Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei are rubeola.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Albinuzza ,frumoase poze...dar si mai frumosi sunt copilasii din poze. Nu e graba, nu plecam nicaieri...si chiar daca nu suntem pe listutza, noi oricum suntem prezente. Si noi am fost ieri la Sala Sporturilor , aici in Ploiesti.. a fost foarte frumos. Amy s-a distrat de minune, si noi alaturi de ea. Din pacate nu am avut aparatul foto la noi , asa ca nu am ce poze sa pun. Oricum ne-am distrat de minune,si asta conteaza cel mai mult.
Lulu imi pare rau ca Andrei are rubeola..o sa treaca si asta.
Si din partea mea felicitari pentru casa, Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

HMM...va gasesc la un capitol nou..asta e de bine.

Noi suntem la Breaza, eu stau la plaja...pe Ingrid am dus-o la gradi, e a doua zi.Sper sa-i placa.

Poate stii voi,Iarinei i-a iesit pe cerul gurii niste brobonele albe.Ce sunt?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Daca se face apelul raspund si eu PREZENT ! Eu mor de dorul copilului meu care e bine mersi la tara la bunici. A inceput sa vorbesca mai mult si cu toate animalele poarta o discutie la cere toti din curte rid cu pofta. Abea astept sa vina acasa sa-l tin mult in brate, sa-l pup apoi sa mergem sa-i luam o tricicleta, cadoul din partea mea pentru 1 Iunie.
Vazut pozele postate recent si snut superbe. Copii frumosi si parinti fericiti de asta imi place mie sa fiu pe aici.
Anis ma gindesc sa nu fie afta ? Nu stiu sigur doar imi dau cu parerea. Da-i cu glicerina boraxata.
Si apropos de glicerina boraxata. La sfatul medicului am folosit glicerina boraxata la o ciuperca la putzica lui David. Se oparise am folosit tot felul de creme care mai de care scumpe pentru tratare, dupa 4 saptamini de chin ajung la medicul lui care mi-a recomndat simplu glicerina boraxata. In 2 zile era vindecat si mi-e nu-mi venea sa cred.
Ma retrag si sper sa treaca spatamina asta repede caci simbata vine David acasa.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

fetele, iau bata si ma supar acu' pe voi haideti inapoi aici, pai sa poate? ce atata pe voi

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

s-o iau asa sistematic:

• Lulu, imi pare tare rau ca are rubeola Andrei, multa sanatate. cum v-ati dat seama?
  • Ema, mersi de urari.poti sa imi spui Anca deja sunteti tu si cu celalta Emanuela. n-are rost sa va mai incurcati si de mine
  • Alina, felicitari pt Ingrid.cu, se descurca cu gradi? ii place, a plans? si eu zic ca Iarina are niste afte.sa ne pui poze cu tine bronzata, da?
  • Vali, hai ca acum vine sambata. mai vino pe la noi sa mai vb despre David si sigur o sa treaca rpd sapt

ca tot vorbeati despre olite. Oani e f buna prietena cu olita. sta pe ea, se joaca. dar niciodata nu a facut pishu sau caca in ea. de fapt nu a vrut sa stea niciodata cu funda goala direct pe obect mai incercam. oricum din semnele ca ar fi gata de olita(stiti: perioade lungi cu nappy uscat,etc) spune doar caca dupa ce l-a tras. si pipi. si uneori inainte. cand o vad ca e pe actiune, o chem sa faca la olita si se ascunde sa faca in liniste. dupa aia se dezbraca cica si zice: mergem sa spalam pussy si bum(ori funduletul) si se duce la usa de la baie si ne asteapta.
noi azi ne-am plimbat un pic, am ajuns si in parcul de langa noi. am dat-o pe Oani in leagane si altele si a inceput sa ploua. cu pacaleli, am mers acasa.
ne-am mai jucat si i-am dat sa pape o supa crema.a papat un castronel plin si am culcat-o.

acum imi iau cartile sa mai citesc si sigur o sa adorm si eu

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

BUna
si eu pe aici... sunt un pic trista ca in curand va trebui sa ma intorc la munca si nu-mi vine sa las piticul singur (cu bona)
Anca...la faza cu olita, parca l-ai descris pe vlad. nici el nu face nimic in ea... si la fel, cand face caca fuge si se ascunde...deosebirea e ca al meu nici picat cu ceara n-ar recunoaste ca a facut caca
Lulu...sanatate lui andrei. nu i-ai facut ROR-ul?

Mergi la inceput

Sambata seara i-au aparut niste pete rosii pe manute si pe fatza. Mai facuse ceva asemanator si anul trecut de la caldura, dar nu pe fatza. Ieri dimineata avea si pe corp. M-am dus cu el la Urgente si mi-au spus ca e rubeola. S-au amuzat copios doctorii pt ca atunci cand se apropiau de el, incepea sa strige:"auleuuu", iar cand plecau ii intreba: "ce faci?". La plecare si-a luat singur reteta, a dat noroc cu doctorul si i-a trimis bezele doctoritei. Pe corp nu are foarte multe pete. In schimb pe manute are atatea bubite ca i s-au unit si sunt manutele rosii ca focul. Partea buna este ca nici nu are febra si nici nu il mananca. Deocamdata.E insa foarte suparat ca nu iesim afara. Mi-a adus azi de cateva ori pantofii si hainute sa plecam. I-am explicat ca nu se poate si mi-a adus mingea, asa ca am jucat fotbal, am desenat, ne-am uitat la desene...am avut activitate intensa.
O sa pun niste poze sa vedeti cam cum arata rubeola. Nu va speriati pt ca este mult mai simpla decat rujeola. Acolo e vorba de febra 39-40.

Album Andrei

Mergi la inceput

cin nu am apucat sa ii fac ROR. Bine ca am amanat pt ca el deja contactase boala si apareau complicatii.

Album Andrei

Mergi la inceput

cin, te inteleg. In fiecare dimineata simti cum o parte din tine se rupe si ramane cu puiutul tau acasa. Stii care e pt mine cea mai grea parte din zi? Cand trebuie sa ajung acasa. Imi vine sa ii dau in judecata pe cei de la metrou ca nu au curse mai dese, mi se pare ca nu merge metroul destul de repede...dar pana la urma ajung langa puiul meu drag. Si ne pupacim si ne jucam si imi povesteste ce a facut peste zi. E o minune. Stiu ca e greu dar...asta e viata!

Album Andrei

Mergi la inceput