, sau sa raspund unora. sper sa ma organizez mai bine ca sa pot raspunde cum se cuvine tutoro. pana una alta va las si ma duc sa ma intind, poate vine si somnicul...

va pup, si iaca, pun si majoretele la treaba pentru cele care inca mai asteapta.

(mereu uit sa ma loghez inainte de a scrie mesaje, asa ca nu gasesc intotdeauna si majoretele alea adevarate. le acceptati voi si pe astea nu.i asa? ).

mamica lui david (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

miniuta am aceeasi pb ca si tine. Recunosc ca si eu imi revin greu. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca bebitza mea va fi bine si cu laptic doar de la biberon Cu sau fara alaptat, cert e ca bebitza inca reactioneaza cel mai bine la mami cand o doare burtica sau se sperie

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Am venit si noi de la doctor, bb n-are nici un gand sa iasa, se simte bine acolo.Dar dc nu nasc saptamana care vine, pe 11 dna dr. e de garda asa ca mergem sa ne internam sa incercam inducerea.Speram sa reuseasca si sa intru in randul mamicilor.Numai gandul ca mai e atat de putin si m-a dat total peste cap.

Am si eu o rugaminte pt Lulu sau Andrada: care sunt tarifele pt Giulesti la o nastere normala?Dc nu vreti sa scrieti aici, imi puteti trimite un PM.Raman datoare...

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Am venit si noi de la doctor, bb n-are nici un gand sa iasa, se simte bine acolo.Dar dc nu nasc saptamana care vine, pe 11 dna dr. e de garda asa ca mergem sa ne internam sa incercam inducerea.Speram sa reuseasca si sa intru in randul mamicilor.Numai gandul ca mai e atat de putin si m-a dat total peste cap.

Am si eu o rugaminte pt Lulu sau Andrada: care sunt tarifele pt Giulesti la o nastere normala?Dc nu vreti sa scrieti aici, imi puteti trimite un PM.Raman datoare...

Lavinia, 37+,

Ti-am trimis mesaj pe privat!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

lulu, te rog mult daca imi poti spune si mie pe pm tarifele. si eu tot la giulesti voi naste.. mercik mult!

kay imi pare rau sa aud ac te-ai chinuit atat, din nefericire asta este sistemul medical romanesc si in definitiv astia sunt oamenii si medicii. nu toti, indraznesc eu sa sper. pupici si ai grija de tine si de sosonica.

ancamari tare scump andreiutzul tau. imi pare rau sa aud ca si tu ai avut probleme in spital.

noi am fost azi la doctor si se pare ca gargaritza mea nu vrea deocamdata afara. nici un semn, colul desi scurtat este inchis, capsorul cam sus. la ecografie am ras cu lacrimi, se tinea cu manutzele de capsor, tati avanseaza ipoteza ca poate nu ma mai suporta

pupici la burtici

38+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Lulu, multumesc mult de tot.Ceva asemanator ma gandeam si eu, dar voiam sa fiu sigura ca e ok. pt tine si bebita

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

felicitari fetelor care si-au vazut bebelusii azi ;)

Am gasit la sfarsitul capitolului anterior un mesaj de la Timur:

"Va multumesc ca m-ati primit printre voi! De mult timp haladuiesc pe acest site, am citit tot ce ati scris, dar n-am apucat sa scriu mai mult!

Intrebare: mai trebuie sa nasca cineva cu dna dr Indiana Pelin? Eu voi naste cu dansa, dar sa vedem cand... asta depinde de data la care se hotaraste bb-le meu sa-si faa triumfala aparitie!

Deja suntem in 40 sapt + 4 zile!

Felicitari mamicilor care au nascut deja si mult curaj celor care urmeaza sa o faca!

Sfat pt Kay: cauta-ti alt dr!!!!!! Cata nesimtire!"

Si eu tot la 40+4 sunt... Sa iti schimb DPN-ul in lista?
Eu nu stiu pe nimeni care naste cu Indiana Pelin :(

Ancamari, groaznica povestea. Cred ca si pe mine cezariana in Municipal ma paste daca nu se schimba situatia :( Bine ca sunteti cu totii bine acum! Daca ai timp, poti sa imi dai si mie te rog detalii despre tarife?

Anca 40+4
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Elteka, felicitari pentru bebe grasunel, in comparatie cu puiul meu e mare, sa va bucurati de el !!
Ralucami, multumesc pentru felicitari
Addinel, multa bafta si sa ai a nastere usoara !
Pauly , multumim de urari , eu nu am mai facut ultrasound de la sapt 18, nu am stiut cit are bb si cred ca a fost mai bine, nu m-am stresat deloc cu greutatea.
Poohy, depinde foarte mult de fiecare, la mine e primul copil si toti au zis ca a mers foarte repede, depinde foarte mult de organism, si eu eram tare hotarita sa nasc, deja aveam 41 de sapt. O sa fie bine, doctorul va sti exact ce e mai bine pentru tine !
Kay, multa putere, ai grija de tine si incearca sa te linistesti , va veni Sosonica si vei uita tot acest cosmar...Asa cum sugerau si fetele , nu ar fi rau sa ceri si o a doua parere.
Michigan, am venit cu vestea mai tirziu, aici stai 2 zile in spital, eu eram in stare sa plec marti acasa, dar pentru ca am nascut la 2 dimineata in 28, a trebuit sa stau 2 zile pline pina in 30. Dar ma bucur ca sunt acasa, uneori e usor, uneori intru in panica dar invatam, meseria de parinte cere ceva timp si mai ales multa, multa rabdare.
Ankaa, da suntem acasa, vroiam sa plec urgent de la spital , acum ca sunt acasa, as vrea sa fiu mai aproape de spital si sa intreb ce trebuie sa fac uneori, am o groaza de intrebari fara raspuns, inca....
Petit_ange, multumim si multa bafta !
Alynta27, multumim, trebuie sa recunoasc ca as vrea sa intru mai des pe forum dar ziua trece asa de repede cu programul lui Nicole.
Dianalaura, multumim pentru felicitari si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine.
Lavini, multumim mult si bafta si tie !

Tuturor fetelor multa sanatate, bebei cuminti si sanatosi, ca este cel mai important ! Va pupam, Angi si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

angelabv ca orice lucru nou si meseria de mamica se invata pe parcurs
nu ne putem naste invatati
dar copii nostri sunt foarte norocosi ca au asemenea mamici care nu se mai gandesc la nimic altceva decat la ei (din proprie experienta vorbesc)
si sunt sigura ca asa simt toate fetele de aici
bafta multa la acomodare si pt Nicole

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
AMR 3 zile...pana la internare

Mergi la inceput