Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani! micutilor :
**RADU ** - Sorel
**MATEI ** - bebestrumfita
la implinirea a 2 anisori, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti cuminiti si sa aveti parte de noroc si fericire.

Diana - te-am vazut ai fost o nasica super, esti o frumoasa.
Acusor - felicitari , sa stii ca nici Sebi nu prea vorbeste adica vorbeste dar tot bebelineza lui, si el e tare nazdravan in ficare zi cade,se loveste, nu-i trece un cucui ca face altul nu stiu ce va face la cresa si eu o sa il duc la mijlocul lunii, Teo e cuminte la cresa?
Laura - am vazut shtrumphii la tara sunt tare fericiti acolo cred ca le place mai mult decat acasa cu bona, am vazut si pozele de la nunta cu voi parintii sunteti tare frumosi si va potriviti.

Va pup
La multi ani America ! 4 Iulie

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

La multi ani tuturor copilasilor care au implinit cei 2 ani sori!!! Imi pare rau ca nu am timp sa va iau pe totzi la rand dar mi-e teama ca oricum asi omite din greseala pe vre-unul.

Ce a mai zburat timpul...mai e o luna si ceva si face si Dani 2 anisori. Doi ani plini de bucurii si plini de progrese. Acum e baiat mare si in 2 zile asteapta si un fratzior. Cat sunt de fericita...Ii multzumesc lui Dumnezeu pt. minunile astea...

Dupa cum v-am spus odata cand am intrat aveam programare la cezariana pt. 4 iulie...adica azi. Dar din motive personale dr. m-a amanat pt 6 iulie. Asa ca mai asteptam doua zile.Sunt tare nerabdatoare atat eu cat si Luca care da toata ziua din picioruse si nu mai are loc deloc la mami in burtica. Acum e atat de greu...ma doare mijlocul,nu pot sa fac nimik. Noroc cu bona (o fata tinerica dar cu experienta) care se joaca cu Dani super frumos si ii da si papa,il si culca cand suntem plecatzi noi sau cand nu ma simt bine.

Pt bb mic totul e pregatit...am luat iar patut,carut...bine patutzul e unul leagan doar pt primele luni iar caruciorul e bun si pt Dani care e inebunit dupa plimbarile in el.Asa ca il vom folosi la amandoi.

Sper sa ma simt bine repede pt a intra sa va anunt cum a adecurs totul. Va pup si inca odata LA MULTI ANI!!!

GeorGiana 22s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetelor,eu nu mai stiu nimik de Irina,de Anis...sunt bine?

GeorGiana 22s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Diana, de data asta nu aruncase nimic in buda cu tras de apa , era doar uda dupa baie si ii spusese tac-su sa nu se miste, ca aluneca fetitza si striga dupa ajutor...ieri am facut si noi un gratar si am mincat pe terasa, dupa o saptamina de ploi si eram multumiti dupa masa...pina a inchis fie-mea usa. si am ramas pe afara. noroc ca avem o cheie la niste prieteni si au venit intr-o juma de ora sa ne bage in casa, ca altfel ar fi fost f interesant ...de-astea face. e f cuminte.

Andreea(acusor)prietena mea era disperata ca fetita ei la 2 ani nu vorbea cit a mea la 1 an si doua luni( e diferenta de aproape 10 luni intre ele). Acum 2 weekenduri am fost cu ei la un spa la 2 ore de mers cu masina si pe drum asa le facuse capul de mare ca i-au interzis sa mai spuna ceva. si figura mica ce spune dupa 3 minute de liniste: "mami, te rog, vreau si eu sa vorbesc, nu numai tu". adica si cind isi dau drumul, ti le servesc de nu te vezi...si pot sa iti spun ca te capiaza, cind mai e si cu a mea, te doare capul. turuie si vorbesc frumos si de toate (tot bilingva, dar le separa mai bine ca Sofia).nu stii si cu mersul, unii mai devreme, unii mai tirziu( ca a mea)si acum cred ca nici una dintre noi nu se poate tine de copilul din dotare. nu iti face griji, o sa isi dea drumul si la vorbit si atunci sa te vad, de ce te vaiti de cap sau de picioare? si cu olita, a mea uneori chiar mi-o cere, sta pe ea putin, nu face nimic si cind i-am pus pampersul o si comite- incepe sa imi fie din ce in ce mai clar ca fac ce vor si cind le vine vremea si degeaba vrem noi mai repede, ca nu tine.pt Sofia statul pe loc, pe olita, e o pedeapsa si nu vede dincolo de asta, deocamdata.

Giana, nastere usoara si un bebe zdravanutz si dulce ca Dani.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

acusor, multumim! Intr-adevar nu prea mai incap piticii in cada in care se balaceau vara trecuta in voie. Cand mergem sa-i vizitam prima data le ducem si o piscina de aia gonflabila mai mare, pt 2 copii. O sa o folosim si cand mergem la mare. Sa stii ca nici ai mei nu se omoara cu vorbitul. Rares si-a dat drumul binisor la vorba, dar stalceste cuvintele de le omoara. Spune cam tot dupa noi, dar spune doar o silaba, cel mult 2 din cuvant. Are si sunete pe care nu le spune deloc (c,g,r). Ex: "mi"=mic, "amaaa"=maare, "tete"=castravete, "do"=doi, "mama"=inima, "ma"=mama , "ta"=tata (mai spune si mama, tata complet, dar cand vrea ceva neaparat ),"aooo"=alo, "atammm"=gata, "pii"=copii, "bo"=borsh, "sti"=stiks ... cea mai tare: "zea"=Bianca (nu ma intreba de unde pana unde, ca nu stiu, asa ii zice dintotdeauna).
Bianca vorbeste mult mai putin decat el si spune mult mai putine cuvinte. Si binenteles ca le poceste exact ca Rares, ca doar el e modelul ei in viatza momentan . Sunt convinsa ca ar putea sa spuna cuvintele mai corect, dar daca asa le spune Rares... inseamna ca asa e bine.
M-am distrat cand ai povestit de biscuiti. Rares vrea intotdeauna cand ii dau ceva de genul biscuiti, sticksuri, pufuleti, covrigei sa ii dau 2, cate unul in fiecare mana (mai pune si 2 intr-o mana si cere iar). Asa ca i-am tot spus ca-i dau doi si acum cand vrea cere "do,do", desi stie numele la toate rontzaielile astea.
Cu crizele de nervi ne-am confruntat si noi si inca gasesc des motive sa tipe, sa sa planga, sa se tranteasca pe jos, sa arunce obiecte...

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Magda, ma bucura nespus vestile bune despre Sofia. E scumpa foc cu vorbaria si poznele ei. Te cred ca esti topita dupa ea. Astept si eu cu nerabdare sa faca si ai mei propozitii, sa inceapa sa debiteze "maxime" si perle.

dania multumim pentru aprecieri. Intr-adevar le place mult mai mult acolo. Au mai multa libertate de miscare, mai mult spatiu, pot iesi afara oricand vor, e distractia mai mare cu toate animalele, floricelele si locurile unde ii duc ai mei. Bona-sefa la ei e sora mea mica (are 17 ani jumate), pt ca tata s-a operat in mai de hernie de disc si nu are voie sa faca efort, mama are si servici. Dar se descurca minunat. Ei o asculta, sunt cuminti, nu ii fac probleme deosebite.
Il duci pe Sebi la o cresa particulara? Ca din cate stiu eu, cele de stat sunt in vacantza. Bafta multa, sper sa se adapteze repede si sa fie sanatos tun!

Giana nastere usoara, recuperare rapida dupa operatie si sanatate multa si tie si copilasului. Sper sa ai un baietel sanatos, papacios, cuminte si fara colici. O sa fie super cu 2 flacai in casa . Din cate stiu eu, Anis e cu fetele la Breaza, iar Irina e bine, dar isi schimba iar job-ul si nu poate intra un timp pe net.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Giana, nastere usoara! Te asteptam cu vesti.

Magda, in primul rand, Sofia e bestiala cu nazbatiile ei! Hai ca ati mai petrecut putin afara, ce daca a incuiat usa. A fost mai distractiv .
2. Sper sa se semene si Teo cu fetita prietenei. Eu de fapt, cred ca am o frica sa nu fie copil mai inapoiat mintal . Nu sunt sanatoasa nici eu . Da' ce sa fac? Ma mai gandesc si la prostii d-astea.
Si 3, am o intrebare din domeniul tau. De ceva vreme, cand il spal pe dinti, lui Teo ii sangereaza gingia la baza dintilor de sus. E adevarat, ca-l frec putin mai energic, ca are 2 pete galbene. Eu il spal imediat dupa lapte, cand e culcat, si il tin de cap. Ma gandesc ca o fi de la periuta. Aveam inainte Oral B, dar pentru ca mancat-o bine si era f. ciufulita, am schimbat-o cu una de la Colgate. Mi se pare mie putin mai dura.
Deci, intrebarea e, e normal sa sangereze?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Laura, vad ca si voi aveti treaba cu cate 2 chestii in mana. Cere "ata=biscuite" si vrea 2. Culmea e, ca nici nu-i mananca. Umbla cu ei in mana, si nu mai are sprijin cand cade . Degeaba ii spun, ca o sa cada. Cand isi mai aduce aminte, mai musca din ei.

Dania, se pare ca la cresa e cuminte. Acasa isi da in petec.

Cresele n-au vacanta, doar gradinitele. Nici nu stiu cum o sa fac cand o sa mearga la gradinita. Cu cine o sa-l las. Dar, mi se pare ca exista si clase de vara. O sa ma interesez.
Nici cu cresa nu stau linistita. De exemplu, maine e dezinsectie si pana la ora 13, trebuie luati copiii. Pana incep munca, il tin acasa, dar cand voi incepe, probabil ca o sa-mi iau concediu in zile d-astea.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PITICILOR CARE AU IMPLINIT 2 ANISORI! SA FIE SANATOSI, SA FIE NOROCOSI SI SA LE DEA DUMNEZEU PARINTI CARE SA II IUBEASCA SI SA LE FIE ALATURI TOT TIMPUL!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Giana, nastere usoara! De maine vei fi fericita dublu, cand vei deveni mamica de 2 baietei. Sa fie cu noroc!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput