Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Bianca si Rares!

Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, felicitari pt. o petrecere reusita, am vazut pozele strumfilor. Sa ai parte de cat mai multe bucurii din partea lor si de cat mai putine nazbatii !

Giana, nastere usoara, sa vina bebe la timp! Pupam baietii si pe mami .

Ella, bine ai revenit! Felicitari pt. toate realizarile!

Vali, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu olita. Si daca papa singur...e baiat mare, ce mai....

Acusor, daca repeti coprocultura (in caz ca nu i-ai dat antibiotic), du probe 3 zile la rand. Sunt slabe sansele sa iasa ceva din prima. Sa ai grija cu nisipul din parc, vin multi caini si copiii nostri pot face parazitoze . Sanatate multa!

Andreea, cred ca ti-e tare greu fara Delu Prichindelu'. Spor la invatat si bafta la examene .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

LA MULTI ANI! RARES SI BIANCA! IACA 2 ANISORI! SA FITI SANATOSI SI VESELI SI CUMINTI!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Diana, saru'mana pentru sfat. I-am dat Sumetrolim. In seara asta e ultima doza. Deci, mai fac 3 zile la rand? Simptomele astea pot fi si de la paraziti intestinali?

Azi e mai bine. A mancat binisor, si a facut si un kk normal pe care l-am pus la borcan sa-l duc la analize. Miroase totusi destul de nasol. Cu nisipul nu stiu cum sa fac mai bine. Se joaca, si brusc, il baga in gura. Nici n-apuc sa schitez un gest.

Diana, cum e noul job?

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat sa ma laud si eu cu Teo.
Azi s-a trezit pe la 7 fara 10. A baut laptele si il vedeam ca ii este somn. Se tot freca la ochi. L-am intrebat daca nu mai vrea sa faca nani. S-a dat jos de pe canapea si s-a dus glont in dormitor si vroia sa se suie in pat. Deci, am inceput sa ne intelegem cat de cat.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

HEIII! Avem deja primii doi anisori !!!!!

"LA MULTI ANI!" RARES si BIANCA de la Robert si mamica lui ! Sa cresteti mari, cuminti si frumooooosi ! Ca sa se bucure mami muuult de voooi .....

PUPICI DULCI LA TOATE FETELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

La Multi Ani! Bianca si Rares - strumphi micuti si dulci. Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi si sa umpleti mereu casa cu rasetele si nazbatiile voastre.
Laura, ! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Am vazut pozele. Sunt haiosi de numa-numa!

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Va multumim din suflet pt urararile si gandurile voastre! Sunteti tare dragutze!
Noi ieri ne-am sarbatorit discret, in 4. I-am pus sa sufle in lumanare si a iesit www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070613&ctime=210743" target="_blank"> asa . Apoi i-am lasat sa "dea atacul" la tort fara restrictii. Au fost cuminti, totusi, in sensul ca nu s-au batut cu tort, nu au dat pe jos decat putin, nu si-au infipt decat degetelele, nu mana cu totul. Cam asa aratau

De marti, ca prin minune, le-a revenit pofta de mancare, veselia si cheful de joaca. Ti-e mai mare dragul sa-i vezi cum se joaca impreuna si ce faze scot.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070610&ctime=230017" target="_blank"> Rares si igiena personala

www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070607" target="_blank"> the falling down dance

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura, mare dansator ai tu acolo si ce frumos spala el dintisorii...iar Bianca este atat de delicata... ce frumosi copii ..si au deja 2 ani...ce trece timpul

sa laud copilul din dotare: aseara eram prin bucatarie si la un moment dat il aud: "aduca uad olita" (uad e vlad)..si-a fugit sa caute olita. cand m-am oferit sa-l ajut, dar evident ca n-a mai vrut-o, dar tot i-am lasat-o la indemana si-am plecat (ca nu face nimic daca are companie). sincera sa fiu, probabil ca a facut in picioare, in vreun colt, dar apoi a prins curaj si s-a si asezat pe ea si-a stat ceva vreme cuminte. dar pana acum nici picat cu ceara nu se aseza pe olita cand il trecea caca. evident ca l-am laudat de n-am mai putut... sunt tare curioasa azi daca va cere iar olita. oricum, sper ca suntem pe drumul cel bun cu operatiunea "olita"

Mergi la inceput