Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Un salut si de la noi!
N-am mai dat pe aici ca nu prea avem vesti noi.
Tudor a inceput sa manance mai bine, dupa 2 luni de greva. Maine merg sa-i fac niste analize, ca-si tot duce mana la nas si ma tem sa nu fie viemisori ceva.
Despre achizitii: vorbeste, nu in propozitii atat de lungi si clare ca Sara, dar e ok pentru varsta lui, si mami e mandra foc . De exemplu spune: "tati picat (plecat) cu mashina".
Repeta dupa mine cifrele pana la 10, dar daca il intrebi cum numara el zice: "unu, doi" si gata.

quote:
Originally posted by emaaimee
stie mai multe culori: rosu, galben, albastru, verde, mov, portocaliu, roz, alb, negru, gri.

Exact culorile astea le cunoaste si Tudor.
Eu i le tot aratam la masini in drumul spre parc, impreuna cu denumirile tuturor masinilor: camion, autobuz, autocar, taxi etc. Ei acum si cand se joaca singur il tot auzi: "oshie (rosie), bata (albastra), zede(verde)", iar pe drum spre parc te zapaceste: "taxi!!!, pota!!!(politia), ca-u!!! (autocaru)"
Despre olita: azi dimineata mi-a facut o bucurie. L-am lasat fara chilotel dupa ce l-am pus fara succes pe olita. I-am zis de mai multe ori sa mearga la olita daca face pipi. La un moment dat a venit la mine "pipi". Am alergat cu el la olita, si surpriza, chiar a facut. Despre incidentul de ieri cand a facut kk pe jos, cred ca n-are rost sa mentionez. Sunt putin ingrijorata ca nu vrea sa faca kk la olita. Daca stie ca urmeaza sa faca si eu ii zic sa-l pun la olita, nu vrea in ruptul capului. Chiar nu stiu cum sa procedez aici. Oricum nu prea cred ca scapam vara asta de pampers. Nu prea am eu dispozitie, sunt prinsa cu altele.
Pup toate mamicile si toti copilasii!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Din pacate am postat la subiectul vechi...asa ca dau aici copy si paste:

Noi progresam cu olita pe zi ce trece.....nu a mai avut nici un accident..in shimb, de dimineatza, nu a vrut sa ii dau pampersul jos si a facut kk in el . In rest, plecam fara probleme fara pampers...accepta sa dam chiloteii jos si sa facem in parc daca ne trece. In schimb, avem probleme cu mancarea gatita...nu ma vrea de nici un fel ( nici reteta noua, nici din felurile de mancare p care inainte le adora). Si nu e vorba e napetenta din cauza caldurii, pentru ca orice altceva papa bine...acum a papat doua feliute de painica cu branzica Almette si salam Victoria plus inca o feliuta de salam goala.
Mamini, noi avem o alta problema referitor la ploaie....lui Amy ii e frica ...am ncercat sa ii explic pe inteesul ei, dar inca manifesta teama asta..ce a facem, lucram la ea,sper sa treaca in curand.
Cu numaratul pana la 10 e ok, nici cu recunoscutul culorilor nustam ra...in rest...nu prea vorbeste decat cateva cuvinte...intelege tot si raspunde pe limba ei :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mi-am citit mailul si va dau si voua un link
http://www.babycentre.co.uk/stages/3300/

maine sper sa am timp si de vazut pozele, Andreea-acusor. mersic de urari.nici nu o sa va dati seama cand o sa turuie. baietelul unei amice de-a noastra nu a vorbit pana pe la 2jum si pt data zice spre mama lui:would you like some more tea, mummy? corect si fara balbe.
noi,mamicile din Irl,ne-am intalnit acum o sapt jum. a fost superfun.
Oanei ii place ploia, nu ii placea pelerina de ploaie pe carucior. am pacalit-o. acum zice: uite p'oua face p'oaia pic-pic mami si pune mana pe ccc pelerina din int.sa atinga picaturile.
operatiunea olita esuata inca. va astept pe voi cum povestea reusitei sa ma inspir din real life, ca de carte suntem toba

noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Anca sa-ti spun cum a fost la noi operatunea olitza...In primul rand am constatat ca nu poti incepe decat atunci cand copilul da semne ca e pregatit...altfel nu tine povestea. Amy se aseza pe olita imbracata ( fara sa faca insa nimik) de pe la 1 an si 7 luni. AM lasat-o fara pampers , sperand ca se va aseza singurica pe olita. Nici gand, accidente si numai accidente. In momentul respectiv ( la sfatul altor fete de pe DC) am renuntat la idee si i-am pus pampers din nou. Intr-o dimineatza - implinise 1 an si 8 luni - cand ma pregateam sa ii schimb pampersul de noapte ( abia ne treziseram), Amy a refuzat sa ii pun pampers curat si singurica s-a dus la olita. Mi-a spus sa plec din camera ( "laopaitie") si dupa vreo 2 minute m-a strigat ...cand ... surpriza...facuse si pipi si kk la olita. De atunci au fost foarte putine accidente...in general se duce si se aseaza pe olitza si face, dupa care isi ia olta cu gand sa o duca la wc - operatiune pe care o facem impreuna. Eu nici cand plecam la plimbare nu ii mai pun pampers ( doar cel de noapte nu i l-am scos pentru ca bea foarte mult lapte inca). Chiar daca nu imi zice cand vrea sa faca pipi, eu o vad cum duce mana la pussy si strange din picioruse. Asa ca daca suntem in parc sau pe strada, ii dau chiloteii jos si o tin sa faca pipi.
Sunt convinsa ca daca nu ar fi vrut sa coopereze, nu as fi avut sanse de izbanda. Asa ca, Anca, parerea mea e sa mai astepti pana cand va fi pregatit. Oricum poti incerca ...cine stie ... poate o sa isi dea seama ca e pregatit si ca doar are nevoie de un impuls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai fetelor, nu stiu ce sa-i mai fac lui vlad...a inceput sa nu mai vrea sa manance...nici fructe, nici mancarica...doar seara iaurt cu cereale sau mamaliguta...in rest, ma dispera..
slab nu e, ca are rezerve (are aproape 14,5 kg) si e si inalt..cine-l vede se mira ca are doar 1 an si 10 luni
cu olita...cand face caca fuge si se ascunde, daca cumva il vad, il apuca isteria: "peaca mami" si se vede ca-l chinuie prezenta mea.. si-l las singur, sa-si termine treaba...pana acum ceva vreme imi spunea ca a facut caca, iar acum chiar daca il intreb, nu vrea sa recunoasca...parca i-ar fi frica ...efectiv, nu stiu ce sa fac cu el...am zis ca nu-l mai stresez cu olita si ma rog sa vina vremea cand va fi pregatit pt olita..
altfel suntem bine...

Mergi la inceput

Cin nici Amy nu prea mai mananca..e de la caldura, dar eu nu ma stresez...si ea e mare pentru varsta ei...vreo 13,5 kg si inalta ca pentru 2 ani si jum ( are de unde sa slabeasca)..eu zic sa il lasi in legea lui...daca stii sigur ca nu e bolnavior, nu ai de ce sa iti faci probleme. Cu olita....poate ca ar trebui sa mai astepti putin..citeste postarea mea dinainte referitor la experienta noastra in domeniu

[b]
[b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cin, Tudor a avut 2 luni in care nu manca decat fructe pasate, lapte, cereale si iaurt. Am crezut ca innebunesc tot timpul asta. Sa stii ca cu cat il stresam (si ma stresam) mai mult cu atat mai putin manca. La un moment dat nu mai manca nici banana sau iaurt. I-a trecut la fel cum a venit. Da-i numai ceea ce vrea. O sa revina la sentimente mai bune. Stiu ca e greu.
Cu olita, zic sa-l mai lasi un timp. Tudor la fel e. Nu face kk la olita. Azi era langa mine in picioare, cand il vad ca se forteaza si ridica putin un picior. Il intreb daca face kk. El zice: "max" (minimax), si-mi intoarce capul catre televizor ca sa-l las linistit sa-si termine treaba. Nu se insoara ei cu pampers!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

sunt convinsa ca isi va reveni cu mancarea, vom ajunge noi si la olita, dar nu pot sa nu ma stresez...
aseara am plecat prin oras cu sotul meu si l-am lasat cu bunica (pe care o vede o data la 3-4 luni, ca sta in ardeal)...ne-a pupat la plecare si nu parea deloc afectat ca-l lasam acasa. cand ne-am intors a alergat spre noi sa ne pupe si sa ne ia de gat. apoi s-a intors la treburile lui mi-au dat lacrimile... ma gandeam ca voi incepe munca si-mi imaginam cum ma voi simti venind seara acasa, dupa o zi intreaga in care am stat atat de departe de copilul meu...
va pup si va urez week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare,

dupa luni intregi de absenta as dori sa va felicit pentru toate realizarile si daca mi-ar permite timpul sa fiu alaturi de voi in cele bune si rele...

despre Paula, e o vorbareata, dansatoare, cantareata si o mica profitoare... de o saptamana e la parintii mei, vb doar la tel, ca uitasm, eu mi-am gasit un job bun si a fost ingrijita cateva luni de o vecina, acum sunt in cautarea unei persoane de incredere...

Iulia e o frumushica... fotomodel, face dans si inot.
eu? sunt bine si am slabit 7 kg de cand lucrez, deoarece merg mult pe jos.

sa fiti sanatoase si fericite, alaturi de cei dragi

ELLA 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare mamici... Iata ca mi-am facut timp si am intrat si eu pe aici dar mi se pare foarte slaba activitatea. Unde suntetzi dragelor??? Eu nu am net acasa dar voi? O fi din cauza vremii care va scoate la plimbare?

Noi suntem bine. Eu am intrat pe ultima suta de metrii asa ca am inceput pregatirile pentru venirea noului membru al familiei. Pe data de 4 iulie sunt programata pt cezariana dar nu e exclus sa vrea sa vina mai repede pt ca am putzin lichid si el e cam marisor din ce se vede la echo.

Dani abea asteapta sa-si pupe fratziorul. Toata ziua ma pupa pe burtica si ma mangaie si strica dupa Luca.(II zice UCA) Este un pupaciuos fara pereche si a inceput sa si vorbeasca...ce mai avem un adevarat flacau.Am sa-mi fac timp sa mai pun poze noi.

Va pup si fac tot posibilul sa intru si sa va zic cum a decurs operatzia si cum ne simtzim 4 in familie.

GeorGiana 35s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput