Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Maria_rubi bine ai venit la noi, sa-ti traiasca scumpica Mara sa creasca mare si sanatoasa. vezi ca mai are 2 frati de "data de nastere" ca sa zic asa... si anume Diana fetitza Liudei si Lucas baietelul Danei care sunt nascuti tot pe 18 ian 2007.
cat despre fontanela, nu stiu ce sa zic, dar cred ca e cam inchisa daca e doar cat o unghie, cum spui tu.
totusi ar fi bine sa mai intreabi un doctor, cat vigantol ii dai in cazul asta, fiindca ma gandesc sa nu se inchida prea devreme fontanela.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,dar va gasi scrisul pe toate azi.Ce-ati patit?V-au dat bb-ii de baut de ziua lor?

Am citit in mare viteza,asa ca sigur nu apuc sa raspund la tot ce aveam de gind.

Liudo,cuscra,frumoasa nora am.Sunt mandra de ea,dar nu te umfla in pene ca eu o vad ca seamana cu ta-su,na.

Helenutza,un frumusel Horia,mai ales cind se trezeste,iti vine sa-l mananci.

Maria,bine ai venit in club.
Avem bb-ii nascuti in aceeasi zi.Pina acum eram doar eu si Liuda pe 18,dar ma bucur ca am cu cine sarbatori la anul!

Marina,papusa vie fi-ta.E normal s-o vezi cea mai frumoasa,doar ca eu sunt mai realista cu al meu,na.

Lore,nu am apucat sa citesc poveste ta,dar revin ca parca aveam impresia ca nu mai apuc azi sa citesc tot.

Lili,eu iar n-am vazut pozele,nush de ce nu vrea,dar nu scapi.Cu capusorul nu am dat importanta,dar ultima oara chiar ne-a laudat pediatra ca nu are capul deformat.M-a bufnit rasul ca el doarme doar pe burta,deci eventual falci deformate ar putea avea.

Revin,ca s-a trezit.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dana - iti amintesti cand te incurajam sa-l culci pe Lucas pe burta? Ei bine, nu la multa vreme de atunci Adam nu a mai acceptat sa doarma pe burta. Si de e adormit bustean si il pun eu pe burta se trezeste si plange rau

mai incearca cu slide-urile, acum le gasesti si la semnatura.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Maria_Rubi (CRISTINA) - ce mica e lumeaaaaaaaa, tre sa iti aduc aminte cine sunt, i-a uita-te la pozele mele, ma mai tii minte??????

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

am uitat...

maria_rubi - bine ai venit! Am vazut frumoasa copila si mi-a placut mult in postura de papagal Si bine ca ne-ai descoperit acum si nu peste 2 ani cum am facut eu pentru primul meu nascut .

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daconst, acu m-am uita si eu mai nbbine la poze..mai, tu nu esti zdraavna daca nu ti se pare lucas cel mai furmusel..e un scuuuump..foarte, foarte, foarte frumusel, ddragul de el!!!

in poza "la baita" seamam cu matei al meu la expresia fetei

maria_rubi, bun venit!

www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">iubirea lu' mami si a lu' tati, bebe Matei

Mergi la inceput

Lili,gata le-am vazut.Foarte frumoase.Cea mai tare mi s-a parut poza cu Adam in lighean.
Mi-ai facut pofta sa fac si eu un filmulet,dar sa vedem ca lenea e cam mare la mine.

Ralu,sa stii ca la fel gindesc si eu citeodata,ca nu realizez ca e cupilu meu.Serios,sunt ciudata tare.

Eli,bravo voua ca bb se intoarce.Al meu e lenes ca mine,cred.Adevarul e ca nu prea il las singur sa se chinuie si el putin.Suntem tot calare pe el,cind eu,cind tati.

Gio,auzi la ea ca nu-i multumita cu slabitul.Pai eu zic ca e super bine daca vrei sa nu le pui urgent la loc.

Mergi la inceput

Meg,ai dreptate,stiu,dar am si eu faze cind mi se pare mai shodutz,sa zic asa.
E frumos,pentru mine,dar sunt realista cind spun ca nu e cel mai frumos copil.Nu stiu daca intelegi,dar asa sunt eu mai critica si vesnic nemultumita,cu mine in primul rand.

Katy,frumoasa poza cu Alinuk si Laura.

Tonylexa,m-a luat groaza cind te citeam.Eu parca refuz sa cred ca e adevarat.Adica zic ca poate doar vi s-a parut,altfel ii pun gupilului cip.

Mergi la inceput

dana - hai totusi sa ne luam de mana...nici Adam nu mi se pare "cel mai frumos" mai ales atunci cand s-a nascut am avut senzatia asta si cand face bube (parca nu e el)

Mergi la inceput

Mersi,Lili,sa nu fiu eu singura nebuna de aici.
Desi in realitate gindesc ca toti copii sunt frumosi,doar cu al meu sunt mai critica.

Am descoperit ca Lucas are niste bubite,ca cele de caldura,pe burtica.Mici si marunte si doar pe burtica.Oare de la ce sa fie?
I-am spalat hainutele cu ale noastre,in ultima perioada,dar fara balsam.Oare sa fie de la asta?Desi atunci ar fi avut peste tot.Am incercat sa-i dau suc de morcov cu lingurita cind avea febra sa-l hidratez,se poate sa fie alergie?sau intoxicatie?

Mergi la inceput