Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI !!! , mamici sa ne traiasca copilasii sa creasca mari si sanatisi ,

Ina , sunt alaturi de mamica incercata greu de soarta zilele astea

Cum a-ti petrecut astazi? Noi am fost in mall vitan, ne-am plimbat, s-a jucat Bianca la Diveta, apoi in parc apoi pe seara in cora.I-am cumparat cadou fetei ca fara nu se putea si ne-am intanlit cu Bubamara cu Maria frumusica si cu tati ei.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!
LA MULTI ANI, TUTUROR!

Sanatate multa celor bolnaviori.ilincuta, stefania, stefan, sa va faceti bine repede.

ieri seara am scris un mesaj kilometric si cand sa ii dau send l-am pierdut asa ca m-am suparat si nu am mai scris nimic.
Ieri am fost la control cu alexia, la 19 luni si 10 zile cantareste 10.900kg si masoara 87 cm(lungana mea)...deci suntem foarte bine.Am pus intrebari si mi-a raspuns ca nu facem vacc contra varicelei, boala nu este grava si este mai bine sa o faca.Pe perioada verii a scos vigantolul si reincepem in toamna cu vigantolette. La mare expunere dimineata pana la 10 si dupa ora 17, spray si nu crema pentru protectie solara .Sa evit smantana pe perioada verii..pericol de diaree( si asa nu se omoara fii-mea cu asa ceva.)
Despre imunizare mi-a spus ca vom apela la ceva numai daca intra in colectivitate sau daca face raceli repetate.In rest sa evitam dulciurile, seminte, alune( nici nu i-am dat si nici nu ii voi da curand)
Azi am fost in parcul Tineretului, spectacol, muzica..copii multi, masinute trenulete..picturi pe fata....tare frumos, ne-am plimbat am si cumparat 2 prostii de impins...i-am spus alexiei sa isi aleaga ce animalut vrea si d-ra a ales doua...asa ca data viit nu mai pupa

gandacel, lavi este la timisoara...si parca retin ca si orlando al madutzei a avut bronsiolita.Sanatate multa si mergi la doctor!

ripley bine ai revenit! pentru mamica, d-ra ana si burtica de fetita.

nokisor, iti tin pumnii maine, un gand bun si un

madau, sigur este de la cirese..aveti grija! Si nu te mai stresa atat mada ca o sa fie bine cu zborul si toate cele.

alina, la voi cum este in vacanta? Ai promis ca mai spui o vorba doua...

meems, ceva noutati cu ritualul de nani al riannei? S-a schimbat ceva?

ioana, felicitari!

ilenuta....AMR 7 sapt......cum te mai simti, mai este atit de putin!!!

anda, cam care sunt preturile in zona bran-moeciu? As vrea sa merg si eu in august.Mercic!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi Nu prea am avansat cu mofturile Riannei... Aseara a fost prima seara cand am pus-o in patut sa adoarma singura dupa vreo 10 seri de adormit in brate. A tot plans cam vreo 10 minute, dup-aceea m-am dus la ea si am luat-o in brate pana s-a linistit. Era rupta de somn ca a inchis ochii imediat, dar cum am pus-o inapoi in patut cum a inceput iarasi sa planga, asa ca am luat-o iarasi in brate pana a adormit. In seara asta incercam din nou... Sper sa revenim la normal si sa reusesc s-o reobisnuiesc sa adoarma singura pana nu plecam in Romania.

Ina, de cand ai postat link-ul despre Diana tot acolo mi-e gandul... Sper sa ajung s-o sun si eu pe mamica ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noi suntem bine, ne vacantuim cu mare spor insa uite, cand intru vad niste vesti infioratoare.
Am citit despre fetitza Diana si zau de mai sunt buna de ceva....Nu mai am chef de nimic, nu pot sa cred ca viata poate fi atat de cruda!

Asa ca va pup, sper sa ne "reauzim" cand ma intorc, oricum de maine nu mai am calculator ca i-l dau sotiorului sa il aduca acasa ( el se intoarce maine iar io saptamana viitoare).

bebicii bolnaviori si multumim ca ati intrebat de noi.

Alina si Amalia 17.11.2005

Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza, Meems, da, tare grea incercare pentru mamica si familia ei. Este atit de trist si nedrept!!!
Ar fi putut fi copilul oricareia dintre noi...te duci intr-o vacanta unde vrei sa te simti bine si...ce ghinion!
Sint sigura ca rugamintile/gandurile noastre bune vor ajuta la imbunatatirea situatiei! Si spun asta din proprie experienta, am trait-o pe pielea mea in decembrie, este greu de explicat in cuvinte, dar am simtit ca zeci de suflete au fost alaturi de mine.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alinusa sa aveti un timp bun si sa va bucurati de clipe frumoase!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, am vorbit astazi cu mamica Dianei si pot sa spun ca e o fiinta foarte puternica. In loc s-o incurajez eu pe ea, m-am simtit eu incurajata de ea! Mi-au dat lacrimile dupa ce am pus jos telefonul.

In alta ordine de idei, se pare ca avem succes cu reintratul in rutina de seara. In seara asta Rianna a adormit singura la ea in patut dupa doar cateva maraieli. Sa speram ca o va tine tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ne rugam si noi pentru Diana, sper intr-o evolutie favorabila Multa putere familiei! (nu am mai gasit subiectul ei)

Am concediat ieri bona, insa asa cum bine a zis Gandacel, efectele comportamentului ei cred ca vor lua timp sa fie corectate, Ana e agitata, maraita, nervoasa.... sincer nu stiu ce are si ce i-a priit atat de rau. De lunea cealalta vine bona unguroaica care ne placuse prima, dar care atunci ne-a refuzat pt ca si-a gasit fte aproape de casa iar pana la noi face mult pe drum, insa acolo sunt probleme unde e acum si ne-a sunat sa ne intrebe dc ne-am gasit bona si o mai vrem. Sper de data asta sa fie bine, ma doare sufletul sa imi vad fetita vesela si cuminte asa cu kuru in sus .... o fi si vremea asta, ca pe mine ma doare capul de-mi ies ochii din cap.

Inuta, sper ca Rachel e mai bine.

La fel si Vladut (mai face kk moale?), Stefania, Ilinca si Stefan.

Meems, de-abia astept sa ne vedem cand vii, eu cu Ana nu mai am pb. serile, atat timp cat stau si citesc cuminte la mine in pat, "citeste" si ea cuminte pana-i pica cartea, ii zboara degetul in gura si nani fara probleme.

Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata.

mai m-am speriat ieri cu kk moale a lui vlad ce nu va vine sa credeti. parca era cine stie ce... a mai facut inca o data moale rau si apoi nu a mai facut deloc.
regim...nu i-am dat decat niste ceai de menta si atat.
cred ca a facut asa de la 1. i-am dat sa bea un pic de apa de la robinet. cam 50 ml a baut. nu credeam ca o sa bea si i-am pus in canuta lui. dar el pana sa si-o verse pe el a baut.
2. de la combinatia de fructe, adica: struguri, piersica, kiwi, mar si banana.

RIPLEY chiar asteptam sa zici ce ai facut cu bona. imi pare rau de Anutzache ca-i cu fundu'n sus. dar o sa-i treaca.
-ici multi de la noi.

MEEMS hai ca parca-si revine Rianna cu somnicul. in fiecare seara ma gandesc ce bine e de voi ca o puneti in patut si gata si noi stam cu leganatul....

LEEA i-a sa incerci sa-i dai lui tudor kiwi zi de zi. uite eu asa am reusit cu vlad cu kk sa numai fie constipat. si combin cu piersica, su para, cu mar, cu nectarina.
obligatoriu cu o banana si cu branzica de vaci sau cu cereale.

ALINUSH vacanta placuta in continuare.

DAYSSY chiar vroiam sa fac o lista cu cele "disparute" si uite ca ai mai dat un semn si tu. frumoase poze si filmulete..de fapt, frumos protagonistul

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Azi nu mai am facur febra, decat maxim 37,7
Insa ieri am luat rezultatul analizelor si la exsudatul nazal a iesit stafilococ auriu. Voi ce stiti e transmisibil? O pot scoate in colectivitate, "la copii" cum zicem noi?
In schimb, chiar daca nu bea lapte cat scrie la carte, are CA la limita superioara, Fe destul si restul ok.
Marti ajungem la dr, sa vedem ce ne zice de stafilococul asta nemernic
Ripley of, sper ca noua bona sa fie cu noroc

Catutza bravo voua, spre rusinea noastra nu i-am luat nimic Ilincai. Nici nu-i era saraca prea bine, iar mie nu-mi ardea de daruri, dar totusi, merita si ea ceva, nu?
Dayssy tare frumoase poze, mai, ce vesel si frumusel e Dragos!

Eu nu pot citi despre Diana, ca mi se face rau. Oricum nu ma simt eu mai bine.
Insa stiti ca Dan Bita a primit banii si pleaca la operatie in China?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput