Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Dianami spune:
Am pus cateva poze de la nunta finilor. A fost f.f. frumos, ne-am distrat si am repeta oricand experienta .
Acusor, felicitari pt. incheierea examenelor! Si mandra mea are julitura in genunchi, a cazut duminica seara la fini acasa. Cred ca e prima dintr-un lung sir .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
valcampan spune:
Multumim pentru urarile adresate ! De sf.Petru si Pavel a primit David o groaza de mesaje chiar si de pe alte meleaguri de la rude care credeam ca ne-au uitat. Mi-am iber in acea zi si am petrecut-o cu David. Am fost cu el, mamaie si nepotelul meu Andrei la mormintul tatalui meu pe care il chema Petre. I-am dus flori, eu il certam in gindul meu pentru ca s-a grabit sa plece linga Dumnezeu si are 2 nepotei frumosi care nu l-au cunoscut. Simabata am fost la botezul nasului cel mic Philip Paul care a facut 2 luni . David a fost ca o zvirluga la biserica. Alerga peste tot, facea galagie iar eu eram super stresata . Oricum nu ne-a dat parintele afara cum am patit-o anul trecut in Ardeal. Duminica am fost la taiere de mot la un nepotel al sorei mele. Deci au fost 3 zile de alergat dupa David dar si de petrecut,au fost zile superbe. Acum David e plecat la tara la bunicii mei unde ii merge tare bine. Bine ca a scapat de caldura din Bucuresti.
Inchei aici nu inainte de a dezvalui o mica bucurie personala. Ma intilnesc cu un baiat de care imi place de mult timp. Sper sa dureze cit mai mult.
Va pupic , urez un calduros LA MULTI ANI! pentru toti sarbatoritii de saptamina trecuta si de acum. Sa creste-ti mari sanatosi si mereu voiosi !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Laura25 spune:
acusor felicitari pentru inca un an terminat cu bine!
Diana ai fost o nasica foarte frumoasa! Mi-a placut si rochia si cuafura. Iti statea tare bine! Despre domnisoara Iulia, ce sa mai vorbesc?! ca o printzesa de eleganta si frumoasa. Sa va traiasca finii, sa se inteleaga si sa fie feiciti impreuna pana la moarte .
Vali pupi dulci nazdravanului David. Cu intarziere, la multi ani de ziua numelui! Si eu mi-am dus shtrumphii la mama la tara. O sa stea probabil acolo toata vara. Ei se simt super la bunici, eu mor de dorul lor acasa (si ne despart peste 200km ). Ma bucur si pentru fericirea ta, sper sa fie o relatie frumoasa, sa fii iubita si sa iubesti asa cum meriti
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
www.gapo.ro/detaliu_album/2099-VX0I8GMR4J6DI2O/" target="_blank"> Poze cu shtrumphii in we, cand i-am dus la bunici
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
mamini spune:
Anca, sper ca ati petrecut bine!
Vali, tot e ceva ca anumite rude isi amintesc chestii importante, poate da Dumnezeu si o sa fie si mai bine.
Diana, ai fost o nasa super,iar mica voastra are ochii tai frumosi si e o bombonica eleganta.
Laura, bestiali sunt strumfii si cred ca se distreaza la ai tai. dar te cred ca ti-e dor de ei, uneori mie mi se pare ca nu mai ajung sa o iau pe a mea de la cresa si ma sufoc pina la ora 16...
Andreea(acusor) multumim de intrebare fie-mea e bine, cam nasol pe caldura cu camasuta de silicon pe sub haine, dar asta e...e criminala, cinta si vorbeste si ma darima cu chestii de genul "mami, vino-ncoace, mami!" eu disperata "ce e?" si ea "mami, pasarica nu are dop". astazi i-a spus lui tac-su ca "mami e la sevici sa cumpeie bani" si de acum clasicul "mai, ce `moasa e mami asta"( desi de obicei spune despre propria-i persoana) sau mai pragmaticul "Sofia nu vea acasa, vea a magazin, cumpeie mami lochita si ocheiari,paputsi si lapte u Sofia". sunt disperata dupa ea, doarme numai la mine in brate, ma pupa si ma mingiie si imi "spune" povesti care incep asa: ".....oooodata..."( a fost odata ca niciodata)...e o dulce. si a mea e zvapaiata, dar cred ca al tau e si mai "piperat" la coditza. tu esti eroul meu personal, ai mai putine kg decit am eu acum( sunt un ca m-am ingrasat la loc)si de unde ai plecat...am mai intrat pe la Monty sa iti admir performantele, sperind ca poate ma loveste inspiratia, dar deocamdata ma lupt cu alte probleme si nu ma urnesc.
Starchi, sa traiasca Matei scintei si tare ne-ar bucura sa mai auzim de voi.
Mamicile cu 2 bb ce mai ziceti?
stie cineva ceva de Katink, Irda, de Nicollmada?
astept sa vina Cami si Mona de la mare cu impresii si poze.
salutari tuturor
ma striga: "mama, ajuta-ma" iar a facut o traznaie.
M
Dianami spune:
Vali, iti doresc numai bine in viata personala!
Laura, multumesc mult! Sunt superbi copilasii tai , te cred ca iti va fi greu fara ei. Insa alta e viata la tara, mai ales ca ai persoana de incredere cu care sa ii lasi.
Magda, multumesc! Ma bucur mult ca e mai bine printesica. Cat despre perlute...m-au dat gata. Probabil e f. cocheta daca stie deja de rochitele de la magazin. Imi place ca stie ce vrea .
Edit. Ce traznaie a facut ?
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
acusor spune:
Diana, Laura, multumesc pentru felicitari. Mai am de dat o restanta la mate din anul I . Ma chinui sa invat ceva.
Diana, ati fost foarte frumosi, mai ales voi 2. Ca niste printese. Mi-au placut tare mult si tinutele tale. Am si eu o nunta in septembrie si caut o rochie neagra, dar vazand-o pe a ta, rosie, m-a facut sa ma gandesc mai mult la culoare.
Vali, pupici lui David. Si tie, sa fie cu noroc "intalneala" (deja s-a produs. Cum a fost ?), si sa-ti intre viata pe un fagas bun.
Laura, i-am vazut pe strumphi. Sunt mortali. Deja nu mai incap la baita amandoi .
Magda, . Ma faci sa rosesc, cu "eroul" tau personal. Nu sunt chiar asa de consecventa nici eu. Ma chinui sa mai dau 6 kg, sa ajung la tinta stabilita acum un an jumate. Acum ma lupt cu ispitele verii, adica inghetata . Ce e bine, e ca m-am obisnuit cu stilul asta de mancare, si revin repede la mancare monti dupa o sapt. de mancat aiurea. Destul despre mine .
Sofia e o dulce si o luptatoare. Mi-o si imaginez cum vorbeste. Ce mai, e o dulce .
Pe mine ma omoara faptul ca Teo nu vorbeste ca copilasii vostri . Da' imi tot zic ca, baietii vorbesc mai greu. Dar nu prea merge, ca sunt si baieti carora le turuie gurita.
Ce imi mai termina nervii la Teo, sunt nervii lui . Cand i-or trece crizele astea de tantrum? Daca jucariile nu stau cum vrea el, incepe sa tipe si se tranteste pe jos, mai precis cu capul. La fel si afara. Daca nu-l las sa se duca unde vrea se tranteste pe jos.
Mai nou, cade mereu pentru ca fuge, neaparat trebuie sa aiba 2 biscuiti in mana, si aia sunt mai importanti. Cand cade, ii protejeaza, deci capul are de suferit.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Uitai!
Andr_ea, felicitari pentru licenta!
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
emanuele4u spune:
Scuze pentru intarziere...AM avut ceva probleme cu calculatorul si nu am putut intra pana acum...Urez La Multi Ani tuturor strumfilor si strumfitelor care au implinit 2 anisori! Sa fie fericiti, sa creasca mari si sanatosi..si da...sa fie cumintei.( nu prea cuminti..ca vorba aia...copil cuminte si baba frumoasa....mai va ) Amy a fost o singura data cuminte atunci cand a avut febra...asa ca o prefer nebunica, dar sanatoasa.
emanuele4u spune:
quote:
Originally posted by acusor
Pe mine ma omoara faptul ca Teo nu vorbeste ca copilasii vostri . Da' imi tot zic ca, baietii vorbesc mai greu. Dar nu prea merge, ca sunt si baieti carora le turuie gurita.
Ce imi mai termina nervii la Teo, sunt nervii lui . Cand i-or trece crizele astea de tantrum? Daca jucariile nu stau cum vrea el, incepe sa tipe si se tranteste pe jos, mai precis cu capul. La fel si afara. Daca nu-l las sa se duca unde vrea se tranteste pe jos.
Mai nou, cade mereu pentru ca fuge, neaparat trebuie sa aiba 2 biscuiti in mana, si aia sunt mai importanti. Cand cade, ii protejeaza, deci capul are de suferit.
Eh,eu am fetita dar nici ea nu vorbeste prea mult..intelege tot, dar abia acum incearca sa repete dupa noi cuvintele. Stii cum e, fiecare copil are ritmul lui...sa vezi cand nu i-o mai tacea gura o secunda.
Noi nu avem probleme cu crizele...spre norokul meu, insa ii place sa tipe...inchipuiti-va la ora unu noapte, intr-o liniste deplina, ca o apuca tipatul...cred ca pana la urma vecinii se vor satura si ne vor da afara din bloc. In rest, ce sa mai zic.. suportam cu greu caldurile, tot timpul Amy vrea in parc la nisip ( deja leaganul nu o mai tenteaza....nu stie decat nisip, nisip, nisip - de preferat desculta), stam afara pana tarziu - aseara am intrat la 11 jum in casa, drept urmare a adormit aproape de ora 1).Aaaa..si am uitat..ce ma omoara pe mine este faptul ca nu se imbraca decat cu ce vrea ea...nu prea mai tin negocierile la acest capitol.