Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana- da, se poate sa fie o intoleranta la ce a inghitit in ultima zi. Pe Matei l-am intoxicat in vreo 3 randuri deja, am experienta. Posibil sa simta discomfort (mancarimi) si inutil sa iti recomand ceva pt ca oricum nu ai acces la ele. Vezi si tu!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Sa ne traiasca superbele comori de ingerici si sa fie sanatosi si cuminti si buni...si...si ..si...si!!!
La multi ani bebici superbi!

Dana e superb Lucas, stiu ce simti si eu sunt la fel, sunt mai critica cu al meu :)

POZE Botez

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LA MULTI ANI TUTUROR STELUTELOR

Sa va pun si eu un banc:

InceputuI anului scolar, intr-un liceu din America , diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Incepe ora:

-Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: 'Libertate sau moarte!'? Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana:

- Patrick Henry 1775 Philadelphia .

- Bravo Suzuki, si cine a zis: “Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara?"

Suzuki: -Abraham Lincoln 1863 Washington .

Diriginta se uita peste clasa si zice:

-Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi!

Din spate se aude o voce:

-Pupa-ma-n cur Japo imputit!

-Cine a zis? intreaba diriginta.
Suzuki se ridica si zice:

- Generalul McArthur 1942 la Guadalcanal , si Lee lacocca 1982 la sedinta actionarilor Chrysler.

In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara:

- Imi vine sa vomit!

Diriginta striga: - Cine a fost nemernicul!

Suzuki: - George Bush senior catre Tanaka ministru japonez in timpul unei mese de serviciu, Tokio 1991.

Un elev se ridica si zice: - suge-ma!

Diriginta crizata: - De ajuns! Cine a fost impertinentul?

Suzuki: - Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997 Washington, Casa Alba, Biroul Oval.

Inca un elev se ridica si zicet: - Suzuki asta e un rahat mare!

Suzuki: - Valentino Rossi 2002 Brazilia Superbike GP.

In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul:

- lo o adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea!

Suzuki: - Traian Basescu catre Parlamentul Romaniei dupa suspendarea din functie din 18 aprilie 2007.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR si CELOR CU SUFLET DE COPIL!

Astazi de ziua copilului, o fetita de 4 ani ar avea nevoie de rugaciunile noastre la ora 21 a Romaniei.

Aici gasiti.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am revenit si noi acasa de la serviciu. Eu si tati suntem rupti si nici Matei nu o duce prea bine. I-a iesit inca un dinte si m-a urlat la serviciu de nu mai stiam ce sa fac. Bineinteles ca tocmai azi lasasem gelul afara din geanta pe care o port cu mine. Sa imi fie invatatura de minte.
Am 10 min pana la baie sa citesc si sa fac curat asa ca ma grabesc. Nu va suparati ca nu am timp de poze si raspuns detaliat dar vreau sa vaz ce faceti.

Helenutza, da mai mergem la masaj. Dece?

Chiar Lili, mai mult decat sa ii punem sa doarma cand pe o parte cand pe alta ... ce putem sa le facem la cap?

Dana, si Matei e din nou plin de bube, mai ales la incheieturi. Cred ca e de la caldura ca dupa baie ii trec.

Hai va pup ca mai am doar 5 minute pt curatenie. :)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am intrat sa va spun ca suntem toate trei racite, inclusiv Antonia care are nasul infundat cu muci si haraie in piept. maine ma duc cu fetele la dr ca nu se mai poate asa.

imi cer scuze ca nu raspund. am citit ce ati scris.
ps-chip la copii as pune si eu ca traim vremuri ciudate.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,s-a intors Lucas de pe spate pe burta!
A facut o rasucire rapida,ca nici nu am realizat.Acum sper sa exerseze mai des,sa nu uite.

Cata,ma pun sa-i fac baie la gupil ca parca sunt prea multe.Mici,mici si multe si rosii.
Asa sunt si la Matei?

Monu,sanatate multa!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salut fetele scurt de tot, azi a venit mama la noi, si fiindca sta doar pana luni, n-o sa intru asa de des, dar promit sa citesc tot!

LA MULTI ANI tuturor copilasilor, si ai nostri si din toata lumea asta!

Am citit ce ati postat (enorm!), dar nu cred ca mai tin minte toate cele. M-a frapat patania TONYLEXEI, te rog sa fii cu ochii pe micuta, daca se mai intampla ceva care iti trezeste suspiciunea anunta neaparat politia, caci nu e de joaca.

MARIA RUBI, bine ai venit, am si eu, in sfarsit, o aradeanca! Eu nu am fost in stare sa ma inscriu pe forumul mamicilor de Arad, poate fiindca m-am obisnuit aici, poate ne auzim mai des, avand pui de varste apropiate!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fetelor, cum e cu caca gelatinos? E de bine sau nu?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

la multi ani tuturor bebicilor nostri si din lumea intreaga!
multumim de urari Rali, marybel...azi am implinit 4 luni!
La multi ani pentru:
leon bb de dolphin
patrik bb de babirusa
maria bb de albinutzza
andrei si stefan bbi de levi

Mergi la inceput