Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Gasiti aici poze cu bb bolnav dar vesel http://www.gapo.ro/detaliu_album/1668-ABDS87OO3JU7RZB/

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Luminita nu i-ai facut ROR-ul pana acum ala de la un an????????Ai amanat cam mult un an de zile parerea mea.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Oof, Lulu75, ce cuminte pare Andrei pentru cat de nasol arata bubitele, tinem pumnii sa treaca repede.

, pupam familia fericita. Se vede ca esti usor obosita, dar si linistea se citeste pe tine.

Cati, bafta in continuare, sa dea Dumnezeu sa gasesti job-ul asa cum visezi.

Diana Mirela, felicitari, sa ai parte de multe impliniri profesionale, ca e greu ce faci tu. Pupici Iuliei.

Magda, frumos povestesti de Sofia, mi-o inchipui, ca doar nu e asa greu, am si eu o figurina speciala prin casa.

Am senzatia ca am uitat ceva, adica pe cineva.

Sunt tare ocupata, putin obosita, Sara doarme de la 22 la 6(cand avem noroc doarme pana la 7), si la pranz mai doarme doar 2 ore, e plina de enrgie, iar eu sunt ca o pleashca cateodata. Mananca de ma sperie, i-am facut toate analizele de sange si se pare ca-i prieste vara, multam lui Dumnezeu. Cu olita suntem la acelasi stadiu-obiect de care ne-mpiedicam prin casa, dar dupa ce venim din concediu o voi trece la chilotei peste zi - sper sa fie mai cooperanta in situatia respectiva.
Scoate perle din ea de ne tavalim pe jos de ras. Ieri ii dadeam un iaurt si pentru ca nu-mi mai mananca paine aproape de loc, i-am facut-o prajita(crantz-asa o numim) si i-am spus s-o inmoaie in iaurt, sa vada ce buna e asa. A inmuiat-o ea, dar nici vorba s-o bage in gura, doar se juca si picta pe masa cu iaurt. Am dat sa i-l iau intr-un tarziu din fata si ce-mi spune fie-mea:"Mami, mai vreau sa mu_iesc crantzu'".
Pupici!

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele!

Daca s-a facut apelul, hop si noi.
Suntem bine-sanatosi dar capooosi de numa-numa. Ma termina cupilu' asta. Nu sta la imbracat/dezbracat nici picat cu ceara.
Operatiunea "olita" cred ca o sarim si trecem direct la reductorul de buda. La gradinita au inceput sa aiba activitati legate de renuntarea la olita si avem conversatii interesante despre ce "am facut" in pampers si ce ar trebui sa facem la wc, sau ce face mami acolo. Dar nu spune ca face kk decat dupa ce a incheiat procesul. Si atunci trebuie schimbat IMEDIAT fiindca nu se suporta asa murdar.
In rest, daca il las fara pampers incepe sa se exploreze si sfarseste prin a fcae un pishu pe mocheta, spre disperarea mea.

Ne uimeste cu cate stie si spune: o garamada de cantecele, numara bine pana la 15 in engleza si pana la 10 in romana. Nu am succes cu invatatul culorilor si nici nu reusesc sa il fac sa raspunda la "Cum te cheama pe tine?". Desi cand vorbeste despre el foloseste "An" in loc de Al si "me" in loc de eu. Ne striga prin casa pe nume si porecle cand are chef de joaca sau mama si tati cand e "treaba serioasa".

Mananca binisor, zic eu. Are zile mai bune si zile mai rele. Dar masa e un adevarat masacru. Nu papa prea multe feluri(e conservator) si nu mai vrea demult sa manance ajutat. Drept care se murdareste ca un purcel si mai arunca si pe jos. Nu pot sa spun ca nu se descurca cu lingura. Dar are o placere deosebita sa (se) mozoleasca cu mancare.

E innebunit dupa struguri si dupa fructe in general. Prajituri de casa nu serveste dar ar manca (daca i-as da) biscuiti, gogosele, croissant etc. Am gasit un fel de jeleuri fara zahar speciale pentru bb si il mai "mituiesc" cu cate o bombonica dintr-aia cand chiar "nu se mai poate".

Eu vreau sa ma apuc de ceva dieta (cred ca o sa incep cu scarsdale) desi inca mai alaptez seara la culcare si dimineatza si uneori peste noapte cand ne mai supara gingiutele).

Cam atat despre noi.

Va pupam si dorim sanatate in special puiutilor bolnaviori

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ma bucur ca apareti asa ca dupa ploaie.hai curaj...
am vazut un Andrei cu bubite saracutul.
si Oani canta, nu prea numara decat un, doi, trei si mai departe pe sarite cand in Ro, cand in Engl. stie mai multe culori: rosu, galben, albastru, verde, mov, portocaliu, roz, alb, negru, gri.
e tare dulce si ea cu perle de fetita inocentasi nici ea nu vrea paine, dar papa cereale goale. win some, loose some.
ma duc la somn ca maine incep iar razboiul, a se citi munca. ca suntem ca intr-o stare de asediu.telefoane bombardeza de peste tot, mailuri, deadline-uri, etc. dar imi place.

noapte buna.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ma mustra constiinta ca nu i-am facut copilului ROR. Am sunat-o pe doctorita de familie sa o intreb de ce nu mi-a spus sa ii fac si mi-a spus ca i-am facut de 2 ori. O data la 7 luni (pt ca a fost epidemie anul trecut cand bb avea 7 luni) si o data la 1 an si 1 luna. Si pe carnetul de vaccinari apare ca sunt facute. Si cu toate astea bb e bolnavior. Acum sunt linistita. Chiar ma miram cum de mi-a scapat sa ii fac.Nu gaseam carnetul de vaccinari si am crezut ca nu e vaccin obligatoriu si ma pregateam sa il cumpar ca sa i-l fac, de aceea spuneam ca am amanat.
Asa ca aveti grija!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare mamici dragi!

Mai dam si noi un semn.
Am fost plecati 2 saptamani intr-un mic concediu. Eu am inceput sesiunea si ne-au ingramadit cate 3 examne pe saptamana. Noroc cu cresa, ca nu stiu cum as fi facut.
In concediu a fost frumos. Ne-am relaxat, ne-am bronzat putintel. La munte, a plouat dar a fost placut. Vreo 3 zile am fost pe la Sf. Gheorghe, la fratele sotului si alte 3 la socrii.
Teo a facut o indigestie si a tot vomat inainte sa plecam si am intarziat plecarea. A fost cam tuflit la munte, dar i-a prins bine aerul. Pentru ca am pierdut o zi, n-am avut timp de drumetii. Am fost la Sibiu, ne-am plimbat prin centrul istoric. A fost scurt concediul, dar placut. De-abia astept august, sa mergem si la mare.

Teo e mai incet la capitolul vorbire. Nu ma pot lauda cu nimic. Decat doar ca a inceput sa vorbeasca mai mult in limba lui. Poate imi face vreo surpiza de ziua lui. E un nazdravan, numai prostioare face. N-am vazut asa ceva.
In rest, si mie mi-e groaza de servici. Desi, l-am dat la cresa, parca tot simt ceva anume.

Am mai pus poze noi din concediu http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762403704652 .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Lulu, sanatate multa lui Andrei. Si Teo a facut rubeola, dar a avut febra destul de mare 3 zile. Si bubitele lui nu erau asa proeminente. Sigur e ruebola?

Anca, spor la servici. Pupici Oanei vorbarete !

Albinutzza, v-am vazut pozele. Sunteti o familie implinita . Am fost si noi in Herestrau duminica. Cred ca ne mai ducem si week-end-ul asta. Poate ne intalnim p-acolo.

Apropos de "intalneala", mai citesc la alte subiecte cu copilasi, si am un gand admirativ pentru ele ca reusesc sa se intalneasca. Nu incercam si noi?

Irina, Laura ce mai fac prichindeii vostri?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Chiar daca este vaccinat asta nu inseamna ca nu poate face boala. Se spune ca face o forma mai usoara.Priorixul este obligatoriu, Varilixul este optional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lulu, de-asta intrebam si eu daca i-ai facut ror-ul...ma gandeam ce sanse sunt sa contacteze boala, daca e deja vaccinat... pupici la bolnavior
noi am venit de afara pe la 1 fara ceva si n-am apucat sa-i dau lui vlad sa pape ca a adormit la mine in pat, cred ca in 5 minute. este prima oara cand adoarme vlad la mine in pat... ma intreb ce-i cu el...a avut zile cand era mult mai obosit ca acum si n-a adormit decat in patutul lui... sper sa nu fie bolnavior
nu face el la olita dar vorbeste foarte bine... vorbeste clar, face propozitii. in schimb, cu numaratul avem probleme si cu culorile dar asta e...le-om invata noi si pe alea...

Mergi la inceput