Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 9
truli-luli spune:
Urez si eu LA MULTI ANI!!!!! strumfilor Bianca si Rares. Sa cresteti mari, sa fiti sanatos si sa aveti noroc, sa le luminati in continuare vietile parintilor vostri! Am vazut pozele si filmuletele de la aniversare si nu numai si parca mi s-a inseninat ziua. Vorbesc foarte serios, intotdeauna imaginile si povestile cu strumfii ma binedispun pt mamica lor grozava!
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
emanuele4u spune:
SUper filmulete! Din pacate, desi Amy e o mare dansatoare de asemenea, nu o putem filma...cand simte camera prin preajma, deodata devine atenta la ea si nu mai iese nimik :((.
Cin sa stii ca asa s-a intamplat si la noi "operatiunea olita"...cand a fost pregatita singurica s-a asezat pe olita si de atunci numai vreo 2 accidente am avut. Cand am incercat sa o pun eu, rezultatul a fost nul. Asa ca stai linistita....fiecare lucru la timpul lui.
delia grozav spune:
La multi ani Bianca si Rares!
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
delia grozav spune:
Eu ar trebuii sa lucrez la site, ca am vinerea viitoare examen, dar mi-e o lene....
Copiii sunt relativ bine, doar ca Medeea s-a ales cu o raceala ca ieri am fost la strand si era innorat si am cedat insistentelor lor si i-am lasat sa faca baie, ca apa era calda. Ii curge doar nasucul...
Adi a absolvit gradinita. E baiat mare! A avut serbare si trebuia sa reprezinte floarea de mac. Am lucrat o noapte la costumas, dar a meritat, a fost foarte dragut.
Cu bona se inteleg foarte bine, si eu la fel, nu puteam sa nimeresc mai bine, am avut mare noroc.
La serviciu incep sa ma simt tot mai in largul meu, doar ca ar trebuii sa citesc si pentru serviciu mai mult, doar sa scap de examenul de info.
In rest nu am mari noutati.
Pupam copilasii dragalasi si va dorim o vara plina de intamplari fericite!
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
dania.nicol spune:
La multi ani !
Bianca si Rares
pentru cei 2 anisori.
Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare
lulu75 spune:
Laura, ti-am urat pe messenger LA MULTI ANI pt pitici, dar am avut calculatorul de la serviciu stricat si nu am putut sa iti urez sa le dea Dumnezeu piticilor sanatate, noroc, un drum lin in viata si multa fericire. Sa aiba parte de parinti sanatosi langa ei si sa va bucurati unii de altii zi de zi.
Foarte frumoase pozele si filmuletele. Mi-au dat lacrimile vazandu-i pe pitici ce dulci sunt. Numai bine tuturor!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
emaaimee spune:
La multi ani Rares si Bianca. scuze pt intarziere.edit sa spun ca am vazut pozele si filmuletele. sunt niste scumpi. ce bine de ei si de voi parintii ca sunt 2. sunteti niste parinti norocosi. v pup.
noi avem vesti bune gata suntem cu casa, e a noastra. speram sa ne mutam la sf lui iulie maximum.
va pup, noapte buna.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
cryna77, welcome back dear. cum mai esti? unde esti? in Italia in Ro, ce face baiatul? sper din tot sufletul sa se fi domolit lucrurile si sa va fie voua bine. din sept m-am tot gandit la voi.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Albinutzza spune:
Eu nu mai apuk deloc sa intru, abia mai am timp sa va citesc, acel;e cateva randuri. Vad ca la aniversari ne stragnem...ca in rest
BIANCA si RARES inca o data sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei
Copii sunt bine, mai mult stam afara, si-a facut si Maria rpogram dupa Luca ceea ce e bine, ca la pranz dorm aman2 in acelasi timp, si asa mai apuk si eu sa stau sau sa trag un pui de somn. Alftel sunt bine, Luca vb mult, Maria evolueaza, se ridica, papam diversificat, si rade si doarme. Eu sunt la regim, am fost la nutritionist si m-am apukat, sa vedem ce va iesi
Emma, felicitari pt casa, e minunat, sa stii ca ceva asa imp e al tau...bravooo
Cryna wb...ce faceti??? Ai bagat putin capu' si gata ai disparut????
Dede, bafta si tie...doamne n-as mai lua-o de la cap cu invatatu' si cu 2 acasa...si sotu 3
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Buna seara!
Multumesc inca odata pt urari si aprecieri.
Delia bafta la examene, putere si sanatate multa iti doresc! Nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate!
Anca felicitari pt casa! Sa o stapaniti sanatosi si sa petreceti numai clipe minunate acolo!
Albinutza sa iti traiasca stupul! Tare frumosi mai sunteti si voi. Ma bucur ca cei mici deja si-au facut program comun si mai ai si tu timp sa iti tragi sufletul. Sanatate multa soacrei tale si tie putere
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi