Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 7
marami spune:
In sfarsit pot face mai mult decat sa va citesc. Calculatorul e rezolvat pe perioada "nedeterminata". Noi am scapat de pampers!!! De cateva nopti ma tot chinuie "Mamii, mamiii piiiipi" si incercam sa-i explic ca are pampers si ca eu sunt rupta de somn, aiurea ea o stia pe-a ei. Aseara insa a refuzat sa-i mai pun pampersul peste noapte asa ca m-am resemnat si ne-am trezit de vreo 3 ori sa ne punem pe olita, pana una alta am schimbat pampersul cu cearceaf absorbant din motive de siguranta. La capitolul mancare stam cam prost de cateva zile, a facut o indigestie, am facut tratament, am scapat de diaree si cand sa zic ca e ok o luam de la capat, de data asta cu mucisori si o tuse de ma innebuneste, iar doctorita noastra tocmai ne-a avertizat sa avem grija ce facem ca va fi plecata in concediu zilele astea.
Am si eu o intrebare, sunt mai paranoica de felul meu, chiar nu exista nici o varianta de a vedea pozele doar cei care sunt membri ai forumului???
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)
Laura25 spune:
Buna seara!
Se pare ca noi dam tonul la petrecere, asa ca:
Poze de la petrecerea de 2 ani!
Pt ca ziua shtrumphilor cade anul asta in mijlocul saptamanii, am facut duminica petrecere pt ei, cu multi copii (12, mai exact ). A iesit bine. Cei mici s-au jucat, au ciugulit si cate un pic de mancare, au papat cu pofta tort si la final nu se dadeau dusi acasa.
Rares a fost mai suparat, ca ii iese o maseluta si de vineri e plangacios, nervos, vrea numai la mine in brate si se supara din orice. .
In rest, suntem bine, sanatosi. Nu se omoara deloc cu mancatul (maine ii duc sa le fac niste analize, desi pediatra i-a vazut saptamana trecuta si a zis ca arata super ok din punctul ei de vedere), ii chinuie maselutele si canini, dar in rest e bine. Cu vorbitul nu prea au facut progrese. Rares turuie toata ziua, repeta cuvinte dupa noi, incearca sa lege si cate 2, dar le stalceste de le rupe. Spune de obicei prima sau ultima silaba din cuvant. Daca e mai lung cuvantul, incearca sa spuna mai mult, dar ce iese .... Bianca e mai tacuta, ea rezolva tot aratand cu decetul si spunand "iiii". Ea spune cuvinte numai cand are chef si considera ca merita spuse (ma astept sa faca la fel ca si cu mersul: cand incepe, in 2-3 zile sa isi dea drumul la limba si sa spuna si propozitii).
Mor de dragul lor cand ii surprind stand de vorba intre ei, jucandu-se impreuna si razand in hohote.
Giana nastere usoara si toate sa iasa super bine! Sa ai un bebe sanatos si mancacios, iar Dani sa-l iubeasca si sa te ajute
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
marami felicitari ca ati scapt de pampers. Ai mei inca nu dau semne, adica nu au nici o intentie sa spuna (se distreaza cand sunt fara scutec facand pipi pe unde apuca si topaind apoi in baltitza ). Cred ca poti sa-ti faci album de poze pe DC si ala poate fi accesat doar de membrii forumului. Vezi ca ai un link in stanga, "Album foto".
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
acusor spune:
Laura, vad ca v-ati distrat pe cinste. Pacat ca Rares a fost chinuit de maseluta. Dar poate, chiar de ziua lui, o sa-l lase in pace . Si eu as vrea sa-i fac ziua lui Teo la un loc de joaca. In august cred ca o sa fie prea cald in casa. Cautam.
Teo a facut a 2-a oara in 3 saptamani, diaree infectioasa, cum s-a exprimat pediatrul. A vomat dar kk nu prea a facut. La el se manifesta cam ciudat. Ne chinuim cu lapte fara lactoza, nu-i place deloc. E fan Milumil. I-am dat HN25 de la Milupa, dar sub forma de piure sa nu-l verse. A mancat, dar mai in sila. Nu stiu de la ce a facut. O sa-i fac o coprocultura, desi ultima a iesit ok. Ma intreb, daca e de la maini murdare, in cat timp se manifesta. Marti a mancat niste nisip, n-am fost pe faza sa-l opresc. Eu am zis ca de la branzica fagaras mancata joi seara. Vineri dimineata a inceput cu voma.
Vesti mai bune, a inceput sa vorbeasca si el una alta. La papuci zice "tutzii", zice papa, caca. Canta "Old McDonald had a farm", dar numai partea cu "iaaa, iaaaa, oooo". . Cam astea sunt noutatile noastre. Va pupam.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
valcampan spune:
Am avut de lucru pina peste cap acum am reusit sa intru pe aici. Laura felicitari pentru strumfi ! Sa fie sanatosi mereu caci in rest sunt frumusei,voiosei.
Giana nastere usoara iti doresc ! Daca ai zis ca e cezariana o sa fie usor, nu-ti faci griji nu-i asa ?
Asa acum e cazul sa-mi laud baiatul :a venit simbata de la tara si de atunci sunt extrem de fericita. A invatat sa manince singur, ba chiar s-a asezat singur pe olita si a facut pisulica. L-am laudat atunci si el se infoia in pene de mindru. A doua zi de diminetata am vrut sa repet figura dar s-a ridicat de pe olita si a facut pisu linga olita pe covor. Se uita cind la putica cind la mine iar pe mine m-a bufnit risul.Mai incercam !Am inteles de pe aici ca ei singurei aleg momentul cind se simt pregatiti pt olita si nu ma stresez prea tare. Sunt multumita ca evolueaza bine, alearga,ride mereu papa destul de bine cu perioade mai bune si mai rele la capitolul mincare dar e ok per total. Ma retrag la hirtoagele mele acum. V-am pupat !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
marami spune:
Laura, multa sanatate si o copilarie fericita shtrumphilor sau cum zice Oana de vreo doua saptamani incoace (de la aniversarea unei nepoate) "Laaaaaa...........Laaaaaaaa............Ani!!!
La capitolul "olitza" meritul e al ei in intregime, eu chiar sufar ca nu pot dormi noaptea linistita. Oricum de cand o am pe ea eu nu mai stiu ce e aia noapte:)
De diaree am scapat si noi de vreo cateva zile, pe care presupun ca a facut-o de la UNT. Am dus-o la gara pe sora mea si cand m-am intors am mai stat si eu pana pe la 3 sa bantui pe DC, asa ca dimineata piticutza mea n-a zis nici pas , a coborat din pat si cand ma striga de zor se pregatea sa urce cu untul in pat... asta dupa ce jumate din el si l-a intins pe picioare, gat si burta si cam un metru patrat de parchet in bucatarie Din fericire a fost ocupata cu untul si a ignorat geamul care la lasat deschis al meu sot.
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)
mamini spune:
Laura, eu sigur nu mai apuc sa intru pina la ziua stumfilor, la multi ani si sanatate multa.
Giana, nastere usoara si numai bine!
santate tuturor celor care sunt bolnaviori si felicitari tuturor pt progrese.
M
cin spune:
LA MULTI ANI STRUMPHILOR!!!! sa fie sanatosi, voiosi, voinici si sa le aduca numai bucurii parintilor
Felicitari, Laura...le meriti din plin. sa fiti fericiti!!
andre_ea spune:
Rares si Bianca! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti, sa umpleti vietile parintilor de bucurie!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
Eu mi-am dus prichindelul la tara. L-am lasat acolo cu bunica, ca eu sa pot sa invat. A plans cand am plecat, si mie imi tot venea sa ma intorc din drum sa vad daca s-a linistit. Imi venea sa ma dau jos si din autobuz. Cica s-a linistit repede. Acum mai zice "mami vine" din cand in cand si atat. In rest isi vede de treburile lui: "pusi ata" (pufi latra), "pisica gaie" (zgarie) etc. Sa-l fi vazut ce haios era cand vedea pisica. In loc sa o strige pis-pis, zicea "pi-si-ca!"
Uf, sper sa treaca repede perioada asta!
Cred ca Tudor a retinut care-i dreapta si care-i stanga. L-am intrebat alaltaieri si mi-a aratat bine la maini, dar a gresit la picioare. Ieri n-a mai gresit. Din pacate nu mai sunt langa el ca sa-l mai intreb.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'