Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Maine avem si noi program de Herastrau, cu gaska mare, mai mult adulti, nasi, fini, dar cred ca va fi frumos. In rest, iesim mult afara, sau cel putin cat ne permite vremea, si casa care ma omoara, de luni se interneaza si soacra deci imi va fi si mai greu, ca macar, daca se nimereua aman2 sa le fie foame, mai scapam de unu, ca ma ajuta...asa ca eu merg inainte...n-am ce-i face
Diana, chiar ma intrebam ce faci?! Daca ai termnat, felicitari pt post, sa fie asa cum iti doresti...ce specializare?!
Cati, ms pt mesaje. Bafta si tie, doamne cat urasc partea cu interviurile
Emanuela, o sa incerc sa te trec in lista...sper sa mai stiu
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mamini spune:
sa ne traiasca si sa traim si noi sa ii vedem mari!
nu imi vine sa cred ca incep aniversarile de 2 ani...wow! Nichita, la multi ani!
Diana felicitari, Cati bafta, Albinuzza putere!
pupam
M
emanuele4u spune:
Albinuzza...daca ai nevoie sa iti mai spun ceva ca sa poti sa ne treci pe listutza si pe noi nici o problema,trebuie doar sa imi spui.
blackpanterro spune:
Buna la toata lumea,
nu am mai intrat de mult aici.....imi e dor de voi.Am citit despre nasterile(bb2) fetelor, ma bucur nespus pt voi.Sa va dea Domnul putere sa le duceti pe toate!Am vazut bebeii, sunt niste scumpi!
Laura, am incercat sa ii votez pe strumfi dar nu am putut ca nu am nr de mobil roman :( , sunt atat de dulci cu topaie ei in filmulet.
Albinuzza, imi pare rau ca ramai fara ajutor :(, sunt totusi sigura ca o sa te descurci, mereu scri mesaje vesele si pline de optimism cand vorbesti de copii.
Foarte slaba miscare pe aici :( , unde e vorbaria de altadata?
Noi am crescut si daca va e dor sa ne vedeti, o puteti face aici
http://www.dropshots.com/adrianayampey , pozele si filmele sunt de la recente la foarte recente.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
emaaimee spune:
sa ne traiasca copilasii!
la multi ani primului pui care a impinit 2 ani
Oani e o scumpa, nu sunt oare toti asa? suntem topiti dupa ce face si spune. ne jucam tare frumos si cantam amandoua.
eu cam greu dau pe DC. suntem f busy la munca.implementez un sistem nou si am f multe de facut. si o sa am si niste sedinte cu managerul sa vad daca implementam sistemul nou pt toata flota clientului nostru cel mai imp. in plus am si cateva idei pe care de abia astept sa le expun.
acum despre casa avem vesti f bune:ne-a fost acceptata oferta de catre proprietari. deci mai avem de asteptat ca avocatii nostrii sa se perfecteze actele. ieri ne-a fost livrata una din canapele.
noi maine nu muncim, e Bank Holiday Monday.eu nu lucrez nici sambata. si ma bucur ca am 3 zile libere.
am si eu timp sa stau cu mica.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
blackpanterro spune:
Emaaimee, sa stapaniti sanatosi casa, am vazut si poze cu Oana, e o domnisoara mare si frumoasa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Albinutzza spune:
Neazta fetele
Adriana ma bucur ca te mai gandesti la noi, am vazut poze cu Aidan
Emma, felicitari pt casa, ma bucur pt voi, si bafta la serv
Emanuela, o sa incerc azi sa va trec in lista...scuze dar n-am avut timp
In wkd am fost in Herastrau a fost tare frumos, am facut si poze, sper sa aveti timp sa le vedeti 4 luni - Herastrau
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)[/b]
emaaimee spune:
Diana, felicitari.
Cati, succes la gasit serviciu si bafta la examene.
-am vazut pozele. Luca si Maria sunt niste scumpi, iar voi radiati fericire din toti porii. sa fiti sanatosi si sa aveti putere sa va cresteti puii. mai ales ca nu ai ajutor acum. mersic de urari.
Adriana, si pe voi v-am vazut in poze pana la Oct fest& haloween.acum vad ca a crescut mare Aidan. si e dragalsh foc.si tu arati tare bine.mersic de urari si de complimente.
hai mah fetele la semnat condica un pic.ma simt strigoi asa sa povestesc singura. mi-e tare dor de voi toate.
Simona,Anis, Irina, Bogdana, Ela, Mari, mamici din Canada si din alte tari haideti inapoi.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
nu am scris numele tuturor ca suntem multe, dar daca nu o sa venti o s-o fac. hai la apel fetele, please
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
lulu75 spune:
Vazut poze. Tare dulci copilasii.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu