Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata! Acum 2 zile nu am pucat sa va mai scriu despre noi. Momentan suntem entuziasmati pt ca maine mergem la mare, la Costinesti. Am vrut sa mergem la bulgari dar a cazut planul asa ca ramanem tot pe meleagurile noastre si anul asta. Sunt curioasa cum va reactiona Ana. Anul trecut a fost usor ca inca nu mergea singura in picioare dar anul asta cred ca vom avea de alergat dupa ea pe plaja Avem cu totii nevoie de putina relaxare, am avut o perioada grea in familie pt ca a murit soacra mea. Dumnezeu sa o odohneasca in pace. Dupa ce au trecut toate momentele legate de priveghi, inmormantare... m-am trezit cu o mare responsabilitate pe umeri pe care mi-e greu sa o port. Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca am ramas cu toata casa pe cap dar nu am incotro.

Va pup si va doresc numai bine!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

hai ca parca "ne adunam"...sper sa ne tina mai mult
eu n-am cu ce sa ma laud..."operatiunea olita" stagneaza, sau regreseaza... episodul de zilele trecute cand a cerut olita nu s-a mai repetat. suntem in acelasi stadiu de facut caca in pampers si cat mai ascuns cu putiinta, sa nu vada nimeni ce facem
si cel mai rau ma termina faptul ca NU MANANCA!!!!! nu mai pot de stres si nervi. fructe nu, ciorbita nu.... in schimb suc de fructe bea f bine iar seara iaurt, branzica cat de cat ok. dar masa de pranz o cam sare si nu stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Buna fetelor! Bine v-am regasit! Multumesc frumos pentru gandurile avute fata de noi cat am fost plecati ! Ema, Albinutzza cate o de la noi si pupicei .

Am mai intrat din cand in cand, sa va citesc ... Dar... cum nu mai tin minte chiar toate amanuntele ... va felicit la "gramada" (sper sa nu va suparati pe mine ) pentru toate lucrurile bune pe care le-ati trait pana acum: aparitia noilor bebici , achizitionari de noi casute, reusite ale copiilor in evolutia lor , succese la examene... etc... De asemenea, am fost alaturi de voi cand ati avut copilasii bolnaviori ... sper ca si-au revenit.

Despre noi... ce sa va spun... Momentan suntem bine... Ne-am intors inapoi in tara, suntem aici, acum, de ceva vreme... Nu au mers lucrurile in bine ... Ce sa-i faci ...

Robert a facut ceva progrese la limbaj... nu vorbeste cine stie ce, dar se straduie... incepe sa-si dea drumul, fiind ceva cam lenesuc la acest capitol. Momentan ne luptam cu o afurisita de urticarie , care nu vrea sa treaca. I-am facut un tratament dat de doctorita de familie... dar fara succes... Acum vom merge in policlinica pentru niste teste... sa vedem ce are... Mi-a facut si febra zilele astea... pare sa fi racit un pic... of,of...

Hmmh, ce sa va mai spun... Ca operatiunea "olita" e esuata complet... Tipa cand il pun la olita... De jucat se joaca cu ea dar, de facut pace... Cred ca s-a speriat de zgomotul facut de pipisor cand a facut prima data ... Vom vedea noi cum rezolvam... Si cand facem baie tipa ... Si noaptea in somn se maraie si tipa ...
In rest, e un obraznic foooc, un smecher fara perecheee, un dragalas mic, un istet de numa-numa, intelege cam tot ce-i spui si ce-i ceri numai ca nu vrea sa asculte (haaaaa)... etc., etc...

Nu prea stiu ce sa va mai povestesc... Trebuie sa recunosc ca sunt "un pic" cam demoralizata si dezamagita... si probabil de aia nu prea ma indemn la scris si povestit ... Va dau pupici dulci la toate si va urez concedii placute celor care iesiti (la mare, munte, la bunici), sa va intoarceti cu amintiri frumoase si cu multa relaxare. O duminica placuta in continuare tuturor si succes la examene celor care le sustin. Voi mai reveni eu...

PS - am pus si cateva pozici cu un "barbatel" ! Vizionare placuta.

AM MAI CRESCUT UN PIC!

CAT AM MAI CRESCUT...

Pe curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata,
Cryna, ma bucur tare ca sunteti cu cei care va iubesc. mare baietel ai, a crescut tare frumos.
la noi weekendul a fost cu naspa. Oani are iar febra. de sambata seara. utlimele 3 dati a avut 40 de gr si destul de greu i-a trecut. imi e tare frica. iar astept 3 zile cu inima cat un purice. sper sa fie mai usor de data asta.
sunt la munca inca in pauza.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna, fetele!
Mai intram si noi un pik sa va mai zicem de noi.
Dar, intai si intai pupam copilutii bolnaviori si mamicile ocupate.

Noi suntem bine, in general. Vorbim de numa-numa. Repeta tot si face si fraze de-acum. Vorbeste cu mamaie la telefon (desi nu s-au cunoscut inca :-) ).
Operatiunea "olita" incepe sa se contureze. Dar, fiindca o sa venim in tara pentru 3 saptamani, m-am hotarat sa o aman pana revenim acasa. De exemplu, dimineatza, a spus copilu ca vrea sa faca kk la "toilet". M-am dus cu el acolo, dar s-a razgandit. Cred ca din cauza ca nu se poate aseza singur pe reductor ii e teama. NU am inca o scarita dintr-aia speciala pe care sa se poata urca singurel.Asa ceva il va convinge sigur, la cat ii place sa se cocoate si mai ales sa fie independent. Dar mai asteptam pana la mijlocul lui iulie.
Vineri plecam spre casa si o sa stam 3 saptamani. Nu mai avem rabdare! O sa fie un drum lung (vreo 14 ore in total), plus ca pana la aeroport mai conducem 200 km(inca ~2 ore). Dar sper sa nu fie probleme ca de zburat cu avionul am mai zburat de multe ori pana acum si ne place. Adica e absolut innebunit dupa avioane, zbor etc. Sper sa doarma cat mai mult la zborul lung (de aproape 8 ore) ca altfel salata de vinete scrie pe noi. Ca e ca si argintul viu, altfel. Dar stiti si voi cum e ca e specific varstei.
Am emotii din cauza schimbarilor majore care le aduce calatoria asta. Imi e teama, in primul rand, de faptul ca schimbam "lista de virusi" pe care deja i-am dovedit. Si cum totul inca se gusta si manutele nu se pot spala chiar la fiecare 5 minute, stau cu sufletul cat un purice. Dar sper sa fie bine. Poate ca si faptul ca inca mai papam de la mami putin laptic care are mai mult anticorpi "europeni" sa ne mai ajute ;-).
Oricum o sa stam si prin Bucuresti cateva zile si pe urma o sa mergem pe la Bran cu bunicile cateva zile si pe la mare iarasi cateva zile. Oricum 3 saptamani e ffff putin :-(
Dar de-acum o sa fie mai usor de venit ca suntem, si noi mai maricei.

Va pupam, si promitem sa mai intram cu vesti. O sa va spun cum mi se pare Ro dupa 3 ani :-)

Va pupam, inca odata, si va mai tinem la curent.

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
In primul rand, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, urez din inima LA MULTI ANI pentru cei care au implinit 2 anisori si pentru cei care vor implini in perioada urmatoare, pentru ca nu stiu cand voi mai apuca sa intru pe aici...
Ma bucur c-au dat cate-un semn de viata Ella, Giana si Cryna. Pupici tuturor.
Noi suntem bine, duminica plecam in concediu pentru o perioada cat mai lunga posibil, apoi voi incepe imediat serviciul, sper sa ne acomodam cat mai repede, rabdare numai ne trebuie, ca le-om birui pe toate.
Noutati prea mari nu am, suntem tot asa, cuminti si iubitori, ne intelegem tare bine, multumesc lui Dumnezeu pentru asta, ne distram si profitam de timpul petrecut impreuna la maxim (ca parca acest timp e tot mai scurt).
Va pupam pe toate, va voi citi cat de des pot si promit sa dau cate-un semn de viata cand apuc.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am fost iar la urgenta si Oani are infectei zdravana in gat. asa ca ia penicilina 7 zile. si antitermicele.
Dana si Mona, ma bucur sa mai aud de voi cate un pic.
Katink, ce mai faci?
Nadine, tu?
Simona?
noapte buna,
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

[quote]Originally posted by emaaimee

am fost iar la urgenta si Oani are infectei zdravana in gat. asa ca ia penicilina 7 zile. si antitermicele.
[quote]

Noi am facut gentamicina injectbil + anitibiotic oral pt amigdalta pultacee...dar de atunci nu am mai avut probleme. Sanatate multa puiutei...e groaznic, stiu din proprie experienta.

Truli-luli, concediu placut! Sigur o sa aveti de alergat anul acesta, gata cu boiereala ;). Si noi tot la Costinesti vrem sa mergem...abia astept sa ne impartsesti din experienta vostra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Rares, Stefan si Tudor!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi, sa aduceti numai bucurii si zambete parintilor vostri! Cate un pup dulce de la noi, in special de la Bianca

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULT NOROC, PENTRU CEI 3 PITICI CARE AZI IMPLINESC 2 ANI!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput